Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Вто Юли 17, 2007 4:58 pm Заглавие: Sony извади убиец на iPhone |
|
|
Sony извади убиец на iPhone
17 Юли 2007, 09:16
Източник: TechNews.bg
iPhone се продава от 29 юни
EPA/БГНЕС
Нов продукт на Sony беше припознат от анализаторите като убиец на iPhone.
Премиерата на мобилното устройство Sophia Nani е нарочена за 18 юли по време на форум за безжични технологии в Япония. Sophia Nani представлява мобилен телефон с голям, 4,3-инчов сензорен екран във формат 4:3 и разделителна способност 800х400 точки. Устройството използва 600-мегахерцов процесор RMI Alchemy Au1250 и работи под управлението на операционна система Windows CE, разкрива pmptoday. Конкурентът на iPhone включва модул за безжична връзка Wi-Fi 802.11b/g и е съвместим с Windows Media 10. По подобие на епълския продукт, Sophia Nani не предоставя никакви бутони на своя корпус, тъй като достъпът до функциите е чрез сензорния екран. Апаратът идва с две камери – една на лицевия панел с резолюция VGA и втора на задната част, която поддържа SVGA 800х600. Вграден цифров ТВ тунер позволява на потребителите да гледат качествена телевизия, както и да записват програми. За разлика от iPhone, Sophia Nani не включва собствена вградена памет 4 или 8 GB, а вместо това предоставя слот за microSD карти. Устройството разполага и с USB порт. Засега не е известна цената на продукта и дали ще се продава на пазарите извън Япония.
изтОчник:
http://it.dir.bg/2007/07/17/news1896906.html _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
M0
|
Пуснато на: Вто Юли 17, 2007 5:23 pm Заглавие: Re: Sony извади убиец на iPhone |
|
|
Цитат: | правилно: мобилното устройство
грешно: мобилен телефон
:)) |
Aко правеше и мусака и още нещо... двойно убийство :D
аз съм си за аппле-то... много искам iPhone-a... aaa! _________________ "...Най-добрата околна среда за човека е свободата. ..." - Вацлав Клаус |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Вто Юли 17, 2007 6:12 pm Заглавие: |
|
|
Бе в момента и една мусака да има, няма да е зле. Мани телефони-мелефони, пари на вятъра :). Аз лично подкрепям само проекти за телефони с размера и формата на часовник, щото хем място не заема по джобове, хем и без тва напоследък маса народ заеба часовниците в полза на телефонския часопоказвател. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Вто Юли 17, 2007 6:30 pm Заглавие: |
|
|
Ще те питам как ще набираш телефонен номер от часовник;-)
На практика технологията я има и в момента, но "кебачетата" го спират тоя процес;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sixide

Регистриран на: 29 Мар 2007 Мнения: 597 Местожителство: Heidelberg, Germany
|
Пуснато на: Вто Юли 17, 2007 6:34 pm Заглавие: |
|
|
vsi4kite novi pc-telefoni sa super zle...bateriite im padat adski burzo shtoto displayite im sa tft-ta, wlanovete im gultat kato za svetovno, obhvata im pada ei taka za kef...izobshto da ne mi gi hvaliat...iskam si edna stara tuhli4ka deto znam 4e moga da si nabiram i lafia kogato si iskam 4e i futbol moga da igraia s nego |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Вто Юли 17, 2007 7:31 pm Заглавие: |
|
|
ValBo написа: | Ще те питам как ще набираш телефонен номер от часовник;-)
На практика технологията я има и в момента, но "кебачетата" го спират тоя процес;-) |
Пфу, че аз и сега не набирам, щото мразя да говоря по телефона :)
Иначе, за спора, има гласово набиране... което е гейско, ма все си е вариант. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Юли 17, 2007 9:10 pm Заглавие: |
|
|
офец
...Отивам аз да купувам от техномаркета една джада на изплащане. Почва се от къде работите до колко е общият доход на членовете които работят в семейството... и се стига дооооо:
"дайте мобилен телефон"
- нямам мобилен телефон
"КАК така нямате мобилен телефон"
- ами нямам мобилен телефон
"ама имате телефон а нямате в момента карта или въобще нямате"
- Никога не съм имал мобилен телефон
"....е как може да нямате мобилен?"
Продадоха ми я де -джаджата - накрая мацката дето ме обслужваше вика - и ако вноските са през еди коя си банка няма да ви вземат пари за превод - от което спестяваш, така че можеш да си вземеш един мобилен....
...иди ги разбери
офец/ _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Вто Юли 17, 2007 9:23 pm Заглавие: |
|
|
е ти верно ли нямаш мобилен телефон? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Вто Юли 17, 2007 9:25 pm Заглавие: |
|
|
верно, и не е имал ;)))
Ники я кажи що :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Юли 17, 2007 9:28 pm Заглавие: |
|
|
Май е време си сменя подписа* на "да, аз вдействителност нямам мобилен телефон"
Няма и да имам :)
*когат овенделон се извини на лични, само че гордостта му не позволява - и то искрено а не за да не го развявам като байрак още 4 години и половина - колкото съм казал _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Вто Юли 17, 2007 9:49 pm Заглавие: |
|
|
еееее.... а ти кво ми беше казал онази безмилостна съботна сутрин на мола в София .... :) ремемба? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Вто Юли 17, 2007 9:50 pm Заглавие: |
|
|
айФона си е роден мъртъв ве ;) всяка пръчка от 100 леа го убива в земята от раз.
всико е лимонада в ушите на макаджиите и то от убавата жълтата :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Deskov
|
Пуснато на: Вто Юли 17, 2007 10:21 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | е ти верно ли нямаш мобилен телефон? |
Че защо му е ? Нали си има ICQ :] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Вто Юли 17, 2007 11:53 pm Заглавие: |
|
|
fatwalker написа: | айФона си е роден мъртъв ве ;) всяка пръчка от 100 леа го убива в земята от раз.
всико е лимонада в ушите на макаджиите и то от убавата жълтата :) |
Йо мен ме ми се струва че некой пеце узери им е време да си махнат запеченият шоколад от ушите и очите.:))))
Ай фона тепърва ще има развитие. Логика просто. А всички "убиици" само ще го направят по-добър:))
ПС. Нормално е все пак всичко е жълта лимонада и шоколад:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Сря Юли 18, 2007 3:50 am Заглавие: |
|
|
Тука получих отговор от едно полско момче "Пропътувах 8 000 километра и отделих близо половин година от живота си с целта да си купя MacBook, Nikon D200 и Iphone!" ... _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Сря Юли 18, 2007 9:05 am Заглавие: |
|
|
Жертви на маркетинга има много по света и у нас ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Сря Юли 18, 2007 10:23 am Заглавие: |
|
|
fatwalker написа: | и у нас |
Е, и у нас... остави го Импланта! :))))))))))) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mira

|
Пуснато на: Сря Юли 18, 2007 11:13 am Заглавие: |
|
|
sumo написа: | Бе в момента и една мусака да има, няма да е зле. Мани телефони-мелефони, пари на вятъра :). Аз лично подкрепям само проекти за телефони с размера и формата на часовник, щото хем място не заема по джобове, хем и без тва напоследък маса народ заеба часовниците в полза на телефонския часопоказвател. |
iPhone Shuffle. =) _________________ Жить - хорошо!
А хорошо жить - еще лучше! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Сря Юли 18, 2007 3:47 pm Заглавие: |
|
|
mira написа: | sumo написа: | Бе в момента и една мусака да има, няма да е зле. Мани телефони-мелефони, пари на вятъра :). Аз лично подкрепям само проекти за телефони с размера и формата на часовник, щото хем място не заема по джобове, хем и без тва напоследък маса народ заеба часовниците в полза на телефонския часопоказвател. |
iPhone Shuffle. =) |
който набира random номера :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Сря Юли 18, 2007 3:57 pm Заглавие: |
|
|
sumo написа: | mira написа: | sumo написа: | Бе в момента и една мусака да има, няма да е зле. Мани телефони-мелефони, пари на вятъра :). Аз лично подкрепям само проекти за телефони с размера и формата на часовник, щото хем място не заема по джобове, хем и без тва напоследък маса народ заеба часовниците в полза на телефонския часопоказвател. |
iPhone Shuffle. =) |
който набира random номера :) |
Хахахах тва може да се рекламира като средство за запознанства - набираш номер, здравей здрасти и айде :РРРРРРРРР хахахаха _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|