Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
crolly

|
Пуснато на: Сря Юли 18, 2007 6:21 pm Заглавие: www.sand-glass.org |
|
|
Представяне...
сайт на фондация Пясъчен часовник ...
Моля за фидбек и дебък ;)) _________________ * 5 дена блъскане спестяват 5 мин. четене |
|
Върнете се в началото |
|
 |
M0
|
Пуснато на: Сря Юли 18, 2007 6:32 pm Заглавие: |
|
|
:) харесва ми... :))
ако не си помислих, айде пак да погледна... Какво ме изкефи? и после F5... немаша да ти пиша :)
различно е... сигурно има подобни сайтове*
има, неща които требе да се до измислят ... и така... :))
*ако някой иска да ми доказва, колко много са, на лично да не прецакаме темата :) _________________ "...Най-добрата околна среда за човека е свободата. ..." - Вацлав Клаус |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Сря Юли 18, 2007 6:57 pm Заглавие: |
|
|
не е лошо =))
не знам каква е идеята на скакалеца и мисля че може интерфейса А. да се пипне още и Б. да се забърза малко, че ся малко бавно ми се движи =)
приятно може да стане =)
а на по-малки резолюции кво става с тез панели? _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Сря Юли 18, 2007 7:07 pm Заглавие: |
|
|
има идея, но:
може да е лично мнение, но като видя resize-ващ се флаш има доста голям шанс да го затворя... особено пък ако за фон има снимка която се скалира отвратително на по големи резолюции
логото страшно много ти се губи, особено сред тези активни бутони, едвам го забелязах...
(сега забелязах че не е флаш, ма няма значение, същото важи и тук :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Сря Юли 18, 2007 7:09 pm Заглавие: |
|
|
Чудесни са снимките, ама някои ги пикселизира флаша мисля ? И става зле :( Тези, които са малки, по-добре ги махнете :/ *
Иначе прозорчетата би било по-приятно ако са маааалко по-големи за да може междуредовото разтояние да е по-голямо, много се нагъчква всичко в момента. Още въздух в самите прозорци би дошъл добре ...
Например, ако думичката ти е 5 пиксела, тогава я заобиколи от въздух 5 + 5 делено на две... 7.5 пиксела :) Размер и полувина... При логата го има тоя трик, ама не пречи и по други поводи да се ползва :)
Мен ми харесва сайта, има и други "като него" и все пак - ще го запомня :)
* - Ако ги имате във висока резолюция - 1600х1200 - може да се качат снимките във висока рез. и просто който е с по-малка от 1600х1200 ще ги вижда орязани леко от монитора си... Не знам как се прави, но знам че в флаш е възможно... Ако искаш инфо за това - на лс... _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
crolly

|
Пуснато на: Сря Юли 18, 2007 11:03 pm Заглавие: |
|
|
Даа.. полезни неща..
наистина картинките на темите може да са по-големшки.. сега са 800х600 (това за да е леко), но нищо няма да стане ако се вдигнат малко, деформация при ресайз ше остане обаче..
Сайта не е флаш и бързината на анимациите в различните браузъри съответно не е еднаква, но приемам забележката, че е мудно.. (в момента са: отваряне-54кадъра/10мсек и затваряне 30кад./10мсек).. има мегдан вдигане на скорости :))
Разбрах и формулата за текста.. това си е височината на ред по подразбиране.. ще пробвам, може лесно да се пипне.. благодаря..
Някой през мак или линукс погледна ли? ..че там имам некви тъмни съмнения.. _________________ * 5 дена блъскане спестяват 5 мин. четене |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Сря Юли 18, 2007 11:34 pm Заглавие: |
|
|
Друго ще покажеш ли? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
crolly

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Чет Юли 19, 2007 10:26 am Заглавие: |
|
|
Това ли са нещата, който най-много си харесваш ?!? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Чет Юли 19, 2007 11:50 am Заглавие: |
|
|
ВЕЛКОМЕ ;)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Чет Юли 19, 2007 2:50 pm Заглавие: |
|
|
Със Сафари не тръгна изобщо, само мигаше този часовника...
С Фирефокс и Камино (пак под МакОС) тръгна.
Иначе за мен това е един тотално неизползваем сайт... и не мога да си представя дори защо е трябвало да се подходи по този начин.
Това го казвам от потребителска гледна точка |
|
Върнете се в началото |
|
 |
crolly

|
Пуснато на: Чет Юли 19, 2007 3:25 pm Заглавие: |
|
|
значи сафари.. ако има някаква дебъг конзола сафарито и ако не ти е проблем моля прати репорт на ЛС.. ще ми е доста полезно... благодаря
подхода цели да е по-интересно за посетителя, като същевременно му се дава възможност да вижда всичко на сайта..
и свобода му се дава..
ако я иска разбира се ;)) _________________ * 5 дена блъскане спестяват 5 мин. четене |
|
Върнете се в началото |
|
 |
crolly

|
Пуснато на: Сря Юли 25, 2007 11:26 pm Заглавие: |
|
|
пооправих туй-онуй..
вече има и симулация на хистори..
.. ако има още нещо аз съм тука.. :)) _________________ * 5 дена блъскане спестяват 5 мин. четене |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|