Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
SPIT

|
Пуснато на: Пет Авг 03, 2007 5:01 pm Заглавие: TZIFRI |
|
|
izvinqvam se purvo za latinitzata, no na tozi komp, na koito sum sega vsichko mu e sburkano :)
opitvam se da napravq tzifri...imam neshto, koeto me pritesnqva. az ne sum tipograf i ne iskam opitite mi da stanat nqkakva amatiorska boza bez da razbera. pokazvam napravo rabotniq file, za da kazete, dali da produlza da si mislq tzifrite ili kakto neshto se zamislqm, da hvana i da si polzvam nqkoi shrift. blagodarq vi za mneniqta, naistina shte sa mi ot polza. :) to i podobni neshta sa praveni 1000 puti, oshte neshto, koeto me pritesnqva. ta kazete de :)
 _________________ http://dribbble.com/KossyoKOKALANOV |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Авг 03, 2007 5:49 pm Заглавие: |
|
|
просто си правиш цифри, така ли да разбирам...без конкретно приложение?
иначе си ползвай готов фонт. тука си допуснал доста грешки. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Пет Авг 03, 2007 6:17 pm Заглавие: |
|
|
Хубаво е да се упражняваш.
Пробвай да тръгнеш от готов фонт и да видиш докъде можеш да го промениш без да губиш четивност и разрядка.
Друго важно нещо е, че ако промяната се основава на изкривяване то това изкривяване трябва да се повтаря и в другите цифри, тва прави идентичността.
Сложна работа е тва с фонтовете. Тва си е висшия пилотаж на графичния дизайн и требе много бачкане и талант.
Ма с копане сичко се постига. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
Пуснато на: Нед Авг 05, 2007 12:31 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | просто си правиш цифри, така ли да разбирам...без конкретно приложение?
иначе си ползвай готов фонт. тука си допуснал доста грешки. |
о, в това съм абсолютно сигурен за грешките :) лошото е, че нещо не си вярвам, че сам мога да постигна нещо наистина ОК, само с лични напъни. със сигурност ще ползвам готов фонт :)))) благодаря ви. _________________ http://dribbble.com/KossyoKOKALANOV |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|