Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
uBo_BaMnupa

|
Пуснато на: Вто Авг 07, 2007 7:01 am Заглавие: Concept |
|
|
Ето тука един консепт по едно комиксче ,дето го бачкам. Дано да ви 'ареса :)
 _________________ Който падне в бой за свобода, не пада по-далече от дървото. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dragon_Phoenix

|
Пуснато на: Вто Авг 07, 2007 8:45 am Заглавие: |
|
|
Фона се къса от концепта. Овър пейнт? Както и да е, не ми допада, защотот стои като залепено. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
uBo_BaMnupa

|
Пуснато на: Вто Авг 07, 2007 8:57 am Заглавие: |
|
|
Фона е оувърпейнт, да. Постарах се да не изглежда "като залепено", но може би не съм успял :( _________________ Който падне в бой за свобода, не пада по-далече от дървото. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Вто Авг 07, 2007 11:27 am Заглавие: |
|
|
то фона си личи че е фотос, ама чесно казано какво значение има, все пак трябва да е концепт. а мацката като концепт ми се струва прекалено обикновена, ням нищо интересно измислено в типажа, дрехите са стандартни, оръжието също, мацката - мацка и толкоз. опитай нещо по интересно като визия да измислиш:) _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Вто Авг 07, 2007 2:34 pm Заглавие: |
|
|
И на мен мацката ми изглежда като залепена, но не толкова заради разлика в третирането на двата плана, а по-скоро защото ми е малко неестествено да е така разголена насред тоз зимен екстериор... ;P Ако бъркам и това в действителност не е сняг, а само на мен ми изглежда така, или пък сценарият го изисква, моля предварително да бъда извинен =) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|