Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
RG®
|
Пуснато на: Чет Авг 23, 2007 7:45 pm Заглавие: С какъв софтуер се чете официално писмо от ДАТ? |
|
|
Как с какъв?!
С фотошоп, разбира се!
:-)
Та, отивате на сайта, клик на Новини и там ви се мъдри заглавие Официално писмо от Председателя на Държавна агенция по туризъм
Не кликвайте бързо върху линка, защото форматът на писмото е *.tiff, с резолюция 300 dpi.
Ако случайно сте побързали да го направите, и то два пъти, с оупън, естествено, компютърът ви започва да отваря фотошоп по подразбиране за преглед на такъв формат.
Ядосвате се, но после си казвате - я все пак да го погледна това важно и официално писмо!
Той и файла е развален, но с малко усилие се отваря.
Та - най-сетне разбираме, че госпожа Крушкова е огорчена и леко обидена на г-н Тошев, заради публикация на в. Дневен Труд от 20 август 2007 г.
И решила бързо-бързо да му отговори и да му обясни туй-онуй.
Поради тази причина на бързане, госпожата е написала и датата 21 септември 2007 г.
Та така...
Ето го писмото... като гифче
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Чет Авг 23, 2007 10:08 pm Заглавие: |
|
|
А в какъв ли формат са го изпратили на таз "институция в българската журналистика..." ... _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Чет Авг 23, 2007 11:00 pm Заглавие: |
|
|
Тя нашата журналистика друго освен ворд и jpg знае ли?
колко пъти съм си играл да ретуширам снимки правени със съпунерка да стават за нещо и после таз българска журналиска казва "дай ми го jpg, че не мога да го отворя инъче и да е под 1 мб, че ми е пълна пощата"
Не са журналисти повече, а пържолисти _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Пет Авг 24, 2007 12:46 am Заглавие: |
|
|
Журналисти и логика?
Кой друг би си купил 20аймака (по 4 бона парчето) и би шибнал отгоре
винбоза щото куарка не можел да прави нешо си там (което естествено е глупост неземна). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пет Авг 24, 2007 9:55 am Заглавие: ! |
|
|
ValBo написа: | Тя нашата журналистика друго освен ворд и jpg знае ли?
колко пъти съм си играл да ретуширам снимки правени със съпунерка да стават за нещо и после таз българска журналиска казва "дай ми го jpg, че не мога да го отворя инъче и да е под 1 мб, че ми е пълна пощата"
Не са журналисти повече, а пържолисти |
Нищо ни знайш, старооо...
Искали са ни каре на уорд!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Пет Авг 24, 2007 1:58 pm Заглавие: |
|
|
Ще я разпечатам таз тема с ЕЙ ТАКИВА букви и - на таблото! :))))) _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|