Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
LoveHate ta tatau
|
Пуснато на: Пет Май 16, 2003 7:13 pm Заглавие: Otchet za trimesechieto... |
|
|
e te tuka 4 neshta deto mi haresvat ot poslednite 2-3 meseca po hronologichen red.
I. Fondacia za podpomagane na obrazovanieto v 3-tia sviat /i BG e v nego/
II. Dobivna kompania... mini nekvi
III. Tva si beshe proekt za etiket, ma si stana sas statut na logo ... kojeni oblekla
IV. Priiut za vazrasni i bezdomni, oshte se pazarim dali da ima krast v cveteto ili to si e dostatachno krastovidno samo po sebe si.
Vsichkite sa za otvad okeana. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
|
mucho
|
Пуснато на: Пет Май 16, 2003 7:16 pm Заглавие: |
|
|
eeee bat LH evalarkata :) si4kite sa nou got
pa twa #1 nou mi legna na du6ata ... samo edno dreeebni4ko ne6to twa "fondation" ne bega li nou u desno ... primerno ako e otdolu :) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
|
P E T R O V mnmlst
|
Пуснато на: Пет Май 16, 2003 7:19 pm Заглавие: |
|
|
I - gotsko
III - mhahahaha mnoo iako
drugite nema gi komentvam super slabi! :P _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
|
borkataboy
|
Пуснато на: Пет Май 16, 2003 7:28 pm Заглавие: и аз;-) |
|
|
Третото наистина е доста оригинално и запомнящо се!! Кръстът-цвете същ, шрифтът ми се струва доста подходящ. Абе верно надписът foundation малко бега у десно, а? А за мините не ме кефи особено, къмъче някакво семпличко...;-))) |
|
Върнете се в началото |
|
|
aD
|
Пуснато на: Пет Май 16, 2003 7:28 pm Заглавие: |
|
|
Nice work, LH. Кефя се на 1-то и 3-то .. отлични попадения. 2-то ми стои безлично, а на последното тоя шрифт ми стои доста фешън, освен това май съм го виждал някъде из парфюмерийната индустрия. _________________ art can not be kept in chains |
|
Върнете се в началото |
|
|
rrorrorr
|
Пуснато на: Съб Май 17, 2003 2:00 pm Заглавие: |
|
|
#3 manogo mi dopada:) |
|
Върнете се в началото |
|
|
LoveHate ta tatau
|
Пуснато на: Съб Май 17, 2003 2:12 pm Заглавие: |
|
|
Meresaj
znachi poiasneniata:
I. Ima go i vav varinat - dvureden i centriran, ama az tai po-si go haresvam shtoto biaga leko ot tradicionnoto
II. E tuka pak sha sa opravdavam :) Az tva mnogo si go haresvam po 2 prihini: 1. smetam za dosta udachna ideiata ba predstavia dumata RIVER v imeto ne chrez sini valnichki i prochie a chrez siv rechen kamak 2. Teia hora vsashnost dobivat nekvi silikati v koritoto na polupresahnala reka neide iz centralnite shtati i kamaka si e savsem na mestoto siakash
III. Tuka iavno nemate pretencii, tai che nema se opravdavam :)))
IV. Tuka iskam sa upravdaia ma ne sa seshtam kak. Fonata mi se vijda savsem na mesto... niakak hristianski mi zvuchi, pak i toi e promenian ot originala. Grafichnia simvol sashto si go haresvam, ama silno podoziram, che babite shte me nakarat da lepna edin cheren krast v cveteto. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
|
Kekata
|
Пуснато на: Съб Май 17, 2003 2:42 pm Заглавие: |
|
|
и аз да кажа :))
1. ок е, приятно, само намери причина логото да е точно на това място...
2.Тоя камък може и за яйце да мине... а надписа е безличен, няма характер.
3.Наисстина хубаво попадение, обаче що групите са четири? не може ли да са 3? или 5? според мен 4 са много... не знам, има да се мисли.
4.Тоя е готин, шрифта само е малко фешън наистина, но пък стои готически, значи нещо около него тряа да е... абе мене не ма дразни... а мислил ли си че тоя кръг може да е символ и на слънце?нещо като "слънчев лъч за последните дни":)))))) тука единствената ми забележка е, че цветето е с много криви, може да се поизчисти, и тогава няма да има нужда от кръст. Те затва сигурно и бабите са опъват :Р |
|
Върнете се в началото |
|
|
LoveHate ta tatau
|
Пуснато на: Съб Май 17, 2003 2:47 pm Заглавие: |
|
|
Mi na vsichkite ti vaprosi otgovora e edin:
Shtoto sam gi proektiral az, a ne ti. Shtoto sme razlichni hora, mislim razlichno i haresvame razlichni neshta ! :)))) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
|
Add
|
Пуснато на: Съб Май 17, 2003 3:12 pm Заглавие: |
|
|
Eeee, много добър отчет!
Аз само си имам едно лично недоразумение - как така Clean window foundation може да е наименование за организация за подпомагане на образованието? На мен ми звучи като, домакини - да се обединим за чисти прозорци..))) аааа, сигурно, защото науката е прозорец към света..) ама почистен прозорец? като и да е..) _________________ surplus |
|
Върнете се в началото |
|
|
borkataboy
|
Пуснато на: Съб Май 17, 2003 4:13 pm Заглавие: и още! |
|
|
Абе цветето си е есктра-има криви, ама е и достатъчно ясно, за да се възприема и като кръст!
А иначи чертите на The Last one май наистина биха могли да бъдат четен брой-3 или 5.
Но както каза LoveHate-различни хора, разни идеали!;-))) |
|
Върнете се в началото |
|
|
borkataboy
|
Пуснато на: Съб Май 17, 2003 4:20 pm Заглавие: ?! |
|
|
Абе фондация не се ли пише "foundation"?;-)) |
|