Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Coldblooded

|
Пуснато на: Чет Май 22, 2003 12:22 am Заглавие: Slynceto, zwezdite, chernite dupki i 1-wo mqsto.... |
|
|
Eeeeeeeeeee abe imashe uspeh cqlata rabota s taz zwezda de......1-wo mqsto(pa dori ako resha moga da zamina za Ispaniq za 1 sedmica)
Mnogo 10x na vsichki, naj-veche na Drone i SINNER......Ako s neshto moga da pomogna svirkajte.....
Are eto edna chast ot filmcheto....chast ot exploziq na supernova..(moje da ne e naj-realistichnata...ama mi svyrshi idealna rabota) po natatyk moje da pusna i oshte neshto:))
http://free.bol.bg/coldblooded/M-e1.exe (1,3M) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Чет Май 22, 2003 1:03 am Заглавие: |
|
|
e kaji de e tva 1 mqsto deee.. dai pove4e info ! btw zvezdata e qka :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Чет Май 22, 2003 2:22 am Заглавие: |
|
|
chestito da ti e 1 mesto!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NURBS
|
Пуснато на: Чет Май 22, 2003 9:15 am Заглавие: |
|
|
Честито и от мен!
ИСКАМЕ ИНФООООООО!!!
:-Р _________________ Tongue-tied, twisted, just an earth-bound misfit, I |
|
Върнете се в началото |
|
 |
voltaja

|
Пуснато на: Чет Май 22, 2003 9:43 am Заглавие: |
|
|
Честито 1во място. _________________ When I am on the road , no one can stop me! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Чет Май 22, 2003 1:18 pm Заглавие: |
|
|
Ami 1-woto mqstno e v Izpanskata gimnaziq na Nauchno-tehnicheska konferenciq...Demek vseki se predstavq(ot daskaloto de) sys svoj proekt i pyrvite 6 otivat v Ispaniq za pak podobna konferenciq samo deto se sybirat hora ot razlichni strani. A moqt proek beshe za model na cherna dupka. Po-tochno napravih model na cherna dupka taka kakto az smqtam che trqbva da e.....A slyncata(zwezdite) mi trqbvaha za da pokaja jivota na edno slynce, a po-natatyk se pqvqva i moq model i drugi razni primeri.....(shte go vidq kolko e golqmo i shte go kacha-chasta s moq model, ako vi interesuva). Animaciqta beshe obshto 5min, 45 sec. s nadpisi. Imashe si govor, background sound ili tam kvoto mu se vika.....
Ta tova e........
Ej sa shte kacha i samoto Slynce(zwezda) da vidite kak si gori.....ta nakraq trqbvashe da izpolzvam Glow ot VP ama pak stana:) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
SINNER
Регистриран на: 19 Ное 2002 Мнения: 810 Местожителство: къмпинг черноморец
|
Пуснато на: Чет Май 22, 2003 4:49 pm Заглавие: |
|
|
be imashe li na4in tova i da go slogish niakade kadeto da se vigda i izvan BG to ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Чет Май 22, 2003 10:39 pm Заглавие: |
|
|
Abe gadnoto e che sa po 1MB file-wete ta trqbva da namerq nqkoj host..........Obeshtavam da namerq nqkoj svesten...
P.S. Namerih edin host deto mnogo mi dopadna free-host.com ama vryzkata mi e mnogo gadna ta utre shte opitam da gi upload-na file-ovete nanovo... _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chokoboko
|
Пуснато на: Пет Май 23, 2003 3:04 am Заглавие: brrrr, |
|
|
shto ne probvash www.geocities.com ? ima 15 mb miasto.
posledno uploadvah tam edni snimki na sinner-ot zaedno s oshte stotina motordjii, gazareeshti iz oshte nevzrivena casablanca-vurvi si kato pushka site-to; |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Пет Май 23, 2003 9:59 am Заглавие: |
|
|
4estito man.
Ae uspeh v Spain ako zamine6 _________________ Nelson Inomvan's blog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Пет Май 23, 2003 3:17 pm Заглавие: |
|
|
10x BadmotherfuckeR(che s modem ne e mnogo priqtno), ama vse pak shte gi kacha na free-host-a (20MB) e ta geocites ne mi se zanimava.
Sa se nadqvam da si pusna edin LAN net....togava veche shte e drugo neshto:))
atmos_fear, 10x man......a za zaminavaneto - ima vreme, to shte pokaje:) _________________ зомбииии!
Последната промяна е направена от Coldblooded на Пет Май 23, 2003 3:37 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SINNER
Регистриран на: 19 Ное 2002 Мнения: 810 Местожителство: къмпинг черноморец
|
Пуснато на: Пет Май 23, 2003 3:24 pm Заглавие: |
|
|
na4i parvo 4estito
2. Parvoto vodeo na slanceto
Na4i samot slance s onia neshta deto izrigvat i tn 10x VARXA
ama toia glow li e radial blur li e kakvo e tova sianie be 4ovek kato ot animacionen film ?
s nego ot neshto deto e VARXA si go dokaral do edno HUMMMMMMMMmmmmmmm
za vtoroto video MNOGO ima da se ba4 tam oshte spored mene
ima tolkova primerni explozii na sam i na tam da poglednesh .((((
aide begai sia v ispania da si pe4esh gazeca na Slance i dano po malko da izrigva dokato si na plaga.))))))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Пет Май 23, 2003 3:35 pm Заглавие: |
|
|
10x SINNER , za glow-a:
Ami okaza se che zabiva render-a zaradi Blur-effect-a, ta se naloji da go zamestq s Glow, shtoto nqmah nikakvo vreme da si opravqm neshtat....A ako govorish za 'onova neshto' deto e okolo zwezdata - abe da se grymna i na Mblur-a, neshto i toj zapichashe, a i trqbvashe da smenq particle-a, taka che ot poslednoto puskane deto napravih(still image-a) scenata pretyrpq sredno golemi promeni:)
A za exploziqta....znam i na men ne mi haresva mnogo, ama ideqta beshe da se vidi neshto shareno, razni oblaci veshestvo(to i bez tova mi rendwashe dostatychno dylgo, ta posle ne sym go opravql mnogo mnogo)....to kym kraq se vijdat i sferite ot particle-a ama nqmashe za koga, to po-vajno beshe zwezdata....inache si si prav za vsichko....10x pak _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|