Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
yazz

|
Пуснато на: Нед Авг 19, 2007 8:44 pm Заглавие: моля, подкрепете моя "Don't panik" постер |
|
|
привет на всички :)
ще бъда безкрайно благодарен на всеки на когото му е приятно да гласува за моя постер в конкурса с тема "death " на Don't panik.
ето и линка:
http://www.dontpaniconline.com/designaposter/entry/?id=1711
благодаря предварително и хубав ден!
Ясен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Нед Авг 19, 2007 9:32 pm Заглавие: |
|
|
От кое точно не трябва да се панираме?!
Виж сега!
Нямам нищо против гейовете. Всеки сам си избира как да си ползва дупките. Обаче имам огромно против спрамо агресивната им политика, да наложат педерастията като мода.
Ми не, благодаря!
А относно плаката - добре пипнат технически, но като цялостен поглед на творчеството ти - попаднал си в дупка. Между нещата ти няма никаква разлика. За мен са еднообразни. Но аз съм и предубеден _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
yazz

|
Пуснато на: Нед Авг 19, 2007 9:56 pm Заглавие: |
|
|
егати задръстеняка си ValBo, не ти отива исказването като на човек занимаващ се с арт. но всичко е въпрос на възпитание можеби. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Нед Авг 19, 2007 10:21 pm Заглавие: |
|
|
Без да изразяват личното си мнение, подкрепям техническото изявление на Валбо за плаката. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Нед Авг 19, 2007 11:01 pm Заглавие: |
|
|
Да възпитание:)))
Дай да ти дам еда малко по друга гледна точка.
Любимия ми композитор Чайковски е бил гей, това обаче не му е била точката на фиксиране иначе щеше да имаме велики музикални произведения с гейски теми и пъшкания.
Кво като се ръчкате в трътките, нима не ходите до тоалетна, не плащате данъци, не боледувате.
Пойнта е че гейщината отдавна не е с Фиър фактор, всички сме наясно и никой не ви осъжда (всеки има право да прави квот си иска стига да не нарушава правата за избор на другите).
Това което осъждам аз и ми се драйфа от него винаги е било едно:
Позата. Суетата. Виж те ме аз съм различен. Прайм арт:)))
Праиш дръжки. Докато нещата които правиш са управлявани от "колко е готино да си у лево" ще седят самоцелни и без истински ценен месидж.
Надживей това че си гей и че си различен почни да правиш неща които
да ми говорят за емоция (твойте до тук освен че са кичозни ми говорят за поза).
Продукта говори за теб. Вярвай ми ако ми покажеш нещо което ще ме остави безмълвен ако ще да си лягаш с баба си се ми е тая.
И не дрънкай за арт щото става смешно. Нема такова нещо като арт.
Арта е маркетингов продукт. Нуждата от творческия процес е причина за изкуството а там от векове хората се делят на можещи и неможещи не на хомо и хетеро.
Чисто графично тези неща които показваш имат почерк и спират до там липсва им съдържание което вдъхновява и провокира гледащия по естествен начин.
Още по просто казано: Бих чел смислена книга с кофти ръкопис от колкото
красиви букви не казващи нищо важно.
пс.
Ако на това което съм написал реакцията ти е "тоя не разбира от арт" или "баси гей хейтъра" просто ще си пропуснал смисъла на написаното.
Успех с арта. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
yazz

|
Пуснато на: Нед Авг 19, 2007 11:09 pm Заглавие: |
|
|
хехе, като ти е все тая се въздържай от такива коментари. толкова са тъпи колкото все едно аз да обсъждам че е поза да си хетеросексуален или защо някой рисувал мацки, ни най малко не ме интересува. а това че гейовете претендирали за по специални отношения или се чуствали неразбрани е плод на някой болен хетеросексуален мозък като твоя и е супер супер смешно. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Нед Авг 19, 2007 11:17 pm Заглавие: |
|
|
yazz написа: | хехе, като ти е все тая се въздържай от такива коментари. толкова са тъпи колкото все едно аз да обсъждам че е поза да си хетеросексуален или защо някой рисувал мацки, ни най малко не ме интересува. а това че гейовете претендирали за по специални отношения или се чуствали неразбрани е плод на някой болен хетеросексуален мозък като твоя и е супер супер смешно. |
Кое е тъпото че правиш кичозни, трудно-разбираеми, гейориентирани цъканки на илюстратор които смело и безотговорно наричаш арт?
Или че всеки път когато постнеш "калинки", "теменужки", "славейчета" реакцията на повечето е, че виждат гей темата а не виждата арта:))
Енивей коментирам щото каза тази глупост:
Цитат: | егати задръстеняка си ValBo, не ти отива исказването като на човек занимаващ се с арт. но всичко е въпрос на възпитание можеби.
|
в отговор на това:
Цитат: | А относно плаката - добре пипнат технически, но като цялостен поглед на творчеството ти - попаднал си в дупка. Между нещата ти няма никаква разлика. За мен са еднообразни. |
Мнение което и аз споделям но не си падам по половинчатите изказвания. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
yazz

|
Пуснато на: Нед Авг 19, 2007 11:27 pm Заглавие: |
|
|
хехехехехе, много добре разбра кое е тъпото, къв си ти че ще разделяш хората на гей и хетеро бе? смешник |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Нед Авг 19, 2007 11:34 pm Заглавие: |
|
|
yazz написа: | хехехехехе, много добре разбра кое е тъпото, къв си ти че ще разделяш хората на гей и хетеро бе? смешник |
Всеки е смешен в една или друга форма. Несмешници няма.
Ти също си смешен защото както винаги досега четеш това което ти отърва а пропускаш основното.
Покажи ни искрено изразена емоция а не кичозна поза.
А аз ти казах точно обратното, че не ми пука кой какво и къде завира стига да прави творческа продукция (арт) като тези:
http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Gay_artists |
|
Върнете се в началото |
|
 |
yazz

|
Пуснато на: Нед Авг 19, 2007 11:39 pm Заглавие: |
|
|
добре бе, ако тва ти е критерия, утре и аз ще съм в този списък, жалко че няма за хетеро артист да ти дам линка да се включиш щом е толкова важно |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIFF

|
Пуснато на: Нед Авг 19, 2007 11:42 pm Заглавие: |
|
|
гласувах _________________ 100% biodegradable |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Нед Авг 19, 2007 11:43 pm Заглавие: |
|
|
:)) Бе аде са не са ядосвай. Майната ми аз не разбирам от Арт и определно съм няколко пъти по невъзпитан от Валбо.
Keep Arting:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Пон Авг 20, 2007 10:23 am Заглавие: |
|
|
Знаеш ли какво е тъпо? Тъпо е да натрапваш тук участието си в произволен жалък уеб контест, с учтивата молба и срамежливата надежда някой да даде гласа си за теб, защото да речем си му симпатичен или харесва нещата ти. Предполагам и icq листата ти също е получила въпросния линк, което също е тъпо.
Виждал съм и други форумци да го правят... и не знам защо се приема за нормално, за мен е неетично, пък все едно кой кои дупки екплоатира.
Виждал съм и момчета, които тук някой намира, че са спечелили някъде и ги поздравява и тогава чак се разбира, че са участвали в даден конкурс. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пон Авг 20, 2007 1:00 pm Заглавие: |
|
|
гласувах :)
успех :) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Пон Авг 20, 2007 1:46 pm Заглавие: |
|
|
хъх ... болни сте ....
е са ш гласувам :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Пон Авг 20, 2007 1:55 pm Заглавие: |
|
|
аз пък ще взема да участвам :)))
@yazz - много яко _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Пон Авг 20, 2007 2:07 pm Заглавие: |
|
|
Кво да ви прави човек: Артисти сте.:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Пон Авг 20, 2007 4:22 pm Заглавие: |
|
|
PASTA написа: | аз пък ще взема да участвам :)))
@yazz - много яко |
e tva ne e 4stno ve4e, sega za kogo ot vas da glasuvam, a? basi, izpadnah v krustoput. sumo e adski prav, ako triabva da govorime seriozno.i ... nubzi, nali znaesh ot kude se izprevarva ;) _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Авг 20, 2007 4:59 pm Заглавие: |
|
|
Morty написа: | ... nubzi, nali znaesh ot kude se izprevarva ;) |
nay-mnogo katastrofi ima pri izprevarvane nali znaesh? _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Пон Авг 20, 2007 5:03 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: | Morty написа: | ... nubzi, nali znaesh ot kude se izprevarva ;) |
nay-mnogo katastrofi ima pri izprevarvane nali znaesh? |
imenno _________________ pixel pixelu oko ne vadi |