Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
vrabchev

|
Пуснато на: Съб Авг 25, 2007 10:49 pm Заглавие: Beowulf - на пръв поглед изглежда впечатляващо !!! |
|
|
Днес бях на кино и гледах трейлъра. В началото помислих, че става въпрос за игрален филм. На голям екран изглежда поразително. Вече нямам търпение за премиерата. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Нед Авг 26, 2007 3:25 am Заглавие: |
|
|
Страхотно наистина! _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Нед Авг 26, 2007 1:29 pm Заглавие: |
|
|
wow :) добре са я докарали анджелина, определено ще се гледа |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Нед Авг 26, 2007 2:50 pm Заглавие: |
|
|
радвайте се, но за мен тази технология е най-безсмислената глупост която "киното" е избълвало някога. самоцелно и грозно. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Нед Авг 26, 2007 2:59 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: | радвайте се, но за мен тази технология е най-безсмислената глупост която "киното" е избълвало някога. самоцелно и грозно. |
Подкрепям те напълно, с всяка година и всеки "блокбъстър", все повече ми липсват живите актьори... _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Нед Авг 26, 2007 4:46 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: | радвайте се, но за мен тази технология е най-безсмислената глупост която "киното" е избълвало някога. самоцелно и грозно. |
Верно е. Ма питай тия които прибират печалбите:)))
Колко им е тъпо не е истина.
Чалгицата е за тва. Да радва народа и да пълни касичката.
Киното и музиката? Майната им. Нали требе да се еде, е*е и се*е.
А изкуството е накрая, ако има време за него. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Нед Авг 26, 2007 5:59 pm Заглавие: |
|
|
нямам против технологиите в CGI баси, все пак горе долу с такива неща се занимавам. Но 3д неща които приличат досущ на хора и то реални хора, които изглеждат реалистично... Защо? За да може Земекис да влезе в кино историята освен с готини филми кат Форест Гъмп и Завръщане в бъдещето и с филми които са тотално прецакани в естетическо отношение. Полярен Експрес сега и тва....
Движещи се мъртви 3д полигони боядисани и окосмени... блах
Защо е въпроса? :)
Panavision не дават ли камери под наем вече? До компютърните ли опряха баси...
Шефовете на Сони пробутват "Полярен експрес" за номинация за Оскар за пълнометражен анимационен филм...
Да ама в същото време някви взимат интервю на Земекис в което той казва че това въобще не е анимзция. Това били 3Д модели раздвижени с motion capture от Том Ханкс и тва въобще не било анимация. Прав е.
Само дет трябваше да каже че не е и филм, а движещи се восъчни модели.
SUCKS! _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Нед Авг 26, 2007 6:29 pm Заглавие: |
|
|
Бе незнам, само веднъж гледах Monster House и после цяла седмица не успях да си нормализирам съня. Филмът бе наистина scary, но не мисля, че заслугите за това бяха на въпросната къща от заглавието... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Нед Авг 26, 2007 7:11 pm Заглавие: |
|
|
И на мен така ми действа, scary ми е тази липса на човечност и отношение в направата на такова нещо. Pixar-ските нещо не ми действат така. Ма сигурно проблема си е при мен. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Нед Авг 26, 2007 8:24 pm Заглавие: |
|
|
Аз също не съм фен на идеята нещо което може да се изиграе от човек да бъде направено на компютър, особенно когато трябва да се пресъздават съвсем реални актьори. Все пак това няма как да не бъде направено и всеки би желел да бъде първи. Естествено основната цел на подобен филм е да се покажат възможностите на SGI и вероятно поради тази причина няма да остана доволен от крайния вариант, но откъм визуално отношение се надявам че ще бъде наслада за очите. Вероятно след премиерата му дълго време ще бъда обсебен от това което ще видя.
Дано очакванията ми се оправдаят. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Нед Авг 26, 2007 9:11 pm Заглавие: |
|
|
Бе още от файнъл фентъзи се видя че има нещо куцо в тея филми.
Аде цг коли и каскади одобрявам, но изцяло е тъпо.
3д то силата му е човек да види неща които ги няма в реалността не да прави раздвижен хиперреализъм. Но явно момчетата с куфарите са на друго мнение.
Пиксар са номер едно, щото прават анимация. Това че им е 3д го прави по удобно за тях. Кой си може си може. Е тоя Рататуи ма изкефи на макс. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Пон Авг 27, 2007 12:17 am Заглавие: |
|
|
това да ги правят като реални актьори и мен не ме кефи много, но се пак масите трябва да видят анджелина в кредитите за да си купят билет, така че е оправдано.
относно хипер реализма - рано или късно 3Дто ще стигне на такова ниво че да бъде неразпонаваемо от живата игра - няма какво да се лъжем в това отношение :) просто ще измине определн път, и филми като този са част от това.
много ви се чудя защто си ограничавате и разваляте предварително удоволствието от нещата с такъв песимизъм. естествено че няма да е перфектно, но аз с удоволствие ще отида да видя най доброто което може да се постигне в момента |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DinYa
|
Пуснато на: Пон Авг 27, 2007 1:33 am Заглавие: |
|
|
ами и за мен са някакво недоразумение тоя тип филми
и за сега, пък и за по-нататък...
изпитвам силни съмнения че ще подобри
или че ще обогати киното или зрителите си с нещо.
прилича ми на състезание между объркали се хора,
стремящи се да докажат нещо, в което едва ли някой
всъщност се съмнява?!
повърхностно, пък дано този е различен :)
btw вярвам че и печалбите не са кой знае какви...
студиото направили Final Fantasy не фалираха ли след цялата шумотевица? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Пон Авг 27, 2007 4:44 am Заглавие: |
|
|
DinYa написа: |
btw вярвам че и печалбите не са кой знае какви...
студиото направили Final Fantasy не фалираха ли след цялата шумотевица? |
В финал фантазито е немаше кака Джоли.:)))
Иначе аз много се съмнявам в тоя фалит, филма беше революция и хората го гледаха. Вероятно некви други механизми са ги смазали:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пон Авг 27, 2007 10:31 am Заглавие: |
|
|
Че е самоцелно, самоцелно е -- поне за момента.
ОБАЧЕ
Това, че не били истински актьорите -- това е все едно да се каже, че една книга писана на компютър а не на пишеща машина -- еле пък на ръка -- значи не е истинска книга. Сигурен съм, че бледият монах Паисий би бил много възмутен, от книга писана на компютър при положение, че той е писал на ръка с паче перо.
CG актьорите са си съвсем okay -- важен е филмът като филм, без значение дали е с puppets или със живи актьори -- стига самият филм да покрива изискванията за добър филм. CG актьорите играли зле -- ми светът е пълен с не дотам добри живи актьори, нищо ново.
За мене това са приказки от рода на "Ееееех, едно време какви вълшебници имаше...." Добрият филм е добър филм, ако ще да е с хуманоидни роботи направени като актьорите. _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
killswitch

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пон Авг 27, 2007 11:19 am Заглавие: |
|
|
Drone написа: | Че е самоцелно, самоцелно е -- поне за момента.
ОБАЧЕ
Това, че не били истински актьорите -- това е все едно да се каже, че една книга писана на компютър а не на пишеща машина -- еле пък на ръка -- значи не е истинска книга. Сигурен съм, че бледият монах Паисий би бил много възмутен, от книга писана на компютър при положение, че той е писал на ръка с паче перо.
CG актьорите са си съвсем okay -- важен е филмът като филм, без значение дали е с puppets или със живи актьори -- стига самият филм да покрива изискванията за добър филм. CG актьорите играли зле -- ми светът е пълен с не дотам добри живи актьори, нищо ново.
За мене това са приказки от рода на "Ееееех, едно време какви вълшебници имаше...." Добрият филм е добър филм, ако ще да е с хуманоидни роботи направени като актьорите. |
Ne sa problem CG personajite kato takiva, a suzdavaneto na takiva ot jivi aktjori. Kakuv e problema Angelina ili Anthony Hopkins da si izigrajat rolite? Iskat da pokajat neshto novo, ok, neka suzdadat novi personaji a ne 3D kopia na jivi aktjori, tupo e. _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DinYa
|
Пуснато на: Пон Авг 27, 2007 11:26 am Заглавие: |
|
|
Drone написа: | Добрият филм е добър филм, ако ще да е с хуманоидни роботи направени като актьорите. |
ми да, само че те не се опитват да правят актьори за филма,
а правят филм за актьорите и като се заизлива една бозааа ...
ще видим Beowulf, може и да е нещо по-друго
nub, възможно е
: ) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|