Graphilla.com :: Преглед на тема - Ghost in the Shell Stand Alone Complex

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Ghost in the Shell Stand Alone Complex

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
atmos

МнениеПуснато на: Съб Май 17, 2003 10:03 pm    Заглавие: Ghost in the Shell Stand Alone Complex Отговорете с цитат

E neznam dali tova e miastoto za tazi tema, no vse pak 6te opitam da vi zapoznaia s edna ot poslednite raboti na ProductionIG na ime GITS SAC. Tova e serial po hitovata manga na Shirow Masamune Ghost In The Shell. Kakto znaete predi vreme izleze film po komiksa a sega se o4akva i vtori koito triabva da izleze prez 2004.

Naistina si zaslujava da gledate tezi serii, v tiah 6te namerite dosta 3d efekti koito 6te vi pokajat kavko moje da se napravi kogato se kombinirat tradicionnata animacia i 3d-to. Pone zamen ka4estvoto na seriite e meko kazano fenomenalno i 4ovek moje samo da se radva i se u4i ot talantlivite pi4ove ot Japan. Istoriata kakto vinagi e na neveroiatno visoko nivo i ako se osvobodite ot predrasuducite si 6te se vleete vav filma.

http://www.productionig.com
ovendelon

МнениеПуснато на: Съб Май 17, 2003 11:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

malko typ vypros, no ima li gi nqkyde iz neta?
:)
az sym mega fen na ghost-a i mi se shte da gledam i ostanalite neshta
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
mav

МнениеПуснато на: Нед Май 18, 2003 12:06 am    Заглавие: Отговорете с цитат

S opastnost da se zaiadem : ) , shte kaja che az mislia che seriata Ghost in the Shell e meko kazano tupa! Za sajalenie az ne namerih nito edno neshto koeto da mi hwane okoto. Gledah po sluchajnost , maj purvata chast predi sedmica , manga , i to ot gadnite mi e mnenieto, za efecti prosto da ne govorim - napravo ujasni !? ...... za men ne che ima gotini mangi , ama ima edno filmche .... "Blood - the last Vampire" e TUK naistina ima 3D i to v OGROMNI kolichestwa i e mnogo, ama MNOGO, po dobre razdwijeno vsichko v scenite, kombinaciata ot smeseni kadri e prilichna, a dinamikata strahotna! ..... istoriata - moje da se kaje che lipswa - no inache e napraveno opedeleno dobre , i naj hubawoto e che stila - manga, prisustwa v dosta smekchen wariant (e manga si e .... ama po bie na normalna animacia)
atmos

МнениеПуснато на: Нед Май 18, 2003 12:45 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ovendelon - radvam se 4e se kefi6 na filma eto ti link kum seriite http://rack4.free.evro.net/server32/maniaxor/GITS-SAC/

MAV - nemislia 4e 6te se zaijdam za ne6ta koito vijdam 4e nerazbira6. Samo 6te spomena 4e tezi koit praviat GITS SAC sa suzadatelite na Blood. A za efektite i ka4estvoto na seiriala prosto niamam komentar osven 4e sa na fenomenalno nivo i moga da sporia s 4asove po temata, no niama da go napravia.
SINNER

Местожителство: къмпинг черноморец

МнениеПуснато на: Нед Май 18, 2003 1:45 am    Заглавие: Отговорете с цитат

na mene filma dulgometragniat mi go dade edin priatel

kato ne obiasni kakvo e niakakva manga mi kaza gledax ia kefeshta e

po4nax da go gledam na sredata na filma malko biax iznerven 4e mnogo kato dizain na obstanovkite i mnogo ot ideite i tn sam gi vigal v MATRIX

no kato svurshi film4eto i kato vidiax koia godina e praveno prosto poludiax. I regisurata mu i napravata mu sa TOP za vremeto si 5INOVATORSTVO- spored men A pak akto visualno e naistina UNIKALNO!

to e naistina start na epoxa spored men

imaiki predvit koia godina e praveno ima naistina fenumenalni neshta v nego kato xrumvania i visia napomnia na niakoi ot komiksite na ENKI BILAL na drugi mesta neveroiatno napomnia seriata META-BARONITE na GIMENEZ

abe gledax go niakolko pati i s vseki pat vse pove4e mi xaresvashe i v momenta moga da kaga sled kato sam go preusmislil 4e tova e edna ot nai iarkite MANGAS animacii koito sam gledal
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
atmos

МнениеПуснато на: Нед Май 18, 2003 10:45 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Sinner 4ove4e vij ka4estvoto na animacia na GITS SAC i 6te ostane6 o6te po iznenadan. Suzdatelite mnogo umelo kombinirat 3d s risuvane, abe prosto e umopomra4ava6to i nikade niama da vidi6 da kazvat ne6ta ot sorta " otne ni 100 kodini i 1000 minilona dolara" ili " tova e nai skupata produkcia na holivud za vsi4ki vremena", blah mnoo me draznat takiva deto se 4udat kak si probutat filmite. Pi4ovete si razbirat ot rabotata i se opitvat da napraviat edin serial koito da te nakara da se zamisli6 za niakoi ne6ta naistina.

Filma e naistina mnogo dobur i e dale4 po slojen (pone spored) men ot matrixa. Toi e praven po hitovata manga za koiato spomenah ( manga e komiks ) a sega izlezoha i seriite koito se pravat ot ProductionIG. Pomejdu drugoto v4era 4etoh edno mnogo interesna tema v edin forum za tova dali Matrix sa se oliali kato za zaimstvali idei ot GITS :P

Soundtracka na fil4eto su6to si zaslujava osobeno Origa - Inner Universe
koito e na introto na seriala. Techno na ruski mnoo e iako spored men no zatova 6te ostavia vas da precenite.
oza

МнениеПуснато на: Пон Май 19, 2003 1:44 am    Заглавие: Отговорете с цитат

atmos_fear: Brat jiv da si za tia serii!!!! drupnah gi i kato gi do izgledame s ovendelon shhte postna kakvo mislia za tiah :) Pulnometrajnia film e edin ot nai iakite koito sum gledal, zaedno sus Dark City i oshte niakolko takiva veliki proizvedenia na izkustvoto. Ghost-a e edin ot malkoto filmi koito taka me potapiat v :) atmos_ferata si che moga da gi gledam hiliadi pati. BTW. mai shte e mnogo iako ako vuv tozi forum se diskutirat filmi kato ghost-a. Za kachestvoto na seriite...smiatam che naistina ima tuk tam pretupvane v 3d-tata, no pichovete imat da praviat serii :) i zatova sum sklonen absolutno da gi opravdaia!:)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
atmos

МнениеПуснато на: Пон Май 19, 2003 10:17 am    Заглавие: Отговорете с цитат

10x oza, men tova mi e ideiata kolkoto se moje pove4e hora da oburnat vnimanie na tova izkustvo. Naistina ima kakvo da se vidi tam.
Nae6 li koe mnogo mi napravi vpe4atlenie v edno interview na direktora na produkciata Kenji Kamiyama

Цитат:
Q6 :: How do you feel about western animation? What are the similarities and differences?

Basically, I don't think there is much difference. I believe that the roots of eastern and western animation are the same but the circumstance where the two were brought up, might differ. In Japan, animation is not considered something for children. That might be the major difference now.

Misla 4e horata tuk sa dosta predubedeni po temata i si mislat 4e stava vapros za nekvi detski film4eta a izob6to ne e taka.

Ako ima interes 6te vi kaja za o6te mnogo drugi animeta koito prosto kick asses ot sorta na Onimeno Kyo ( Demon Eyes Kyo )
oza

МнениеПуснато на: Пон Май 19, 2003 10:21 am    Заглавие: Отговорете с цитат

atmos_fear: moje kato gledash neshto iako da prashtash po edin link .... i da komentirame posle...
kvo sha kajesh ?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
atmos

МнениеПуснато на: Пон Май 19, 2003 11:22 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Mi 6e kaja 4e s udovolstvie bih poddurjal edno malko forum4e po temata v graphilla :P

Wester/Easter Animation :PPP Moderator: Atmos_Fear hehehe

Emi 6e gledam da vi zapoznavam s novite animeta. Az li4no moga da vi preporu4am gore6to Samurai Deeper Kyo no v momenta go tursa kade go ima na bg prostransvoto :P Moment

a eto go ot 1 - 21 seria http://rack3.free.evro.net/server13/Zero_the/Samurai%20deeper%20Kyo/

i ot 22 - 26 ( poslednata ) http://rack3.free.evro.net/server19/AnimeHQ3/Samurai%20deeper%20kyo%20continued/

Na4i tova e mojebi liubimata mi manga i anime sled GITS taka 4e se prigotvete za dulgi no6ti :P
mav

МнениеПуснато на: Пон Май 19, 2003 11:54 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Da , saglasen sum che moga i da gresha ..... no towa koeto az gledah opredeleno ne bi dalo takiwa burni otziwi , kakvito vijdam tuk ..... ne sum siguren , no mislia che sum gledal 1-wata chast ..... imeto beshe prosto
"Ghost in the shell" (ima edin moment ot filma kojto e izpolzwan v nekakav klip , grupata obache mi se gubi - maceto se trepe s edin robot , pazesht edna kola : ) ...... i tam realno niama nishto fenomenalno .... bih si drupnal towa deto ste go postnali (che kato vi slusham i zapochwam da se shashkam : ) ... ama interneta mi e "gola voda" : )
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети