Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
PLAY

|
Пуснато на: Чет Авг 16, 2007 9:08 pm Заглавие: Листенца от рая (един евентуален комикс) |
|
|
Такааам... туй една идея дето отлежава вече не знам коя година и се започва за не знам кой пореден път...
Ще се радвам да чуя всякакви коментари и идеи (особено за за typo-то - има още работа там)

_________________ http://www.mirasgallery.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dragon_Phoenix

|
Пуснато на: Пет Авг 17, 2007 9:15 am Заглавие: |
|
|
Доста е скучно и статично за комикс. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Пет Авг 17, 2007 11:07 am Заглавие: |
|
|
и аз мисля че е скучновато, също така според мен не е особено добре разказано визуално а текста няма никаква връзка с графичната част:)
гамата която си използвала ми харесва много, създава усещане за сън, ама немога да различа кога се показва сън и кога реалност.. _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PLAY

|
Пуснато на: Пет Авг 17, 2007 3:54 pm Заглавие: :) |
|
|
Мдаам...ами то в историята няма екшън... статична е... има повече вътрешни преживявания...
но явно ще трябва да помисля за повече динамика
Още не съм планирала сцените и текста така че няма как да се разбере историята на този етап. Необходимо ли е да разказвам с картинки всяко нещо?
На мен ми се искаше малко по фрагментарно.
А това че прилича на сън - чудесно! Това ми беше идеята.
wicky предишния комикс се трансформира в това :) _________________ http://www.mirasgallery.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
high crime

|
Пуснато на: Пет Авг 17, 2007 5:09 pm Заглавие: |
|
|
плей, права си за това че не е необходимо картинките да са просто изобразяване на текста. понякога по-силно впечатление се постига когато текста е в контрапункт с изображението.
на мен ми харесва свободата в движението на фигурите, въпреки че са уж статични |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Пет Авг 17, 2007 7:57 pm Заглавие: |
|
|
На мен комиксчето също ми харесва и не ми се струва нито скучно нито статично. Според мен не е необходимо всяко нещо да изглежда така както обикновенния потребител е свикнал то да изглежда.
PLAY- на мен творението ти ми прилича на нещо,като книга комикс,книга с илюстрации демек.И принципно в такъв подход е добре текста да е повече от картинката защото с текст може да се предаде по-голям обем инфо. По нататъка можеш да преминеш и на по-стандартния тип комикс и т.н.
Що се отнася до самите картинки мога да кажа,че атмосферата доста ми допада. _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PLAY

|
Пуснато на: Чет Сеп 06, 2007 11:29 am Заглавие: малко промени, допълнения и поправки |
|
|
Малка преработка на първите страници + още 2 нови.
(Не са съвсем последователни така че може и да не откриете връзка.)
 _________________ http://www.mirasgallery.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|