Graphilla.com :: Преглед на тема - cveten lazeren printer - help

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

cveten lazeren printer - help

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
i4i_jordanova

МнениеПуснато на: Вто Сеп 04, 2007 2:54 pm    Заглавие: cveten lazeren printer - help Отговорете с цитат

Привет на всички.. :)
Искам да си купя цветен лазерен принтер А4, но да е с малко екстри. Моля, дайте съвет или споделете впечатления от работа с такъв. Едно от условията ми е да е без празни полета от страни на листа, а другото да може да принтира върху картон 200-220гр., съответно да е с добро качество на печат.
Благодаря предварително :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ValBo

Местожителство: София-Шумен

МнениеПуснато на: Вто Сеп 04, 2007 3:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Кто го намери този принтер дето няма бяло поле по краищата - обади ми се и аз да си взема;-)
Относно 200-220 гр - това дори за големите А3 машини е трудно достижимо. Факторите са технологични
И за финал - качествен А4 принтер е рудно да намериш. Всички големи компании правят по скъпи А3 принтери за професионалана работа. А4 са предимно SOHO принтери.

Та в отговор - от тая трънка заек няма да изкочи.
ники михайлов

МнениеПуснато на: Вто Сеп 04, 2007 3:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Празните полета не могат да се избегнат напълно.
Повечето цветни лазерни принтери без проблем се справят с дебели картони (на 300 гр. съм имал проблеми чак).
Ако принтер а е "маслинено-струнен*" имай си едно наум за мъхести картони (всякакви специални картони които не са с гладка повърхност) понеже запушват дюзите.
Взависимост от парите, които можеш да отделиш това което е добре да гледаш са цените на консумативите (мастилата), тъй като това са пари на равни интервали които ще ти излизат от джоба.
Личните ми предпочитания за цветен настолен принтер са за Епсъните.
От Хюлет Пакард нямам добри впечатления**.

*така си пишеше на сайта на техномаркет преди време
**мнението ми не може да се води за напълно обективно, тъй като през мен са минали само около 5 принтера, има хора през които минават десетки...
ValBo

Местожителство: София-Шумен

МнениеПуснато на: Вто Сеп 04, 2007 3:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ники,
то през принера може всичко да се прекара, лошото е че някои неща само по веднъж
Това дето го пише в спецификацията на принтера не е защото "ония" искат да е гадно на потребителя, а защото на печката и се разкава играта. И ако принтера е на Шефката, може филийки да си печеш вътре, но ако е твой - пускай това дето го пише по спецификация
Че на евтините принтери нищо не е ремонтно пригодно и почти винаги се сменя целият принтер
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети