Graphilla.com :: Преглед на тема - фен клуб ани

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

фен клуб ани
Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ani

МнениеПуснато на: Чет Сеп 06, 2007 3:18 pm    Заглавие: фен клуб ани Отговорете с цитат

Бих искал-а да се възползвам от едно гениаално предложение от миналата тема за създаване на отделна тема и тъй като ще е наречена фен клъб, се чувствам длъжна да предоставя мои лични творби, които обичам. Може би би следвало да се извиня на интернет изложбения център за писането в тяхната тема -- имам права само за този раздел! Предполагам, че всеобщото мнение ще е без съмнение в посока на това, че творбите "нищо не струват". С уважение:

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
PetyoDenev

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Сеп 06, 2007 3:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ами ани те са си изцяло в твой стил така че кой харесва кой не си е негова работи. На мен не ми харесват ама това си е мой проблем :))
Ти си се кефи и си рисувай
Успех
ani

МнениеПуснато на: Чет Сеп 06, 2007 3:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

..ако можете да отделите време, бихте ли казали И защо не ви харесват, Но с повече думи и с по-дълги обмислени изречения, както досега :)

Върнете се в началото
SNUFF

Местожителство: Munich

МнениеПуснато на: Чет Сеп 06, 2007 3:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Но с повече думи и с по-дълги обмислени изречения, както досега :)

Защо ли? Ти сигурно мислиш своите неща за изкуство? Според мен обаче това са работи, присъщи на деца които за първи път виждат компютър и си драскат в пейнт. Нямат никаква идея, дори цветова, камо ли да искаш да кажеш нещо с тях, да акцентираш върху нещо, да покажеш нещо, което ти е направило впечатление, да не говорим за чувство или друго... Нахвърлила си няколко произволни бръша, видяло ти се е шаренко - и хоп в графила и "тези лоши хора, как не дооценяват моето изкуство".
Аз не разбирам от изкуство, никога не съм се стремял към това, не мога да рисувам на професионално ниво, не се определям за човек с вкус, камо ли естет, но това твойто е прекалено. Проблемът ти е че се взимаш насериозно и си мислиш, че са супер, 100 човека, които са се нгледали на всякаква графика те осмиват, но ти продължаваш. хм
Това достатъчно изчерпателно ли ти се струва
Върнете се в началото
Bicubic

МнениеПуснато на: Чет Сеп 06, 2007 4:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

SNUFFe, шът ! Анито е лидера в постекспостмодернизма на родна почва!! Скоро членството в тая тема ще е платено и сички ше ни завиждат че я познаваме, даже сме вникнали в някаква минимална степен в гениалността и. :)))
Нека аз бъда първия който каже: БАН или голи снимки !
Върнете се в началото
PetyoDenev

МнениеПуснато на: Чет Сеп 06, 2007 4:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ani написа:
..ако можете да отделите време, бихте ли казали И защо не ви харесват, Но с повече думи и с по-дълги обмислени изречения, както досега :)

ами ани след толкова коментар на колеги в няколко предишни теми едвали аз ще имам шанса да те вразумя затова предварително се предвам :)) Залей ни с арт
EmPATHy_hr

Местожителство: Tangent Universe

МнениеПуснато на: Чет Сеп 06, 2007 4:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Тука виждам някой който сега хваща шотофопа и е пробвал 2-3 четки(и аз си пробвам четките по сходен начин((е няма нищо общ ама да речем че е сходен))но не го поствам по форумите....абе споделям мнението на SNUFF....тю тю тю :)
Върнете се в началото
ani

МнениеПуснато на: Чет Сеп 06, 2007 4:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Човек никкога не бива да подценява себе си. Не само тези 100, 200 или милиони хора са се нагледали на хиляди произведения на изкуството. АЗ също съм се нагледала на повече отколкото е необходимо за да преценя, че тези са не по-лоши и че едно мнение не е по-ценно от друго и че един човек не е по-малко художник от друг!!! Нашето мнение за себе си ни прави такива каквито сме. Нашето желание за реализация, прави ценни нашите творби -- другото (по мое мнение) е "убиване на време в офиса!" Идеята на тези творби е че те са независими от школи, преподаватели, стари идеи и "изсмукан от пръстите" смисъл, като с тези думи не бих искала да кажа, че творби които притежаат тези фактори са за подценяване и не бива да съществуват -- напротив, аз съм за тях. Обаче, въпреки че са независими, тези творби носят почерка на един безценен индивидуален опит ... тези на автора ... моя опит ... моите влияния ... те отразяват изводите до които аз съм достигнала като творец ... те имат и социален смисъл ... в голяма степен, те може би са и критика ... и посока ...
Върнете се в началото
Bicubic

МнениеПуснато на: Чет Сеп 06, 2007 4:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Не виждам голи снимки.
Върнете се в началото
PetyoDenev

МнениеПуснато на: Чет Сеп 06, 2007 4:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ani написа:
Човек никкога не бива да подценява себе си. Не само тези 100, 200 или милиони хора са се нагледали на хиляди произведения на изкуството. АЗ също съм се нагледала на повече отколкото е необходимо за да преценя, че тези са не по-лоши и че едно мнение не е по-ценно от друго и че един човек не е по-малко художник от друг!!! Нашето мнение за себе си ни прави такива каквито сме. Нашето желание за реализация, прави ценни нашите творби -- другото (по мое мнение) е "убиване на време в офиса!" Идеята на тези творби е че те са независими от школи, преподаватели, стари идеи и "изсмукан от пръстите" смисъл, като с тези думи не бих искала да кажа, че творби които притежаат тези фактори са за подценяване и не бива да съществуват -- напротив, аз съм за тях. Обаче, въпреки че са независими, тези творби носят почерка на един безценен индивидуален опит ... тези на автора ... моя опит ... моите влияния ... те отразяват изводите до които аз съм достигнала като творец ... те имат и социален смисъл ... в голяма степен, те може би са и критика ... и посока ...
имаш стойна концепция и яснота по това защо рисуваш, рисувай си и си следвай посоката. Успех
Bio

МнениеПуснато на: Чет Сеп 06, 2007 6:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

къде e kapitana?
kapitana!

Местожителство: OC Оrange County

МнениеПуснато на: Чет Сеп 06, 2007 6:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Bio написа:
къде e kapitana?

а? да не сме астрални близнета?!? :)
току що четях какво е писало това изплющелото човечле и се чудех какво да кажа :)
само това ми дойде на ум - МАМА МИЯ?!? :)
Morty

МнениеПуснато на: Чет Сеп 06, 2007 6:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

сега е момента да се разрастне клуба на "Ани и приятелки" и да си направим сбирка
Bio

МнениеПуснато на: Чет Сеп 06, 2007 8:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз официално искам снимка на Ани! Тук!
Как иначе ще има фен клуб без да знаем как изглежда. В цял ръст! Иначе съм очарован от опозицията и на кретените които сме тук. Но за да се запиша във фен клуб искам снимка!
ani

МнениеПуснато на: Чет Сеп 06, 2007 8:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

относно сбирки клъб ани "изповяда" под половин минута закъснение или подраняване и предварително планиране на програма за срещата в рамките на до един (учебен :) час; вижда ми се невъзможно

Върнете се в началото
nub

МнениеПуснато на: Чет Сеп 06, 2007 9:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Адулт клубче се заформя май:))
Ади чекам сайта с кредитните карти да се пусне и съм вътри.
Ако мое некоя колежка Ани да докопа ше е още по-сочно:))
Върнете се в началото
spacer
bad ass panda

МнениеПуснато на: Чет Сеп 06, 2007 10:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

май си беше пускала снимка, ако не ме лъже паметта. ако ви се рови потърсете...
Върнете се в началото
spacer
bad ass panda

МнениеПуснато на: Чет Сеп 06, 2007 10:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

... абе чудя се, как някой е в състояние да се отегчи чак толкова :-/
Върнете се в началото
SNUFF

Местожителство: Munich

МнениеПуснато на: Чет Сеп 06, 2007 10:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Бих искала да ме прехвърлите във форума за дизайн и предпечат, тъй като смятам че моите качества са безспорни. С уважение, Ани

madafakaa сега чак се запознах с цялата история около ани....
Върнете се в началото
Morty

МнениеПуснато на: Пет Сеп 07, 2007 3:36 am    Заглавие: Отговорете с цитат

SNUFF написа:
Цитат:
Бих искала да ме прехвърлите във форума за дизайн и предпечат, тъй като смятам че моите качества са безспорни. С уважение, Ани

madafakaa сега чак се запознах с цялата история около ани....

неведоми са пътищата Анови :)))))))))))
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Страница 1 от 7

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети