Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Пон Сеп 10, 2007 11:07 pm Заглавие: Още тъпи рисунчици... |
|
|
 _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Пон Сеп 10, 2007 11:15 pm Заглавие: |
|
|
А да и некви скици:
 _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Вто Сеп 11, 2007 2:22 am Заглавие: |
|
|
Кога ги праиш тия работи бре Миро!?!?! :))) Мен такъв мързел ме е лепнал че ми иде да си прегрезъ глъъта !!! :Р |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Вто Сеп 11, 2007 10:37 am Заглавие: |
|
|
БРАВО бе... браво .. давай още ;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Вто Сеп 11, 2007 11:49 pm Заглавие: |
|
|
Давам давам!:)
Ето още един чиляк от днес
Обаче като си взема нов монитор тогава ще продължа да рисувам, че у дома и на работа CRT и ми се разкапва здравето. _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
haddock
|
Пуснато на: Сря Сеп 12, 2007 10:30 am Заглавие: |
|
|
Много готини!:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ArtDream

|
Пуснато на: Сря Сеп 12, 2007 11:16 am Заглавие: |
|
|
Много хубави неща, давай още :)
докато има inspiration :) _________________ ArtDream
http://sabinart.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dumpill

Регистриран на: 09 Яну 2006 Мнения: 371 Местожителство: Bulgaria,Sofia
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Сеп 12, 2007 11:55 am Заглавие: |
|
|
dumpill написа: | дам готини са:) особено моливчетата. |
_________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Сря Сеп 12, 2007 12:35 pm Заглавие: |
|
|
ууу последното кво е сладкоо ;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Сеп 12, 2007 1:04 pm Заглавие: |
|
|
моя съвет е да минеш напред вече. разчупи тоя модел. личи че те вълнува анатомията и особено момента на скачване на врата с гръдния кош, гръдните мускули, делтовидните. време е да го оставиш тва да почива. изял си го с кориците. като че ли оставяш малко анатомията и по-скоро доказването на владеенето и да определя какво и как да рисуваш.
обърни нещата. ти я подчини да служи на замисъла ти. вкарай движение което да отговаря на нуждите на картината. в почти всичките ти неща които съм виждал, персонажите ти позират.
да речем че рисуването е фотография. мини от модния сектор към National Geographic стил на работа. Бъди на събитията които се случват в главата ти, без да ги притесняваш с присъствието си. Документирай ги докато се случва нещо интересно. Композирай.
Личното ми мнение е че ще спечелят нещата ти ако се вслушаш в тези съвети.
Поздрави. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Сря Сеп 12, 2007 1:07 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: | моя съвет е да минеш напред вече. разчупи тоя модел. личи че те вълнува анатомията и особено момента на скачване на врата с гръдния кош, гръдните мускули, делтовидните. време е да го оставиш тва да почива. изял си го с кориците. като че ли оставяш малко анатомията и по-скоро доказването на владеенето и да определя какво и как да рисуваш.
обърни нещата. ти я подчини да служи на замисъла ти. вкарай движение което да отговаря на нуждите на картината. в почти всичките ти неща които съм виждал, персонажите ти позират.
да речем че рисуването е фотография. мини от модния сектор към National Geographic стил на работа. Бъди на събитията които се случват в главата ти, без да ги притесняваш с присъствието си. Документирай ги докато се случва нещо интересно. Композирай.... |
...толкова добре и аз не бих се изразил!!! много полезен съвет.... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Сря Сеп 12, 2007 1:19 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: | моя съвет е да минеш напред вече. разчупи тоя модел. личи че те вълнува анатомията и особено момента на скачване на врата с гръдния кош, гръдните мускули, делтовидните. време е да го оставиш тва да почива. изял си го с кориците. като че ли оставяш малко анатомията и по-скоро доказването на владеенето и да определя какво и как да рисуваш.
да речем че рисуването е фотография. мини от модния сектор към National Geographic стил на работа. Бъди на събитията които се случват в главата ти, без да ги притесняваш с присъствието си. Документирай ги докато се случва нещо интересно. Композирай.
Личното ми мнение е че ще спечелят нещата ти ако се вслушаш в тези съвети.
Поздрави. |
Thanks! _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|