Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ники михайлов

|
Пуснато на: Пет Сеп 21, 2007 11:55 am Заглавие: "двеста годишния човек" - каталог, дизайн на една |
|
|
Започнат е в края на миналата.
Обаче отпада в тоз си вариант и проекта ше го поеме друг дезинер.
Без да обиждам колегата, който е малък препрес изрУд и много в час (от мене в пъти по-в час), смятам, че тоз вид щеше да е мноооого пo-добър от това което ще се получи.
Пък може и да съм предубеден...
тези сте ги виждали
http://efk.cult.bg/PORTFOLIO/retouch/retouch_chemicals.jpg
http://efk.cult.bg/PORTFOLIO/retouch/chemical_retouch_aquafloc.jpg
така трябваше да изглежда каталога:
 _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Пет Сеп 21, 2007 11:57 am Заглавие: |
|
|
От заглавието на темата е изпаднала думата "година" _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гавански 12:55 Am
|
Пуснато на: Пон Сеп 24, 2007 3:35 pm Заглавие: |
|
|
ех, Михайлов, Михайлов... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Пон Сеп 24, 2007 5:10 pm Заглавие: |
|
|
Целия съм уши...
(сега като го гледам малко грубо ми стои, някои елементи са ми едрички ама и превюто е старо, имало е тунинговане ма уви - пада в канала) _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
Пуснато на: Вто Сеп 25, 2007 1:34 am Заглавие: |
|
|
Ми нема смисъл бе колега
преди около 4 години ти обясняваха всички за подравняваането на текста от двете страни и дупките в него, ти дори това не щеш да попиеш |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Сеп 25, 2007 9:48 am Заглавие: |
|
|
Смисъл винаги има.
Предложи ми конкретно решение на блоково подравняване в корел което да изключва ръчно задаване на тирета и ше почна така да го правя. Аз лично не намерих такова. _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
Пуснато на: Вто Сеп 25, 2007 10:55 am Заглавие: |
|
|
нищо няма да предлагам
има хубава типография и лоша. Ти от години правиш втората. Ако извинението с програмата на която работиш и нейните функции тебе те устройва--отново стигаме до първоначалното ми заключение, че няма смисъл. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Вто Сеп 25, 2007 11:17 am Заглавие: |
|
|
Михалич, дори в тази недолювана от мен програма, има начин за автоматична хивенация. Но все пак всеки уважаващ труда си дизайнер си преглежда хивенациите за да открие някои сложни думи които често се пренасят неправилно. _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Сеп 25, 2007 11:32 am Заглавие: |
|
|
Както казах целия съм уши.
Остави таз теза със синята и кръв и ЕДИН път земи че говори малко човешки.
То и с тебе няма смисъл да се говори - от години.
Валбич, учим се в движение... _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
Пуснато на: Вто Сеп 25, 2007 12:15 pm Заглавие: |
|
|
вместо да си в уши колега, вземи поне веднъж стани в очи и си погледни текста (в случая)
и като толкова ти се слуша изрови старата дискусия--в нея имаше и картинки и нагледни обяснения за дупките в двустранното подравняване
и тезата ми е съвсем проста--за толкова прекарано време във форума и толкоз километри изписан текст е крайно време да вземеш нещо да прихващаш. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Вто Сеп 25, 2007 4:19 pm Заглавие: |
|
|
Оставете го Михалич. Не му е проблема само в подравняването, ама той неще да разчупи стереотипа на ретро-дизайна. От години ги прави еднакви нещата.
Гавански, пусни нещо да погледаме, че не си показвал от години. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Сеп 25, 2007 4:26 pm Заглавие: |
|
|
SIMPLI написа: | От години ги прави ... |
Не лъжи, щи повярват :)
Пък сам и 'АйТек ако искаш да знаеш :) _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Вто Сеп 25, 2007 4:33 pm Заглавие: |
|
|
Настрани подравняванията... На мен малко в повече ми идват вълничките навсякъде и симетрията. Веднъж тия около текстовите блокове, после около снимките, в повечко идват. И по по-дискретен начин може да се подскаже, че иде реч за басейни и чистота. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|