Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
viktor k.

|
Пуснато на: Чет Сеп 13, 2007 7:35 pm Заглавие: Penthouse comics - софт XX - предупредих... |
|
|
това излезе само в US изданието на Penthouse и няма как да си го купите в БГ, затова поствам 3 от общо 4те страници (първата е скучна). Очевидно не е за деца!!! Надявам се да не засегна някои от форума с тематиката, но ако се получи така - при първият сигнал ще го сваля моментално. Модератоирте - ако мислите, че е в повече, моля свалете поста.
в- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Чет Сеп 13, 2007 7:46 pm Заглавие: |
|
|
страшен..:)
много се изкефих... _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Сеп 13, 2007 7:59 pm Заглавие: |
|
|
не ми харесва цветосъчетанието. не се обичт тва кафеникаво сиво с това червено и телесния цвят - бррррррррр..... _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chocho

|
Пуснато на: Чет Сеп 13, 2007 8:11 pm Заглавие: |
|
|
:))))) Жестоко! Аз приемам цвета, даже струва ми се носи нещо перверзно като усещане за атмосферата... точно на място :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wi-flip-ff

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Сеп 14, 2007 9:46 am Заглавие: |
|
|
ти ли измисляш историята или работиш по сценарий?
черно/бяло мисля ще е култово с тук таме цветен акцент.
разбиваш! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
drazen депутат

Регистриран на: 18 Фев 2005 Мнения: 726 Местожителство: a special place inside my head, they give free drinks there :)
|
Пуснато на: Пет Сеп 14, 2007 10:46 am Заглавие: |
|
|
мноо яко и стилно кефиш _________________ Sticking feathers up your butt DOES NOT make you a chicken! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
deffecto
|
Пуснато на: Пет Сеп 14, 2007 10:51 am Заглавие: |
|
|
евала, и този и придишния rulezz! :D доста премерена еротика _________________ Върнете се в началото |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kiss

|
Пуснато на: Пет Сеп 14, 2007 5:50 pm Заглавие: |
|
|
страшни са!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
haddock
|
Пуснато на: Съб Сеп 15, 2007 12:33 am Заглавие: |
|
|
Много стилно графично, наистина! обаче рутината ми идва малко в повечко.... незнам... незнам... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Съб Сеп 15, 2007 12:46 pm Заглавие: |
|
|
страхотна работа, както всичко останало което си пускал. Само че тая стилистика, която се вписваше страхотно в криминалните и военните сюжети, не носи никакъв еротичен заряд, или поне аз не го намирам. Сякаш си жертвал секси усещането за да стои стилно ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Съб Сеп 15, 2007 1:38 pm Заглавие: |
|
|
Много прецизно дозирана еротика. Хубавото е че в случея се дава право на читателя да развихри фантазията си а не да консумира директно секса. Гафично е мега силно. Абе голям кеф! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hof

|
Пуснато на: Пон Сеп 17, 2007 3:05 pm Заглавие: |
|
|
) стилно харесва ми |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Пон Сеп 17, 2007 4:01 pm Заглавие: |
|
|
OOOХ!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
viktor k.

|
Пуснато на: Нед Сеп 23, 2007 4:35 am Заглавие: |
|
|
Извинете за огромното закъснение с отговорите, но отпътувах обратно за Щатите и чак сега успявам на спокойствие да ъпдейтвам сайта си и да отговорям на постове.
DJ_CyberGod – радвам се че ти харесва :)
Bio – “ти пък така” :) (както казваше един даскал по рисуване) въпрос на вкус :)
Chocho – супер, радвам се че ги намираш за такива цветовете.Ткава беше идеята :)
wi-flip-ff - мерси!
Implant – не, историята ми я дават от Penthouse. Даже поорязах доста ненужен текст, но пак остана прекалено много. Мисля че версията, която излезе в списанието е малко по-различен текс и даори са удебелили линиите на панелите.
Drazen – мерси :) супер беше че се видяхме!
Deffecto – благодаря! Катосвърша с тези отговорище постна още 11 нови страници от 4-ти епизод на Pherone (другият комикс), които току що излезе.
Kiss – благодаря!
Haddock – страхувам се че не знам точно какво имаш предвид с рутината и не мога да дам адекватен коментар. Може би следващият отговор към коментара на Морт1ег ще внесе яснота :) мерси!
mort1eg – благодаря! Колкото и странно да звучи, Арт Директора на Penthouse искаше точно тази стилистика. Той беше видял работта ми в Хеви Метъл и затова ми се обади. Искаше комикса да изглежда по точно този начин. Абсолиутно си прав- малко в повече идва и аз дори им предложих малко по-различна хава, но те настояха на “Pherone-look”. След този ми поръчаха още един комикс, който вече нарисувах по малко по-различен начин, въпреки техните настоявания. Ще го пусна и него като му доиде времето – може би след месец.
Velinov – мерси, приятелю!
Hof – радвам се че ти харесва, благдаря.
Kliment – ... и да не цапаш много..... хахаха
Благодаря на всички, които спряха да погледнат :)
Поздрави
в- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|