Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Нед Сеп 16, 2007 7:28 pm Заглавие: Изложба на Ян Артюс-Бертран в София |
|
|
Изложба на любимия ми аеро-фотограф в НДК, пропускането й - равностойно на срамно петно в портфолиото!
http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1097927
P.S. Аз си мъкна един страхотен негов албум в куфара тук, колегите казаха да не плача - щело било след 10 години пак да има негова изложба в София.
Гадове. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Нед Сеп 16, 2007 7:33 pm Заглавие: |
|
|
още ли си при Буш? Изложбата е на открито, на моста на влюбените ми споделиха била даже. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Пон Сеп 17, 2007 5:38 am Заглавие: |
|
|
Още съм бре, този месец поздрави от високата пустиня на Ню Мексико, текила с червейче вътре и 40 градуса на сянка :) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Сеп 17, 2007 11:19 am Заглавие: |
|
|
Дано поне да е хладна текилата че червейчето ще умре от жега. Ай-Ай-Ай! _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
M0
|
Пуснато на: Пон Сеп 17, 2007 11:54 am Заглавие: |
|
|
вече се организирахме в офиса ...
с лозунга - Да вкараме малко култура у оргнанизма разбираш ли .... Стига с тъз шкембе чорба .... В кръга на шегата разбира се :)))) аз зърнах малко сутринта... другото, довечера - лудница
p.s. Поздрави на snooper :)) _________________ "...Най-добрата околна среда за човека е свободата. ..." - Вацлав Клаус |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пон Сеп 17, 2007 12:28 pm Заглавие: :-) |
|
|
Абе, Снупа...
Ти от 5 000 км новини ли ни раздаваш, бе...
Стари!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Пон Сеп 17, 2007 8:57 pm Заглавие: |
|
|
Темата е за изложбата, нека да остане такава, пък била стара новината, ми, РГ, да не мислиш че бъка от добър нет тук на Route 66... Jovi, изъкртил съм ти камъчета от асфалта! _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Вто Сеп 18, 2007 10:43 am Заглавие: |
|
|
гледах
нямам думи
офф:
що нема такива фотки в нашия форум бе колеги? _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
M0
|
Пуснато на: Сря Сеп 19, 2007 5:00 pm Заглавие: |
|
|
"светъл лъч" и навалица - разбирай много хора на таз изложба бреее... :) *
*нямам, претенции към снимката _________________ "...Най-добрата околна среда за човека е свободата. ..." - Вацлав Клаус |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Сря Сеп 19, 2007 5:09 pm Заглавие: |
|
|
Дано да щракне и тук, дано... _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Сря Сеп 19, 2007 9:21 pm Заглавие: |
|
|
Ам, колкото и да съм голям почитател на Бертран, то не мога да отбележа, че като става дума за този тип фотография от България - работите на Сашо Иванов от Казанлък по нищо не отстъпват на Бертрановите, дори повече - поради известната разлика в бюджетите Сашо снима от делтапланер, а Бертран обикновено от хеликоптер - когато се движиш с 50-70 км в час и снинаш чувството ти за композиция трябва да е повече от перфектно, докато хеликоптера си го закотвяш нейде и дублираш. Сайта на Иванов е в профилактика, но пък все още се намира нейде един негов календар за 2006 мисля, който между другото, ако някой има - купувам на двойна цена. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|