Graphilla.com :: Преглед на тема - заглавието е: отново аз (искам още, и още и още както се пе)

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

заглавието е: отново аз (искам още, и още и още както се пе)

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ani

МнениеПуснато на: Съб Сеп 29, 2007 11:40 am    Заглавие: заглавието е: отново аз (искам още, и още и още както се пе) Отговорете с цитат

е в песента на извесния изпълнител
Здравейте,
Тъй като аз периодически се появявам, като всичките ми теми до сега са заключени, естествено по моя вина, въпреки че съм се сблъсквала в буквален и в преносен смисъл с печатните медии, и сега, като видях че все още имам права за този форум, реших отново да се появя, въпреки че между нас има огромна не само възрастова а и психологическа разлика с размерите на трап, който не може да се прескочи с никакви технически средства, според мен. На последък тъй като технически се водя като "безработна" едно от малкото удовлетворения ми е работенето по моя лличен уеб сайт, чиито линк отново ви препращам:

http://anislava.tripod.com/
Може пък някой да научи нещо, никкога не се знае.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
TchudO

МнениеПуснато на: Съб Сеп 29, 2007 12:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

тези с драскулките може да хванеш някои призводител да ти направи материал за чаршафи детски пижами ша се убият за тях

КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
ani

МнениеПуснато на: Съб Сеп 29, 2007 12:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Вечната Ботева балада за безсмъртието

Тоз, който падне в бой за свобода,
той не умира: нето жалеят
земя и небо, звяр и природа
и певци песни за него пеят...

Настане вечер – месец изгрее,
звезди обсипят свода небесен,
гора зашуми, вятър повее, -
Балканът пее хайдушка песен!

Но съмна вече! И на Балкана
юнакът лежи, кръвта меу тече,-
вълкът му ближе лютата рана,
а слънцето пак пече ли – пече!
Върнете се в началото
D3im05

МнениеПуснато на: Съб Сеп 29, 2007 12:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз викам още от сега едно катинарче ,че то натам всички знаем как продължава приказката
Greenhorn

МнениеПуснато на: Съб Сеп 29, 2007 1:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

D3im05 написа:
Аз викам още от сега едно катинарче ,че то натам всички знаем как продължава приказката
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
ani

МнениеПуснато на: Съб Сеп 29, 2007 1:18 pm    Заглавие: страшна притча ... Отговорете с цитат

Имало едно време едно птиче. То имало прекрасни криле и блестящи многоцветни пера. Същество, създадено да лети свободно и на воля в небето, да радва всеки, който го гледа.

Веднъж някакъв мъж се влюбил в него. Наблюдавал полета му със зяпнала от удивление уста, сърцето му биело по-бързо, очите му блестели от вълнение. Помолил го да му позволи да летят заедно и двамата се реели из небето в пълна хармония. Мъжът се радвал и възхищавал на птичето, обожавал го.
И тогава му хрумнала следната мисъл: А ако то поиска да види далечните планини! Мъжът се изплашил. Изплашиил се, че никога повече няма да изпита същото с друго птиче. И усетил завист, завиждал на птичето за способността му да лети.
Почувствал се самотен.
И решил: "Ще заложа капан. Следващия път, когато птичето дойде, никога повече няма да отлети."
Птичето, което също било влюбено, се върнало на другия ден, попаднало в капана и било затворено в клетка.
По цял ден мъжът гледал птичето. Пред него бил обектът на любовта и той го показвал на приятелите си, които възкликвали: "Ти имаш всичко." Междувременно в него започнала странна промяна: тъй като вече притежавал птичето и нямало нужда да го завоюва, постепенно започнал да губи интерес към него. А птичето, което не можело да лети и да изразява радостта си от живота, посърнало, изгубило блясъка си, погрозняло и мъжът престанал да му обръща внимание, сещал се за него само когато трябвало да го храни и да се погрижи за клетката му.
Един прекрасен ден птичето умряло. Мъжът много се натъжил, непрекъснато мислел за него. Но не си спомнял за клетката, а само за деня, в който го бил видял за пръв път да лети доволно сред облаците.
Ако той се бе вгледал в себе си, щеше да открие, че онова, което най-много го бе развълнувало у птичето е била свободата му, енергията на размахваните криле, а не физическата му красота.
Без птичето животът загубил за него всякакъв смисъл и скоро смъртта почукала на вратата му: "Защо си дошла?" - попитал той смъртта.
"За да можеш да летиш отново с него в небесата - отвърнала смъртта. - Ако го беше оставил да отлита и пак да се завръща, щеше още повече да го обичаш и да му се възхищаваш; а сега се нуждаеш от мен, за да го срещнеш отново..."
Върнете се в началото
haddock

МнениеПуснато на: Съб Сеп 29, 2007 1:33 pm    Заглавие: Re: заглавието е: отново аз (искам още, и още и още както се Отговорете с цитат

ani написа:

Може пък някой да научи нещо, никкога не се знае.

да! от твоите периодични явявания аз научавам кога в месеца най-вероятно се изчерпват в аптеките едни...хм.... лекарства....
има една цикличност в постовете ти...

кофти работа, но не се отчайвай, помагай си сама, за да ти помогне и Господ, Кураж и успех! :)
Върнете се в началото
dumpill

Местожителство: Bulgaria,Sofia

МнениеПуснато на: Съб Сеп 29, 2007 1:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

пак се почва!
ani

МнениеПуснато на: Съб Сеп 29, 2007 1:57 pm    Заглавие: About Judgement -qoutes Отговорете с цитат

When a man points a finger at someone else, he should remember that four of his fingers are pointing at himself.
- Louis Nizer

On you, my lord, with anxious fear I wait,
And from your judgment must expect my fate.
- Joseph Addison, A Poem to His Majesty

In other men we faults may spy,
And blame the mote that dims their eye;
Each little speck and blemish find,
To our own stronger errors blind.
- John Gay, The Turkey and the Ant
.
.
.
Върнете се в началото
Bio

МнениеПуснато на: Съб Сеп 29, 2007 2:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ani кажи какво точно искаш?
пък можем да помогнем с нещо.

някои от драсканиците ми харесват, аи мисълта с пръстите е добра. grats.

но все пак.
Bicubic

МнениеПуснато на: Съб Сеп 29, 2007 2:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Явно е това време на месеца...
Върнете се в началото
ani

МнениеПуснато на: Съб Сеп 29, 2007 2:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

уважаеми био, на първо време бих искала да бъда преместена във един от специализираните форуми тук. на второ място бих искала всички учители да бъдат уволнени и на тяхно място да бъдат назначени хора като мен. ако изпълните исканията до тук може да измисля и други. на трето място искам всички шефове да уволняват хората които не се явяват навреме и редовно на работа вместо да принуждават хора като мен да ги заместват.

Good is no good, but if it be spend,
God giveth good for none other end.
- Edmund Spenser
Върнете се в началото
StarFish

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Сеп 29, 2007 3:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ani написа:
уважаеми био, на първо време бих искала да бъда преместена във един от специализираните форуми тук. на второ място бих искала всички учители да бъдат уволнени и на тяхно място да бъдат назначени хора като мен. ако изпълните исканията до тук може да измисля и други. на трето място искам всички шефове да уволняват хората които не се явяват навреме и редовно на работа вместо да принуждават хора като мен да ги заместват.

Good is no good, but if it be spend,
God giveth good for none other end.
- Edmund Spenser

Първото по мое скромно мнение, нема как да стане.
Второто - не само по мое мнение... май, няма как да стане.
Третото...ако стане, мен първо ще ме уволнят. и май няма как да стане...

И за първото ОК, ама другите две какво общо имат с този форум???
gopher's

Местожителство: White Birches

МнениеПуснато на: Съб Сеп 29, 2007 3:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Съб Сеп 29, 2007 3:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Twilight Zone...booo
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети