Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
TETRAGRAMATON

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
bit

|
Пуснато на: Нед Авг 19, 2007 9:04 am Заглавие: |
|
|
1 и 2 - Робин Худ
3 от Шотландски боец.
Направо атмосферата е едно към едно!
Браво. _________________ BrOkeN-SaInTs>>what would you give to know the true? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TETRAGRAMATON

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
TETRAGRAMATON

|
Пуснато на: Вто Авг 21, 2007 10:48 pm Заглавие: |
|
|
Бе искаше ми се да вмъкна малка нотка,на размишление относно пеизажната фотография,и благодарствия на бит че ми пооправи настроението малко ,но да се върна на думата.
Тръгнах с идеяа за пеизажи,ама хубави от тези дето се правят по изгрев и по залез,обаче голямо разочорование,първо времето не престана да вали за 6-те дена дето бяхме там,после ходи да търсиш местонахождения добри.....абе ужас ,това пеизажната фотография голяма набутвация(свързано сас много разходи)ама съм се закрастил,и мисля пак да се върна на това място ,за някои от кадрите (пък и трябва да се прекара доста време вав опознаване на района а той голям и обширен).
Едно нещо ми направи впечталение ,не е като вав българия да си хванеш чукалата и да отпрашиш по поляните и баирите,тука всичко се оказа заобградено сас огради,някои си пасе овцете вав обградена негова си ливада...абе страно аз се учудих доста,просто не можеш ей така да ходиш кадето ти се иска...,а и нещо по интересно на тази сас скалата то е нещо като голяма дупка вав скалата,за малко да ме хване прилива,тука вав англия всяка вечер водата приижда,а сутрин се отдръпва и то доста ,тез малките сакали в далечината ги заобикалях вав вода до кръста и камерата и раницата сас анджакламите над главата...е такива ми ти неща ,айде _________________ London professional Portrait and Headshots photographer |
|
Върнете се в началото |
|
 |
54ka

|
Пуснато на: Сря Авг 22, 2007 12:04 am Заглавие: |
|
|
Тоз последния кадър си е струвал газенето във водата ... размазващ е :)))))))))
На предишните много ми се набива на очи това черно бяло небе... докато надолу всичко е колорнато ярко. _________________ :::::| 54ka PhotoBlog and Gallery |:::::| 54ka SketchBook |::::: |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Сря Авг 22, 2007 10:19 am Заглавие: :-) |
|
|
Страхотни!
:-)
Каква Англия, каква Шотландия, бе...
Един уелсец би ви убил за такива приказки!
:-)
П. П.
Има една книга, Зима в планината, прочетете я!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
M0
|
Пуснато на: Сря Авг 22, 2007 11:34 am Заглавие: |
|
|
мога само да си представя какво удоволствие е да си там и да снимаш... кадъра с прилива е много интересен, но според мен требе да се замислиш за нещатат, който правиш после във PS... по-деликатно, по-прецизно :))
дай и други да видим от "там" :)) _________________ "...Най-добрата околна среда за човека е свободата. ..." - Вацлав Клаус |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Чет Авг 23, 2007 11:54 am Заглавие: |
|
|
приливът - вкарано в гама, приятно, ненатрапчиво, живо, харесва ми композиционно, има си и настроение
в другите е много сурово това зелено и избушена сатурацията _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TETRAGRAMATON

|
Пуснато на: Съб Авг 25, 2007 11:48 pm Заглавие: |
|
|
Напълно соделям мнениата на 54ка и мим относно небето,то по принцип по такова време е най добре за черно бели кадри.
RG бе те нали са обединени кралства ,но нещото което не знаех е че си имат техен език и всички табели са на уелски след това на англииски.....пък робин може и да е минавал отам ама тайно без никой да знае ;)
МО други кадри свестни ниама кой знае колко освен някои друг снап шот
Е тука ще пусна нещо като HDR-и
 _________________ London professional Portrait and Headshots photographer |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Нед Авг 26, 2007 12:24 am Заглавие: |
|
|
Тази с дъгата защо толкова малка? Давай големия размер.
Втората с локомотива много ме кефи, но ми стои килната, може да е заради ракурса.
Както и да е, пробвах да я поизправя лекичко. Също набързо и грубо премахнах един човек (сори ако ти е приятел), но пречеше на художествеността на кадъра с небрежното ръцескръстване и чантоносене. Та ето (са като гледам май съм килнал на другата страна леко, ма аре :P):
А на другата с локомотива най-вече забелязах пръчката в предния план :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TETRAGRAMATON

|
Пуснато на: Нед Авг 26, 2007 12:52 am Заглавие: |
|
|
Нещо се прецака тази сас дъгата ,на прегледа я показа добре след това е такава малка изкочи,и мен тази дръжка ми вади очите ,а тоз той колега беше някъв ,иначче е добра идеята за ликвидирането му ;) _________________ London professional Portrait and Headshots photographer |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TETRAGRAMATON

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
piks

|
Пуснато на: Сря Авг 29, 2007 4:27 pm Заглавие: |
|
|
Жестоко!! Остави ги ония слънчеви пейзажи. Няма нищо по-хубаво от лошото време :))))
Забележката ми е за небето, можело е да го бутнеш в малко цвят.
Сега се "цепи" от кадъра. А за зеленото.. бе Мим от детските години има проблем с тоя цвят (тоя Парушев бре...)
Аз по-скоро бих те посъветвала да избистриш кадрите, сега си прекалил с хдри ефекта, загубил си дълбочината.
И няма да е лошо малко по-едри да ги пускаш кадрите, че пейзажите губят от чара си така.
ГОЛЕМИ поздравления за този кадър!!!
Евала _________________ °
°In an unseen forest they can hide
just like a child's hidden minds° |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Rostislav

|
Пуснато на: Нед Сеп 02, 2007 5:31 pm Заглавие: |
|
|
Браво! Този кадър с локомотива е луд! Само внимавай със сатурацията на небето... _________________ :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TETRAGRAMATON

|
Пуснато на: Съб Окт 06, 2007 11:50 pm Заглавие: |
|
|
Два дена след работа като се прибера си играх да я обработвам тази снимка,тъй като първите варианти ги пуснах набързо,нямах време тогава да ги оправям.Значи аз лично съм горе доло доволен,въпреки че ми се иска нещо още малко по така да се засуче ама и аз не знам какво точно ;))))........всякакви коментари и критики по ретуша са добре дошли
 _________________ London professional Portrait and Headshots photographer |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piks

|
Пуснато на: Вто Окт 09, 2007 2:20 pm Заглавие: |
|
|
Ще спра да ти коментирам кадрите. Явно няма особен смисъл.
По-горе ти писаха, че имаш проблем с тонирането на небето... може би трябва още веднъж да го напиша.
Изясни си какво искаш от тоя кадър и спри да го мъчиш!
Цветен ли ще е или напротив, всичко ли ще е на фокус или не, свтлинатата ти ква ще е... преди да мажеш помисли. _________________ °
°In an unseen forest they can hide
just like a child's hidden minds° |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|