Graphilla.com :: Преглед на тема - Търси се... модел на старовремски кораб за снимки

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Търси се... модел на старовремски кораб за снимки

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Nixon

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Ное 27, 2007 6:12 pm    Заглавие: Търси се... модел на старовремски кораб за снимки Отговорете с цитат

Здравейте,

един приятел фотограф ме помоли и тъй като още не съм успял да открия един човек, пускам търсене тук. Иска да направи няколко снимки, но още не може да намери съответния модел.

Какво трябва - реално направен умален модел на старовремески кораб с платна, малко като тези от "Карибски пирати". Трябва да има много детайл и да може да се снима, т.е. да се сложи на удобно място и т.н.

Мой GSM - 0888 650 441 - Ники Михайлов. ICQ - 25185031, Skype -nixonman.

Услугата ще е платена, но не знам колко. Снимките ще са за календар и тъй като познавам човека много добре, знам че ще ги направи страхотни.

Мерси предварително.
RG®

МнениеПуснато на: Вто Ное 27, 2007 6:18 pm    Заглавие: ! Отговорете с цитат

Що не пробвате на такива места.

http://www.modelistika.com/forumdisplay.php?f=4

Там има маниакални неща.

А виждам, че има и борса.

Успех!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Nixon

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Ное 28, 2007 5:18 pm    Заглавие: ммм Отговорете с цитат

мерси, предадох вчера линка на моя човек, но не знам дали още е успял да намери нещо...
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети