Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
SNUFF

|
Пуснато на: Сря Окт 24, 2007 11:38 pm Заглавие: 3D образование |
|
|
Знам, че сигурно пак никой няма да ми отговори, ма нейсе - ще пробвам. Значи: аз съм на 17 и ми предстои кандидатстване живот и здраве след една година. Интересувам се от 3Д и си цъкам у дома. Да речем, че съм стигнал едно доста прилично (непрофесионално (все още)) ниво. Бих искал да ви питам, дали някой от вас има представа за или следва в университет, където се изучава или поне малко е свързан с 3д/гейм или филм индъстри/анимация, извън България, по възможност в Европа. Много ще съм благодарен на всички отзовали се |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Окт 25, 2007 12:58 am Заглавие: |
|
|
ако искаш да можиш неща дет х'американосите не ги могат :
http://www.gobelins.fr
като завършиш, ако случайно решиш да се върнеш и да работиш у БГ обади се ще измислим нещо :))) _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Чет Окт 25, 2007 12:59 am Заглавие: |
|
|
чичо гугъл най-добре ще ти отговори на въпроса.. _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SNUFF

|
Пуснато на: Чет Окт 25, 2007 1:08 am Заглавие: |
|
|
DJ_CyberGod написа: | чичо гугъл най-добре ще ти отговори на въпроса.. |
търся университети различни в изучаването си на 3Д от НБУ да речем, където все още витае мита за пейнта като основен 3Д туул, затова питам тук, където ще ми отговорите с отсяти отговори
Био - фок защо във Франция, маке му :( А някакво инфо за немско или английско говорящи страни в Еуропата (Германия, Швейцария, Австрия, Холандия, Белгия...) случайно да ти се намира? Аз намерих университетите в Германия на www.daad.de и единственото което намерих е www.sae.edu и филиалите му по света, но до колкото разбрах то не е точно висше учебно заведение. Все пак мерси много за бързия отговор. Дано тази тема е полезна не само на мен... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Окт 25, 2007 12:50 pm Заглавие: |
|
|
Висше? Ти диплома ли търсиш или искаш да се научиш?
Щото някои от училищата са школи дет придобиваш скилс не тапия. Други и двете. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SNUFF

|
Пуснато на: Чет Окт 25, 2007 1:07 pm Заглавие: |
|
|
знам, че звучи доста тъпо, ама искам диплома, то скила идва с времето и с ръчкането у дома (според мен), а дипломата е един вид "за пред майка ми", щото не бих искал да остана без висше. Един вид си търся малко по-европейския вариант на НБУ, където да са застъпени не просто основните принципи, а да ме научат на нещо все пак и в същото време да ми дадат диплома - има ли такова животно? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Окт 25, 2007 1:21 pm Заглавие: |
|
|
SNUFF написа: | знам, че звучи доста тъпо, ама искам диплома, то скила идва с времето и с ръчкането у дома (според мен), а дипломата е един вид "за пред майка ми", щото не бих искал да остана без висше. Един вид си търся малко по-европейския вариант на НБУ, където да са застъпени не просто основните принципи, а да ме научат на нещо все пак и в същото време да ми дадат диплома - има ли такова животно? |
sorry za offtopic-a :)
ama, ako razsajdawash po toz nachin - zabrawi kwo ti e predlozil Bio i smelo zapiswai NBU :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SNUFF

|
Пуснато на: Чет Окт 25, 2007 1:25 pm Заглавие: |
|
|
не бе мене ми е ясно, ама как да навия майка ми да набива супер много кинти за място, където няма да получа хартишката. Всмисъл аз не мога да ги извадя тия пари и трябва тя да е съгласна, а на нейното поколение е насадена идеята, че с тапията, а не с умения приемат на работа |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SNUFF

|
Пуснато на: Чет Окт 25, 2007 1:30 pm Заглавие: |
|
|
^ та затова питах за място, където мога да съчетая и 2те неща: и скила на един хубав колеж и дипломата на едно хубаво уни
сори за 2ния пост |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|