Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ani
|
Пуснато на: Чет Окт 25, 2007 6:51 pm Заглавие: последно |
|
|
Сега, фирмите изпращат проекти на кандидати за работа, по три и почече задачи, както забелязахте - тези трите са от такъв проект и аз обаче им ги правя безплатно, от мен да мине, няма да обеднея и смятам че идеите са добри, въпреки че могат да се доискусоряват. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Чет Окт 25, 2007 7:50 pm Заглавие: |
|
|
Please... KILL ME!!! _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SNUFF

|
Пуснато на: Чет Окт 25, 2007 7:55 pm Заглавие: |
|
|
АНИ ПРЕЗИДЕНТ! Що те няма за кандидат за кмет на София бе Ани, или чакаш президентските избори? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SNUFF

|
Пуснато на: Чет Окт 25, 2007 7:59 pm Заглавие: |
|
|
между другото точно си проверявам мейла и гледам някво писмо:
Privet, gentleman!
I believe that you are my soul mate and I am even more confident that you
are kind, bright, well-behaved person with wonderful manners and polite
sense of humor. Indeed I am a wise lady and I will not stand living with a
fool or a cry-baby. I know that I am worth thousands of women; my
intelligence is far more advanced than it is of an average lady my age; my
sexuality is million times stronger than it is of a young, inexperienced
girls. I am worth a fortune and I am happy for you, because from now on you
can write to me at http:ххххх and we will learn each
other better. You will never regret that you've finally met me!
Ани, това си ти, нали? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
muzik
Регистриран на: 02 Авг 2004 Мнения: 137 Местожителство: Sofia Bulgaria
|
Пуснато на: Чет Окт 25, 2007 8:01 pm Заглавие: |
|
|
ани, ако имаш английски, ходи в някой call center - мтел, глобул, вивател... плащат навреме и не изискват никаква креативност. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ani
|
Пуснато на: Чет Окт 25, 2007 8:21 pm Заглавие: |
|
|
Може и да плащат навреме, но не бих искала да ме наричат "телефонист", а "дизайнер" или друга екпертно-звучаща длъжност. В момента съм на 9ти (от 12 урока) на CD, което съставям с уроци по английски език и ги продавам 6 за 10 лв. и 12 за 20 лв. ако някой се интересува. утре съм на интервю в езиков център ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cutepoison

|
Пуснато на: Чет Окт 25, 2007 8:23 pm Заглавие: |
|
|
аз се интерсувам,в колко часа мога да дойда ? _________________ http://www.redvertex.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
xMs
|
Пуснато на: Чет Окт 25, 2007 10:02 pm Заглавие: |
|
|
cutepoison написа: | аз се интерсувам,в колко часа мога да дойда ? |
Заеби... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kapitana!

Регистриран на: 11 Авг 2005 Мнения: 536 Местожителство: OC Оrange County
|
Пуснато на: Чет Окт 25, 2007 10:10 pm Заглавие: |
|
|
защу бре?!? :::)))))) _________________ no ads, no mercy!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
Пуснато на: Чет Окт 25, 2007 10:31 pm Заглавие: |
|
|
мда. тъжна работа.. пусне ли ани тема, става сеира... някак, видя ли тема пусната от нея, моментално ми светва една голяма удивителна, че иде време за шоу... и със срам си признавам, че като на качествен сеирджия много ми е било драго и смешно да чета к`во става...
впрочем, тази картинка, в тази тема тук, не е толкова ужасна, колкото предишните.. разгледах и трите страници от линка с нейните неща... гледам, че има доста странички с каталози за продажби, които са на едно елементарно ниво, но в никакъв случай непоправимо зле... такива подобни, има с купища в пощенската ми кутия всеки ден, в метрото, в магазините и къде ли не... нейните не са по-лоши. може би, ако отделяхме повече време за някои съвети към нея щеше да и е по-лесно да напредне в работата си...
мисля си, че тук сме мнол жестоки с жената, само защото отстоява труда си - независимо дали ни се вижда зле или не... предполагам, че се сещате, че се държим като вълци, и тя - иска, не иска - трябва да звучи самоуверено за да се задържи на положение и да не се чувства така унизена... помня й поста от преди няколко теми... каза, че `има самочувствие на човек, който може да постигне всичко с което се заеме, и че само контакт (или нещо в тоя дух) не е поправяла от всичките нормални дейности, които извършва един човек през живота си`... или нещо такова... ми, ние не я познаваме и не знаем какво и е минало през главата, та е станала такъв упорит чешит. заслужава уважение при всички положения. в никакъв случай не я представям като жертва, но ми се струва, че нашето поведение е срамно..
обърнете внимание на лицето на тази жена. това е ани.
изглежда уморена, крехка, разумна и някак настойчива.
никъде на лицето и не пише `аз съм тази, в която си избърсвате краката на входа`...
ани ме изумява с това как не се обижда, и как удържа така на масовия хейт и подигравки без да отвърне с обиди и епитети към нас... и вместо да се скрие, продължава отново и отново да се пробва да стане приятел с графилци.. защо просто не обърнем плочата и не се опитаме да сме полезни на жената, вместо да я размазваме от подигравки всеки път? хайде пипъл, бъдете добри.. сигурна съм 100%, че всеки от нас са го унижавали поне веднъж в живота му.. нека си спомним колко ни е било неприятно...
сори за гигантския пост... ше синтезирам казаното горе:
стига вече. паднал човек не се рита. _________________ www.grozen.com
grozen ent. fb page |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dalibg
|
Пуснато на: Чет Окт 25, 2007 10:38 pm Заглавие: аххах |
|
|
и сега всеки който е прочел това вади бръснарско ножче от чорапа и си обръсва веждите :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Yav
Регистриран на: 15 Юли 2007 Мнения: 37 Местожителство: Auckland, New Zealand
|
Пуснато на: Чет Окт 25, 2007 10:45 pm Заглавие: |
|
|
жапанкъ, колкото и да са ти достойни намеренията, след като прочетох твоят пост, изпитах нуждата да цитирам Шопенхаур:
"Книгите са като огледало. Не може задник да се вглежда в тях и да очаква отражение на ангел." |
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
Пуснато на: Чет Окт 25, 2007 11:03 pm Заглавие: |
|
|
кубчо, млък да не дода те опердашъ.... само щи кажа: крадеца вика `дръжте крадеца!`. стига си викал да я хоспитализират, че и на теб ти хлопа нещо... то на кои ли не хлопа, де.... _________________ www.grozen.com
grozen ent. fb page |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bicubic
|
Пуснато на: Чет Окт 25, 2007 11:07 pm Заглавие: |
|
|
Кой, АЗ ли съм невменяем ?? ТИ ли ми го казваш тва !? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
Пуснато на: Чет Окт 25, 2007 11:17 pm Заглавие: |
|
|
хехе. намекваш за това, че съм била на психотерапевт...
да ти припомня - защото гнусен циганин ми метна дреха на главата една вечер в борисовата градина, притисна ме на тревата, опипа ме цялата и имах късмет, че не ме изнасили и уби - само, защото щях да умра в ръцете му от астмата, която имам.
шока беше гоооолям. повярвай ми. ходех с зашитен спрей в ръката посред бял ден и по гърба ми лазеха тръпки постояно, че ме нападат. затова самичка отидох на психо, че да ми фикснат страхъ. и така и стана... освен това, аз не търся постояно кого да нарека луд, както действа твоя милост, ю ноу? _________________ www.grozen.com
grozen ent. fb page |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
Пуснато на: Чет Окт 25, 2007 11:35 pm Заглавие: |
|
|
Въх... ибати сърцераздирателната история стана... пратете писмо на Гала. _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|