Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ValBo
Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Съб Юни 07, 2008 11:49 am Заглавие: Доставка на книги от Русия |
|
|
Харесал съм си няколко книги от там.
Но не мога да намеря сайт от който искат да ми ги доставят. А и понеже ми е за пръв път, малко се притеснявам да плащам с кредитна карта на непознат сайт.
Та ще ви замоля ако някой знае сигурен начин, да ме светне как може да стане _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
|
Bio
|
Пуснато на: Съб Юни 07, 2008 8:28 pm Заглавие: |
|
|
Можеш да поръчаш през книжарница мисля. Не е нужно да се оправяш сам. Плащаш си на тях, те си имат канали. Доколкото знам Хеликон май предлагаха такава услуга _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
|
paniccontrol_86
|
Пуснато на: Съб Юни 07, 2008 9:05 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: | Можеш да поръчаш през книжарница мисля. Не е нужно да се оправяш сам. Плащаш си на тях, те си имат канали. Доколкото знам Хеликон май предлагаха такава услуга |
da az sym q izpolzval tazi usluga ha "helikon"
imat si otdelno gi6e vytre v knijarnicata specialno za porychka na kniki _________________ panic-control.deviantart.com |
|
Върнете се в началото |
|
|
pipi
Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Чет Юни 12, 2008 12:45 pm Заглавие: |
|
|
Хеликон нямат богат избор от книги за поръчване, като цяло е много сложно да поръчаш книги от Русия, за тези които съм опитвала да поръчам през която и да е книжарница все ми викат - а не знаем ние нищо за тая книга, не можем да я поръчаме - а аз примерно за Пелевин питам или Лукяненко, за специализирана литература вобще не може да става въпрос. Така че моята препоръка е bolero.ru тествай с една книга да видиш до колко са коректни. В краен случай Амазон:) Ако намериш добър канал свиркай, аз колко съм си набелязала..... |
|
Върнете се в началото |
|
|
ValBo
Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Чет Юни 12, 2008 12:55 pm Заглавие: |
|
|
на бързо до къде стигнаха аз
books.ru - прилични цени, доставят до България, имат книги в наличност
от там пазаруват и Хеликон.
Цените дошли от Руския сайт са с 50% по малки от хеликонските.
На всичкото отгоре, на сайт за една от книгите има грешка в десетичната запетая. Преписали са го 1:1 без да се замислят и ми предлагат книга която струва 430 рубли за 1900$
Ми няма лошо, стига да има кой да им ги даде.
Друг начин за доставка е ozon.ru, но там цените са доста по високи. И те доставят до България. Сега разработвам канал с руски познати, които да ги пращат по пощата. Няма ДДС за това, но е леко проблемно плащането
най вероятно с наложен платеж ще е _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
|
mim
|
Пуснато на: Чет Юни 12, 2008 2:34 pm Заглавие: |
|
|
а какво се случва с "руските" книжарници
няма ли я вече тази на Витошка
има и една в руския културен център, там може да се поръча, но доставката знам е доста бавна _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
|
plakatista
|
Пуснато на: Чет Юни 12, 2008 6:03 pm Заглавие: |
|
|
Сори за оффа
като си поръчвах книги от амазон в Щатско и като дойдоха по пощатата///леличката в пощата каза че трябвало да плащам още некви такси...мито ли незнам си какво....като надвишава цената над 100 евро примерно...(не помня.) Та хубаво е да се провери това...за да няма изненади...
Че аз тряааше рушвети да раздавам тогава страшен театър беше:)) _________________ www.plakatista.com
http://www.vimeo.com/plakatista
http://www.behance.net/plakatista |
|
Върнете се в началото |
|
|
pipi
Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Чет Юни 12, 2008 10:03 pm Заглавие: |
|
|
mim написа: | а какво се случва с "руските" книжарници
няма ли я вече тази на Витошка
има и една в руския културен център, там може да се поръча, но доставката знам е доста бавна |
Na Витошка я закриват, беше доскоро в разпродажба с големи намаления, но изкупиха всичко смислено, хубавото е че същата фирма ще поеме руския щанд в Ориндж, който сега е много слаб и някоя и друга книжарница в моловете.
Валбо ако направиш канал с познати през пощата обезателно се обади, аз ще поръчвам активно. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Sami
|
Пуснато на: Чет Юни 12, 2008 11:49 pm Заглавие: |
|
|
На 6 септември има едно руско книжарниче. Ще взема да ги питам. _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
|
RG®
|
Пуснато на: Пет Юни 13, 2008 1:34 pm Заглавие: ! |
|
|
ВалБо, навремето имаше една фирма на втория етаж на Руския център на Шипка.
Ма тва преди 100 лета... |
|
Върнете се в началото |
|
|
|