Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
marin

|
Пуснато на: Сря Ное 21, 2007 1:40 pm Заглавие: здравейте |
|
|
първото ми драскане в фотошоп като рисунка имам впредвид ,ако може малко критики и идеи относно техниката на драскане
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
Пуснато на: Сря Ное 21, 2007 2:07 pm Заглавие: |
|
|
супир е като за първо. мнол други и толкова не могат да направят в повечето си рисунки. инак, един ню-ню дребен съфет: втвърдявай на местата, където има кости или определено твърди повърхности - менални и пр. успех! _________________ www.grozen.com
grozen ent. fb page |
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
Пуснато на: Сря Ное 21, 2007 2:07 pm Заглавие: |
|
|
жапанкъ написа: | супир е като за първо. мнол други и толкова не могат да направят в повечето си рисунки. инак, един ню-ню дребен съфет: втвърдявай на местата, където има кости или определено твърди повърхности - менални и пр. успех! |
метални* _________________ www.grozen.com
grozen ent. fb page |
|
Върнете се в началото |
|
 |
asparta

|
Пуснато на: Сря Ное 21, 2007 5:43 pm Заглавие: |
|
|
Като за начало, мисля че изключително полезно ще е да пробаш възможностите на Фотошоп-а при настройките на таблета, т.е там дето си настройваш как да ти се влияе четката от таблета...на принцип опит-грешка можеш да си сформираш първоначални впечатления...много важно за изображението е да бъде разнообразно и да не доскучава, да има резнообразие в техниката която си избрал да облече идеята...а като начало не бива да се притесняваш ако нямаш идеи...просто си експериметирай с възможностите на програмата. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|