Graphilla.com :: Преглед на тема - Нов опит да мина през вратите към рая - Уеб Дизайн

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Нов опит да мина през вратите към рая - Уеб Дизайн

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ax

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Чет Май 29, 2008 1:22 pm    Заглавие: Нов опит да мина през вратите към рая - Уеб Дизайн Отговорете с цитат

Здравейте.
Преди 1 се прадставих, но не беше особенно убедително. Реших да опитам отново :-) Ще се радвам на критики и коментари.

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Аватарче

МнениеПуснато на: Чет Май 29, 2008 1:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

всичките дизайни звучат "темплейтно", не виждам никаква персонификация на дизайна към съдържанието - пример "една седмица в софия". единствено при феймкардс има някаква приятна заигравка, но някак се губи между останалите.
при останалите дизайни пък има адски много дребни грешки, недомислени заобляния, неоправени сенки и самоцелни елементи за да ми хареса нещо.

той ицо шси реши за правата, ама моя приятелски съвет е да забраиш за темплейтмонстър и да почнеш да гледаш сайтове като Фва или подобните им за вдъхновение...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ax

МнениеПуснато на: Чет Май 29, 2008 2:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мерси за коментара Аватарче.
Истината е, че monstertemplate не го посещавам, а въпросните thefwa и от сорта, но явно имам нужда от още развитие :-) На FameCards съм правил редизайн само. Прав си за грешките, но просто малко време е причината
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Аватарче

МнениеПуснато на: Чет Май 29, 2008 3:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ax написа:
Истината е, че monstertemplate не го посещавам, а въпросните thefwa и от сорта

е то така, фигуративно само, казано ... :)
Върнете се в началото
Greenhorn

МнениеПуснато на: Чет Май 29, 2008 4:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Може ли да видя, неща от предишния ти опит, за да се направи сравнение?

По показаните проекти: технически са на ниво според мен. Но ...

Малко повече се увличаш в това да подреждаш нещата в табличен вид, от колкото коцептуално да измислиш някакво къстъм решение за конкретния клиент.

Употребата и интеграцията на снимки (не говоря за продукти, а за употреба като част от дизайна) в повечето от показаните проекти, не е на ниво. Другото, което бих споменал като забележка е четивността на шрифтовете. На някои места доста се сливат с фоновете, а на други са прекалено дребни.

Трудно ми е да преценя, "welcome" ли да кажа или "мисля, че при следващото си представяне вече ще си готов". Добре, че друг ги взема тези решения :)

Успех!
Върнете се в началото
_sasho

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Чет Май 29, 2008 8:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Greenhorn написа:
Малко повече се увличаш в това да подреждаш нещата в табличен вид, от колкото коцептуално да измислиш някакво къстъм решение за конкретния клиент.

Напълно съгласен. Освен това във всеки проект има по нещо малко, което ти прецаква проекта. Затова си мисля, че още трябва да се упражняваш.
Върнете се в началото
freelage

МнениеПуснато на: Сря Юни 11, 2008 12:08 pm    Заглавие: Пуснете го!!! Отговорете с цитат

На мен михаресват нещата и не виждам причина да не го приемете пича, истина е че може и още но всяко нещо с времето си, пък нали и за това е този форум да се ъпгрейдват хората с потенциал. Пуснете го пича добър е!
Върнете се в началото
ico

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Юни 11, 2008 12:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

пуснат е отдавна :)
ма то ентусиазма и големия напън е да се получат права ... после следва тишина :))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
ax

МнениеПуснато на: Сря Юни 11, 2008 1:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мерси, ico.
E-maila който съм посочил е стар и чак сега видях, че съм приет.
Мерси!
Ще се срещнем в "Уеб Дизайн"
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети