Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ax
|
Пуснато на: Чет Май 29, 2008 1:22 pm Заглавие: Нов опит да мина през вратите към рая - Уеб Дизайн |
|
|
Здравейте.
Преди 1 се прадставих, но не беше особенно убедително. Реших да опитам отново :-) Ще се радвам на критики и коментари.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Май 29, 2008 1:37 pm Заглавие: |
|
|
всичките дизайни звучат "темплейтно", не виждам никаква персонификация на дизайна към съдържанието - пример "една седмица в софия". единствено при феймкардс има някаква приятна заигравка, но някак се губи между останалите.
при останалите дизайни пък има адски много дребни грешки, недомислени заобляния, неоправени сенки и самоцелни елементи за да ми хареса нещо.
той ицо шси реши за правата, ама моя приятелски съвет е да забраиш за темплейтмонстър и да почнеш да гледаш сайтове като Фва или подобните им за вдъхновение... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ax
|
Пуснато на: Чет Май 29, 2008 2:48 pm Заглавие: |
|
|
Мерси за коментара Аватарче.
Истината е, че monstertemplate не го посещавам, а въпросните thefwa и от сорта, но явно имам нужда от още развитие :-) На FameCards съм правил редизайн само. Прав си за грешките, но просто малко време е причината |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Май 29, 2008 3:04 pm Заглавие: |
|
|
ax написа: | Истината е, че monstertemplate не го посещавам, а въпросните thefwa и от сорта |
е то така, фигуративно само, казано ... :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Greenhorn

|
Пуснато на: Чет Май 29, 2008 4:49 pm Заглавие: |
|
|
Може ли да видя, неща от предишния ти опит, за да се направи сравнение?
По показаните проекти: технически са на ниво според мен. Но ...
Малко повече се увличаш в това да подреждаш нещата в табличен вид, от колкото коцептуално да измислиш някакво къстъм решение за конкретния клиент.
Употребата и интеграцията на снимки (не говоря за продукти, а за употреба като част от дизайна) в повечето от показаните проекти, не е на ниво. Другото, което бих споменал като забележка е четивността на шрифтовете. На някои места доста се сливат с фоновете, а на други са прекалено дребни.
Трудно ми е да преценя, "welcome" ли да кажа или "мисля, че при следващото си представяне вече ще си готов". Добре, че друг ги взема тези решения :)
Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Чет Май 29, 2008 8:55 pm Заглавие: |
|
|
Greenhorn написа: | Малко повече се увличаш в това да подреждаш нещата в табличен вид, от колкото коцептуално да измислиш някакво къстъм решение за конкретния клиент. |
Напълно съгласен. Освен това във всеки проект има по нещо малко, което ти прецаква проекта. Затова си мисля, че още трябва да се упражняваш. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
freelage

|
Пуснато на: Сря Юни 11, 2008 12:08 pm Заглавие: Пуснете го!!! |
|
|
На мен михаресват нещата и не виждам причина да не го приемете пича, истина е че може и още но всяко нещо с времето си, пък нали и за това е този форум да се ъпгрейдват хората с потенциал. Пуснете го пича добър е! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Сря Юни 11, 2008 12:22 pm Заглавие: |
|
|
пуснат е отдавна :)
ма то ентусиазма и големия напън е да се получат права ... после следва тишина :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ax
|
Пуснато на: Сря Юни 11, 2008 1:02 pm Заглавие: |
|
|
Мерси, ico.
E-maila който съм посочил е стар и чак сега видях, че съм приет.
Мерси!
Ще се срещнем в "Уеб Дизайн" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|