Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Rusen

|
Пуснато на: Съб Ное 17, 2007 11:42 pm Заглавие: Представяне 3D |
|
|
Здравейте!
Представям ви някои от моите работи(правени са на 3D MAX9,VRay иZBrush)Ще се радвам на коментарите и критиките ви.
интериор:
екстериор:
продуктов дизайн:
моето семейство:
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Нед Ное 18, 2007 1:40 am Заглавие: |
|
|
Имаш интересни хрумвания и попадения. Мисля че технически имаш много път да извървиш - прекалено са сурови материалите и моделите ти, но много ми допадат идеите ти. Предполагам смяташ да се развиваш в cartoon stile.
Успех! _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
D3im05

|
Пуснато на: Нед Ное 18, 2007 2:07 am Заглавие: |
|
|
аз мисля ,че последните 4ри не трябваше да ги показваш :) _________________ Metro 2033 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Phobos
|
Пуснато на: Нед Ное 18, 2007 10:12 am Заглавие: |
|
|
D3im05 написа: | аз мисля ,че последните 4ри не трябваше да ги показваш :) |
М, пич, извинявай, но не всеки е на твоето ниво. Това, че работите му са по-слаби от твоите не значи, че трябва да го обиждаш така. Бахти надутите хора. Опитва се човека, няма лошо. Май е грешка човек да се опитва да влезе тук, защото само ще го нападате. Никой не се е родил научен, така че имай малко уважение. Вместо да му помогнеш като му кажеш къде бърка и какъв подход да използва, ти му казваш, че е зле и въпроса е приключил. Осъзнай се малко. _________________ хУРКА, кИРЧО ИЛИ КАКТО ПОЖЕЛАЕш
АЙ ВЪс |
|
Върнете се в началото |
|
 |
KaloqnStoqnov
|
Пуснато на: Нед Ное 18, 2007 10:46 am Заглавие: |
|
|
D3im05-я да видим някоя твоя главица на 3dmax;)
Phobos-кефя се много без първата.Ценя трудът ти
защото знам сложността на програмата.Успех:))) _________________ http://kaloyanstoyanov.tumblr.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Нед Ное 18, 2007 11:08 am Заглавие: |
|
|
za6to vsi4ki sa nedovyrsheni? _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Phobos
|
Пуснато на: Нед Ное 18, 2007 11:30 am Заглавие: |
|
|
NOX написа: | za6to vsi4ki sa nedovyrsheni? |
всеки художник сам решава кога рисунката му е завършена. най-лесния начин да се оправдае човек :D _________________ хУРКА, кИРЧО ИЛИ КАКТО ПОЖЕЛАЕш
АЙ ВЪс |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Нед Ное 18, 2007 11:39 am Заглавие: |
|
|
da se ne otplesvame u abstrakcii, iskash li? _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Нед Ное 18, 2007 3:13 pm Заглавие: |
|
|
Phobos, ти за какъв се изживяваш? Няма ли да оставиш човека сам да говори в темата си? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
D3im05

|
Пуснато на: Нед Ное 18, 2007 3:30 pm Заглавие: |
|
|
ахахах смях :) Kaloqnе ти па каде се буташ между шамарите ?И говориш неподготвен ?
Phobos - Аз отдавна съм се осъзнал вземи ти се осъзнай малко .!!!! Последните му 4ри работи не са на нивото на другите щеше да е по добре да не ги показва _________________ Metro 2033 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Нед Ное 18, 2007 8:27 pm Заглавие: |
|
|
С тия адвокатсвания освен да прецакаш темата на човека друго нема да се случи :> .. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Нед Ное 18, 2007 9:22 pm Заглавие: |
|
|
Phobos написа: | NOX написа: | za6to vsi4ki sa nedovyrsheni? |
всеки художник сам решава кога рисунката му е завършена. най-лесния начин да се оправдае човек :D |
Георги на 18, ние постващите тук много ценим младите таланти и пр. Искам само едно нещо да имаш на ум. Когато този форум престана да е достояние само за една група от 15-тина човека и така да се каже бе обявен в публичното пространство, ти си бил някъде на около 12-13. Огледай се, ослушай се преди да даваш наклон на хора които са се затвърдили, поработи повечко над своите артистични заложби. Сигурен съм, че има такива, въпреки че още не си ги показал. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Rusen

|
Пуснато на: Нед Ное 18, 2007 9:45 pm Заглавие: |
|
|
Мерси за коментарите и критиките.Напълно сте прави,че още много има да се уча.Наистина работите са сурови,липсва им детайл и има много недоизпипани неща.
Причината за съжаление е само една-толкова си мога за сега.Това ме кара да поствам нещата,които правя,търсейки хора със сходни интереси и с непредубеден поглед върху нещата.
Благодаря отново на всички,ще гледам скоро пак да постна нещо. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пон Ное 19, 2007 12:24 am Заглавие: |
|
|
Rusen написа: | Мерси за коментарите и критиките.Напълно сте прави,че още много има да се уча.Наистина работите са сурови,липсва им детайл и има много недоизпипани неща.
Причината за съжаление е само една-толкова си мога за сега.Това ме кара да поствам нещата,които правя,търсейки хора със сходни интереси и с непредубеден поглед върху нещата.
Благодаря отново на всички,ще гледам скоро пак да постна нещо. |
На мен пък ми харесват, защото въпреки че се вижда че си в самото начало, нещата ти доста се различават от типичните сцени с които всеки начинаещ се захваща. И има някои хитри моменти. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пон Ное 19, 2007 3:02 am Заглавие: |
|
|
az ne kazvam, 4e sa loshi ne6tata...prosto izglejdat kato po4nati i ot sredata natam pretupani. I ne e ot lipsa na vyzmojnosti :) _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PETROV_05

|
Пуснато на: Пон Ное 19, 2007 12:51 pm Заглавие: |
|
|
Браво,поздравявам те!Имаш интересно виждане,а това е много важно,не спирай да се учиш и да твориш,не се съмнявам,че работите ти ще стават все по-добри! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Rusen

|
Пуснато на: Вто Ное 20, 2007 12:54 am Заглавие: |
|
|
Хора,благодаря за подкрепата!
Ето още няколко работи:
Коментарите и критиките са добре дошли. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
D3im05

|
Пуснато на: Вто Ное 20, 2007 5:03 am Заглавие: |
|
|
ок първото от новите ми харесва ,също така първите две от първия пост :))) бати казах го три пъти (първи) при моделирането имаш едно странно замазване на формите ,което не ми много допада вземи поразгледай някоя и друга анатомична книжка ... или смени начина на моделиране ...
vastril4o - тук не се приемат само професионалисти а само хора, които са добри в това ,което правят ... интересно как знаеш кой колко е работил с макс .....:)))))) _________________ Metro 2033 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Rusen

|
Пуснато на: Пон Дек 31, 2007 5:38 pm Заглавие: |
|
|
Весело посрещане на Новата Година на всички!Пожелавам ви приятно изкарване с добри и весели приятели!
И за последно тая година:
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kefo

|
Пуснато на: Вто Яну 01, 2008 5:42 pm Заглавие: |
|
|
Много свежарски идеи..ма главите наистина не кефят!!!
Фобос -> Деимос(или там както се произнася) не ти исли лошото! :) Човека си казва мнението..А дори и да е така той си е заслужил да е надут..и аз да рисувах така и аз щях да съм надут!!! ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|