Graphilla.com :: Преглед на тема - училищен проект

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

училищен проект

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Печатен дизайн и предпечат
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
zka

Местожителство: Берлин

МнениеПуснато на: Вто Яну 08, 2008 9:34 pm    Заглавие: училищен проект Отговорете с цитат

идва краят на семестъра и се наложи да седна да направя това онова за университета:) има още работа по тези неща, но ако остане време за тях, другите задачи чакат
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
pipi

Местожителство: на работа - предимно

МнениеПуснато на: Сря Яну 09, 2008 1:37 am    Заглавие: Отговорете с цитат

чудесни са нещата, но не мисля че от зоопарка биха ги харесали, там са консервативни хората
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
zka

МнениеПуснато на: Сря Яну 09, 2008 2:40 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря за коментара:)
Напълно възможно е да не бъдат възприети, то и много неща за дялкане има:) Първо, те ще стоят доста странно в соц обстановката в зоологическата ни градина, второ както каза, вероятно няма да бъдат възприети добре от управата.
Но тази визия не е и предвидена да им бъде предлагана, хубавото на учебните проекти е, че имаш наистина свободата да покажеш каквото ти мислиш за добро, а не какво си представя потенциалният клиент, поне аз така го чуствам. А и в кратката ми практика такива проекти доста често намират практично приложение:)

бтв може би скоро една от големите агенции ще поеме зоопарка, искрено се надявам да успеят да привлекат обществено внимание, дано така се подобри състоянието му:)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Bio

МнениеПуснато на: Сря Яну 09, 2008 2:43 am    Заглавие: Отговорете с цитат

тва дето е като капка в короната не ми седи
и pls. мани дикът/нос на павиана, измисли нещо друго. мен ми харесва как седи графично ма не е практично. ша почне една... ;)
ша стане малко като сайта за химикалки pen island -> penisland.com
Bio

МнениеПуснато на: Сря Яну 09, 2008 2:44 am    Заглавие: Отговорете с цитат

забравих да кажа - > много ме кефи
competition

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Яну 09, 2008 12:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

imash dobra grafichna kultura i jelanie da napravish neshto razlichno, no kato cialo proekta ne mi haresva (hubavo che e ucheben...ti ne si li goliam za uchilishte be:). Ima interesni momenti v compozitziite, v tazi mreja-texturka koyato si napravil ot elementa, no kato cialo nito cvetovete, nito grafichnia element kapka ne mi napomniat za Zoo. Stilizatziite na jivotnite ne mi haresvat, opital si da sa v edin stil, no sa tvurde ralichni elementite koito polzvash (zashto ne probvash da gi napravish samo ot edni i sashti elementi). tabelite ne mi haresvat i te. izglejdat neproportzionalni (predlojenie- ako ne sa tabelki na truba, ami sa napechatani varhu edno cialo pravougulno parche plexiglass?) namen mi se struva stranno tova che shrifta-cvetove i razmeri sa razlichni. ne uspiavash da presazdadesh temata samo s shrift, taka che spored men niama smisal da sa razlichni...po obarkvashto e. mi zasega se seshtam za tova.
I vse pak ima neshto koeto dosta mi haresva :)
uspeh!
M0

Местожителство: Paris

МнениеПуснато на: Сря Яну 09, 2008 1:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

I men me kefi mnogo :) sladursko e :), ako mu otdelish oshte vreme sum siguren, che shte stane strahotno... mislq si che, slonche s korona i kapki napomnqshti lista, zaradi cvetovete, ne sa za sofiiskiq zoopark, no kakto ti kaza tova e kefa na uchebnite zadachi - svobodata :))

az sum fen :)

sorry, za shlokavicata :(
zka

МнениеПуснато на: Сря Яну 09, 2008 1:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

благодаря за мненията, в случая наистина могат да бъдат полезни, защото мога да коригирам и да работя още върху нещата.
bio, фалосът и други го забелязаха, ще е добре да помисля за друга стилизация явно, децата тия неща още по-лесно ги забелязват:)

competition, съгласен за табелите, но за два дни е доста трудно да отделиш достатъчно време да ги разработиш както трябва, не че се оправдавам:)
Надявам се, че след като свърша другите задачи за унито ще остане време да се върна към тази. Приемам мнението за цветовете, но съм ги направил така с идеята да са по-атрактивни, аз лично имам афинитет към този тип дизайн.
Определено не са за сф зоопарк, там е доста сиво. За шрифта, мислех за тематични заглавия, т.е. да са с различно типография но не ми се вписваше в концепцията нещо.
Ще ги помисля още. А за университет, ми не съм май дърт, на 22 съм:)

МО, благодаря. Когато почнах работа по проекта точно това се чудех, защо са избрали за лого на зоопарка слон, а не лъв, които като символ носи доста повече в себе си за България. Реших да се придържам към него, но да го представя по свой начин. Ето го оригинала, които за мен е доста силен:
Върнете се в началото
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Сря Яну 09, 2008 2:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

свежа задачка... още малко и ще станат нещата.
mucho

МнениеПуснато на: Сря Яну 09, 2008 2:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

implant написа:
свежа задачка... още малко и ще станат нещата.

Върнете се в началото
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Сря Яну 09, 2008 3:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

забравих да спомена... на слончето хобота бих го скрил вътре.
mucho

МнениеПуснато на: Сря Яну 09, 2008 4:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

малко по темата мое ти е от полза:

Върнете се в началото
mel

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Чет Яну 10, 2008 9:45 am    Заглавие: Отговорете с цитат

има бая хляб в посоката според мен
SPIT

МнениеПуснато на: Чет Яну 10, 2008 12:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Павка бате, от вчера го гледам проекта и е много интересен. Обаче има наистина неща, които седят случйно за мен. Подходът е супер, но имаше едно мнение за стилизациите и да пробваш в някакъв грид и с примерно два-три.
п.с. не трябва ли да е birds kigDom ?
velinov

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Чет Яну 10, 2008 1:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

SPIT написа:
п.с. не трябва ли да е birds kigDom ?

Kingom - това е дизайнерско решение Спит... ;)
И на мен ми е силно. Посоката на визията и стилистика в която си тръгнал е супер, но да - не е за нашото Zоо...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
zka

МнениеПуснато на: Чет Яну 10, 2008 2:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

:) еее супер, благодаря за насоките.
ахахах не, Косио, не трябва да е kiGdom, a kingdom:)))) Оправих го още вчера, но тук няма едит на мнението:) Не разбрах това някакъв грид с 2-3? Цвята предполагам?
Мучо, мерси, аз порових преди това, това слон.бг е мн симпатично.
д-р Хаус, пробвах да го вкарам хобота в силуета, доволно става:)
Върнете се в началото
mucho

МнениеПуснато на: Чет Яну 10, 2008 4:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

zka написа:
но тук няма едит на мнението

ама па има реплаце на новата картинка на deviantart.com ;)
Върнете се в началото
zka

МнениеПуснато на: Чет Яну 10, 2008 4:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

deviant-а са въвели някаква нова система за именуване на файлове, има и дата вътре. Когато едитнеш картинка не заменя старата, слага ново име а старата си остава някъде по сървърите им.. и така:)
Върнете се в началото
SPIT

МнениеПуснато на: Чет Яну 10, 2008 5:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

zka написа:
:) еее супер, благодаря за насоките.
ахахах не, Косио, не трябва да е kiGdom, a kingdom:)))) Оправих го още вчера, но тук няма едит на мнението:) Не разбрах това някакъв грид с 2-3? Цвята предполагам?
Мучо, мерси, аз порових преди това, това слон.бг е мн симпатично.
д-р Хаус, пробвах да го вкарам хобота в силуета, доволно става:)

щото няма едит и го оставих така :)
имах предвид да стегнеш графиката само с 2-3 елемента в някакъв грид.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Печатен дизайн и предпечат Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети