Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
oho

|
Пуснато на: Чет Ное 22, 2007 12:33 am Заглавие: Въпрос за повреда във фотоапарат |
|
|
Здравейте
На един приятел фотоапарата му (Canon A75) започна да снима така:
Някой знае ли откъде може да е повредата и може ли да се оправи или е за рециклиране? Фотоапарата не е изпускан, само е бил оставян на много студено (под 0 градуса) за малко.
Благодаря ви предварително. _________________ The only rules that matter are these:
What a man can do
and what a man can't do. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Чет Ное 22, 2007 1:18 am Заглавие: |
|
|
На заминала матрица прилича по всичко. За съжаление, знам, че е гадно. Принципно няма голям смисъл да ремонтираш А75 - може да ти излезе повече от същия втора ръка...
Обаче можеш да го продадеш на някой, който се кефи да снима така - има и такива хора, наистина. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
daysleeper

|
Пуснато на: Чет Ное 22, 2007 12:06 pm Заглавие: |
|
|
Аз имах подобен проблем с едно SONY и се оказа, че е фабричен дефект.
Ремонтираха ми го безплатно в Сони-център _________________ daysleeper.postfolio.org
cinemotion.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Ное 22, 2007 12:43 pm Заглавие: |
|
|
мдам, широка серия камери е засегната от тоз дефект, канон българия сменя сензора безплатно, ама във фото форум някой са оплака, че пратил апаратчето на 20 септември, а още няма ни вест ни кост от него :)
та беж в пансервиз, ама с едно наум :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
oho

|
Пуснато на: Чет Ное 22, 2007 1:37 pm Заглавие: |
|
|
Той пича е в Холандия, а там само за преглед взимали 100 евро. Мерси много на всички за помощта :) _________________ The only rules that matter are these:
What a man can do
and what a man can't do. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Ное 22, 2007 1:44 pm Заглавие: |
|
|
oho написа: | Той пича е в Холандия, а там само за преглед взимали 100 евро. Мерси много на всички за помощта :) |
ми няма кво да му гледат - това е известен дефект, да пише на канон холандия, ако му правят проблем - не може в БГ да минава номера, пък там не :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|