Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Вто Ное 27, 2007 8:48 pm Заглавие: ЮНЕСКО обявява международен конкурс за създаване на емблема |
|
|
София. От Министерство на културата съобщиха, че ЮНЕСКО обявява международен конкурс за създаване на емблема на Конвенцията за опазване на нематериалното културно наследство, която да изразява възможно най-добре целите и духа на Конвенцията.
ЮНЕСКО желае да привлече участници от всички региони на света и призовава художниците-живописци и графици, (професионални или любители), както и дейците в областта на нематериалното наследство от развитите и от развиващите се страни, да представят свои проекти за конкурса.
Изработен е регламент на конкурса, както и формуляр за представяне на кандидатура, който трябва да бъде приложен към проектите за емблема.
Тези документи са оповестени на френски и на английски език, като в близко време ще бъдат публикувани и на испански, арабски, китайски и руски език.
източник:
http://www.focus-news.net/?id=n833311
ако е пусната вече трийте смело
късмет на талантите в областа _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Вто Ное 27, 2007 9:58 pm Заглавие: |
|
|
поредната глупост, за която ще заминат част от данаците които съм платил... успех на талантите... аз това време ще го прекарам в употреба на скъпи алкохолни продукти и опити за запознаване с високи едрогърди блондинки... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Ное 27, 2007 11:20 pm Заглавие: |
|
|
:))) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Сря Ное 28, 2007 10:27 am Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | поредната глупост, за която ще заминат част от данаците които съм платил... успех на талантите... аз това време ще го прекарам в употреба на скъпи алкохолни продукти и опити за запознаване с високи едрогърди блондинки... | бе тя и твойта не е лесна :)) _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Сря Ное 28, 2007 10:35 am Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | ... опити за запознаване с високи едрогърди блондинки... |
Само за протокола - много бързо кълват на 100 евра;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Сря Ное 28, 2007 11:41 am Заглавие: |
|
|
ValBo написа: | LoveHate написа: | ... опити за запознаване с високи едрогърди блондинки... |
Само за протокола - много бързо кълват на 100 евра;-) |
той няя нужда от тия стоевровите бре, бате ви стефко впечатлява все още, нищо че е дрът :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Сря Ное 28, 2007 12:00 pm Заглавие: |
|
|
PetyoDenev написа: | LoveHate написа: | поредната глупост, за която ще заминат част от данаците които съм платил... успех на талантите... аз това време ще го прекарам в употреба на скъпи алкохолни продукти и опити за запознаване с високи едрогърди блондинки... | бе тя и твойта не е лесна :)) |
нека му е трудно :)))))))) и аз искам, ма кво ми стана, взех че се ожених .... _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Сря Ное 28, 2007 12:01 pm Заглавие: |
|
|
средно дрът... средно:) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Сря Ное 28, 2007 12:03 pm Заглавие: |
|
|
Morty написа: | и аз искам, ма кво ми стана, взех че се ожених .... |
тва, историята казва, рядко ни спира :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Сря Ное 28, 2007 1:58 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | средно дрът... средно:) |
Зависи от коя камбанария гледаш, от моята - не много средно... :))) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Сря Ное 28, 2007 2:18 pm Заглавие: |
|
|
Хм, да няма после - тоз размер, среден ли беше.....;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|