Graphilla.com :: Преглед на тема - Firefox питане?

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Firefox питане?
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Сря Ное 28, 2007 6:29 pm    Заглавие: Firefox питане? Отговорете с цитат

Ъпгрейдвам си днеска Лисицата аз до 2.0.0.10 версия и гледам, че вече не ми забива фейвъритса - викам супер! Е, обаче пускам си музика от YouTube и какво да видя - като сменя да си чета в друг таб и клиповете застават на пауза, не мърдат, като върна на същия таб с клипа пак продължава... и това само като обърнеш на друг таб или друг прозорец с лисица, инак мога да си отворя шопеца и да си конвертирам, ама що да не мога да си чета графилата и да слушам Speed...

Някакви идеи от добри хора с големи сърца?

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
wicky

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Ное 28, 2007 6:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ха! Същия номер ми врътна и на мен... което е странно, защото това с музиката го направи още вчера, а чак днес се ъпгрейтна...

http://wickyhouse.com

http://wickywelcome.blogspot.com/

http://this-and-that.eu/

http://tui-onui.blogspot.com/
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Сря Ное 28, 2007 7:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Инсталирай си Опера-та :) И аз преди време ползвах лисицата, ама не мисля да се връщам към нея ;)
dreamer

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Ное 28, 2007 7:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ky3Mu4 написа:
Инсталирай си Опера-та :) И аз преди време ползвах лисицата, ама не мисля да се връщам към нея ;)

Хехехех е обожаааавам такива мнения... като не може да помогне човек що винаги се отива "абе махай тоя корел", "аз ИЕ не ползвам от 96-та", "абе махни тоя ПС сложи си ГИМП"............

Снупъра попита някои знае ли причината, а не с какъв браузър да го смени ;)))))))))

Кузмич, нищо лично, ама все се каня да го кажа това а ти ми даде възможност :))))

Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Аватарче

МнениеПуснато на: Сря Ное 28, 2007 7:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

dreamer написа:

Хехехех е обожаааавам такива мнения...

be q si stoite na IE

:-P
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Ky3Mu4

МнениеПуснато на: Сря Ное 28, 2007 7:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

dreamer написа:
Ky3Mu4 написа:

Хехехех е обожаааавам такива мнения... като не може да помогне човек що винаги се отива "абе махай тоя корел", "аз ИЕ не ползвам от 96-та", "абе махни тоя ПС сложи си ГИМП"............

Снупъра попита някои знае ли причината, а не с какъв браузър да го смени ;)))))))))

Кузмич, нищо лично, ама все се каня да го кажа това а ти ми даде възможност :))))

Dreamer ,razpusni malko a? Ako njama kakvo da dobavish kum temata, drum! Tupak!
M0

Местожителство: Paris

МнениеПуснато на: Сря Ное 28, 2007 7:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

dreamer-a, тука едно тропане го изнервя ... :))))) :P
dreamer

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Ное 28, 2007 7:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ky3Mu4 написа:
Tupak!

WTF.....??!?!!!

Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Сря Ное 28, 2007 7:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Снупе не мога да ти помогна...щото:
хо, хо, хо... ский: http://www.apple.com/safari/download/

Дриймър, това беше излишно... Кузмич, нямаше нужда! Имате възможност за лични бележки, юзит!
Ky3Mu4

МнениеПуснато на: Сря Ное 28, 2007 8:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

implant написа:
Кузмич, нямаше нужда!

Прав си, реагирах малко първично, няма да се извинявам с края на работния ден.
онтопик: Снупър, сори за нацвъканата тема. Относно лисицата, имах същия проблем и много други с нея, освен това ми ядеше прекалено много ресурси, затова го и смених. Това в случай че решиш да пробваш нещо различно ;) Успех!
_sasho

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Сря Ное 28, 2007 8:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ааааа за Лисицата или хубу или нищо!
Вижте какво предлага suggestions на Гугъл тулбара му при написване на "снимки". На човек винаги е добре да са му под ръка "снимки на путки".
Върнете се в началото
Ky3Mu4

МнениеПуснато на: Сря Ное 28, 2007 8:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ахахаха, Сашо, приятелю я кажи сега къде сърфираш ти по цял ден, айм? :)
_sasho

МнениеПуснато на: Сря Ное 28, 2007 8:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

:) Не ве , сериозно! Качи пак Firefoxa и виж. Таз картинка не е моя ама на всички, на които съм показвал е тъй, включително и при мене. Туй е от Google и Firefox-a нещо. Няма лъжа, няма измама, няма Фотошоп, няма човешка намеса. :)
Върнете се в началото
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Сря Ное 28, 2007 9:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Е не съм и подозирал, че ще знае даже за какво мисля...
snooper
Mountain Wolf

МнениеПуснато на: Сря Ное 28, 2007 11:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Може би аз подходих грешно... може би не обявих награда, знам ли, ама интересна тема е станала докат ме нямаше де...

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
spacer
bad ass panda

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Ное 29, 2007 12:21 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз имам едно предположение. Пробвай да си отвориш същата страница с Интернет Експлорер или друг браузър и виж дали спира аудиото когато прозореца не е на фокус. Може флаша който пуска филмчето просто да го мютва когато прозореца не е на фокус и това да няма нищо общо с конкретния браузър и да се е получило просто съвпадение. Пак казвам, това е само предположение.
Върнете се в началото
snooper
Mountain Wolf

МнениеПуснато на: Чет Ное 29, 2007 1:15 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Спейсъре, не е... пробвах го това и сутринта, сега пак.

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
BORSP

МнениеПуснато на: Чет Ное 29, 2007 9:44 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Firefox-ми е 2.0.0.10, Youtube го отваря без проблем - звук се чува на два (или повече таба) без проблем. Може би е от нещо слагано допълнително?
Върнете се в началото
_sasho

МнениеПуснато на: Чет Ное 29, 2007 10:49 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Според мен леко си се отървал. Само музика не чуваш на друг таб. Обикновено при мен средно при 3 ъпдейта на четвъртия тотално се скапва Firefox-a. Не знам дали само при при мен е така (явно не), обаче това ме навежда на мисълта, че нещо не е наред при тия ъпдейти. Обаче при нова инсталация няма проблеми никакви. Затова бих ти предложил следното:
Отиваш на следния URL http://www.mozilla.com/en-US/firefox/ , изтегляш си Firefox инсталация (баси пък ако не е последната версия и би загубил нещо, което би спечелил с ъпдейта), инсталираш и нямаш грижи (пробвах и знам). При нова инсталация без да си махал предната си запазваш всичките екстеншъни, фаворити и т.н. тъй, че туй е малко като заобикаляне на проблема с намиране на алтернатива някаква ама смятам ще ти свърши работа дет са вика. Успех!
Върнете се в началото
firefox

Местожителство: #b612

МнениеПуснато на: Чет Ное 29, 2007 11:11 am    Заглавие: Отговорете с цитат

при мен също като Gol & Boss - плейват се едновременно видео и звук от няколко таба без проблем.

преди време обаче същото, което си описал, ми се случи с вбокс-а. оправи се от самосебеси.

нямам идея дали причината е в браузъра, някой екстеншън или съответните сайтове. (обикновено проблемите ги правят екстеншъните. друг евентуален причинител са хеви джаваскрипт/аякс страници с кофти код (включително ГМейл и Гугъл Рийдър) - съответно, санитарната практика е да внимаваш какво инсталираш допълнително и да си чистиш кеша регулярно :) )

важен въпрос - ти всъщност в контеста на какъв ОС го ползваш? щото ако е Мак - това от рилийс бележките може да е твоят случай:
Цитат:
- On OS X 10.5 (Leopard), there are known problems with some media plugins as well as Add-ons that contain binary components.

или това:
Цитат:
- Some users have reported problems viewing Macromedia Flash content on Intel Mac computers. To work around this problem, users can remove or move the PowerPC version of "Flash Player Enabler.plugin from /Library/Internet Plug-Ins.

http://en-us.www.mozilla.com/en-US/firefox/2.0.0.10/releasenotes/

аз естествено не бих сменила браузъра ;) по ред причини, но и просто защото е the Google Browser (80% funding на Mozilla Foundation) - значи е кошер! :)

ако успееш и разбереш как си успял - пиши тук. интересно е :)
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети