Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
CbHyBaM

|
Пуснато на: Сря Дек 19, 2007 11:56 pm Заглавие: CbHyBaM ( Юлиан Кременски ) 2 |
|
|
Здравейте !
Преди доста време опитах да се представя, но не помня ко стана и ... Не успях --->> http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=14758&highlight=
Както и да е
Това:
PDF: http://tranz.it/load.php?id=Cs9kJM2JrLU77m1F34407
щеше да е за темата с мацките , за календара на Графила, и в същото време щеше да е и моето представяне за отдел " Графики и илюстрации ", но не знам дали ще смогна да я завърша на време, а и надали ще е достатъчно добра за да мога да я постна там. При всички положения, искам да я завърша тези дни, и да се представя с нея, но ми се ще ако можете да помогнете с анатомията. Мъча се колкото мога да я уча. Рисувам, прерисувам, но... нямам толкова много време колкото ми се иска. Ако можете да подскажете къде са грешките, какво вие бихте направили по-различно... Ще съм благодарен. Maceman, моля те не се сърди, че пускам винаги wip-s. Просто нямам време кога да завърша нещо започнато, пък когато нещо наистина ми хареса ми се иска да ми кажат къде са ми грешките, за да си струва накрая работата като я завърша, а не да седи недодялана. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
Пуснато на: Чет Дек 20, 2007 7:06 am Заглавие: |
|
|
много пишеш, малко рисунки показваш. като `рисунки` е силно казано. това, не е нито завършено, нито започнато. не разбирам защо се представяш с подобно мазало. не виждаш ли другите какво показват? казвам ти това без да целя да се заяждам. просто, се огледай малко по другите теми... _________________ www.grozen.com
grozen ent. fb page |
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
Пуснато на: Чет Дек 20, 2007 7:14 am Заглавие: |
|
|
сега прочетох какво си писал. искаш критика за анатомии и подобни... ами, преди да почнеш с цвят, оправи на ниво моливна рисунка нещата... после, много кaлно ми иде откъм цвят. кафявото е много тежко и излишно според мен. и съвет - спри да се съобразяваш с кой какво ще ти каже преди да си започнал дори да рисуваш още, щото много хора ше те спекат и щи секнат мерака да довършиш започнатото. направи нещо докрай - сам. в процеса на работа ще усетиш кое е за оправяне. и последно - това е форум, дето се води профешънъл or съмтин.. ако не успяваш да завършиш и една рисунка - за какви права въобще говорим в професионалните форуми??? _________________ www.grozen.com
grozen ent. fb page |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kapitana!

Регистриран на: 11 Авг 2005 Мнения: 536 Местожителство: OC Оrange County
|
Пуснато на: Чет Дек 20, 2007 1:02 pm Заглавие: Re: CbHyBaM ( Юлиан Кременски ) 2 |
|
|
жапанкъ написа: | профешънъл or съмтин.. |
абре това не го ли бамнахте бре?!? ::))))
CbHyBaM написа: | пък когато нещо наистина ми хареса ми се иска да ми кажат къде са ми грешките |
ето ти една от грешките :)
линията на контура ти е много неуверена?!?
десйствай :) _________________ no ads, no mercy!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CbHyBaM

|
Пуснато на: Чет Дек 20, 2007 5:30 pm Заглавие: |
|
|
Ще ми се, ако мога изобщо да я избегна тази линия. Тъй както ги мисля нещата, ще се опитам само със светлосенки да очертая силуета. Вътре в тялото става що годе лесно. Отвън ще опитам с фона. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kapitana!

Регистриран на: 11 Авг 2005 Мнения: 536 Местожителство: OC Оrange County
|
Пуснато на: Пет Дек 21, 2007 12:22 am Заглавие: |
|
|
мисълта ми беше, че трябва да скицираш
в смисъл ти лист и молив
има книги за анатомия има и уроци и т.н.
но трябва да си обиграеш ръката
П.С. а в предишният ми пост съм искал да напиша "действай" а не "десйствай"
така че действай :)
успех!!! :) _________________ no ads, no mercy!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|