Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Windmaker

Регистриран на: 11 Яну 2004 Мнения: 91 Местожителство: Bulgaria, Sofia
|
Пуснато на: Пон Дек 10, 2007 5:07 pm Заглавие: Джудже |
|
|
Здрасти на всички:)
Ето това рисувах през последните дни. Опитвам се да го оцветя, нооооооо... не става. Та реших да го покажа черно-бяло. И вероятно да го оставя черно-бяло... Та, ето го:
 _________________ Indeed...
http://windmakerart.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пон Дек 10, 2007 5:28 pm Заглавие: |
|
|
Много приятна материалност и пластика. На места дрехите са ми леко картонени, но за сметка на това лицето, косата и плитките са яки. Проблема са ти краиниците - ръце, крака... Определено те чака работа там.
Като цяло .... Браво! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maiski

|
Пуснато на: Пон Дек 10, 2007 6:03 pm Заглавие: |
|
|
чудесен е! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
haddock
|
Пуснато на: Пон Дек 10, 2007 10:09 pm Заглавие: |
|
|
екстра е джуджака!:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
D3im05

|
Пуснато на: Пон Дек 10, 2007 10:59 pm Заглавие: |
|
|
каквото каза Светльо .... да не си намаляш опаситито на бръша ? (ако е така ти препоръчвам да не го правиш) иначе готино кефи ма... _________________ Metro 2033 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Вто Дек 11, 2007 1:09 am Заглавие: |
|
|
наистина като изключим краката и ръцете джуджака кефи като дизайн и изпълнение.. незнам какво си търсил откъм концепция, но в облеклото някакси нищо не хваща окото..чука в лявата ръка е доста вархаммерски, но доста смален, можеше оръжията да ги уголемиш за да изглежда повече като дуорф.. и може би като работиш в черно бяло опитай да рааботиш с повече контраст, да има бели акценти, черно да обобщи на места, така за момента е като през опушено стъкло(дето си писал черно бяло, по-скоро е сиво-сиво :) ).. и наистина ще е добре да го оцветиш.. _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Angell123

|
Пуснато на: Вто Дек 11, 2007 4:32 pm Заглавие: |
|
|
Хващането (ръцете с чуковете) е прекалено елементарно направено! Рисунката като цяло е добре, но седи сива. Повечко контраст, ала бала, няма акценти! Това е според мен! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
asparta

|
Пуснато на: Чет Дек 20, 2007 10:33 am Заглавие: |
|
|
м да...сивее си картинката, трябва да има акценти на местата където си решил да привличаш вниманието на зрителя. Относно конструкцията на фигурата (няма да споменавам гореизброените кусури) мога да направа забележка за десния крак (този дето е опънат на зад)не стои убедително в перспективата на картинката, а и на самата поза, и по този начин стъпването изглежда несигурно...
....а на мен ми е интерсно каква е целта на картинката...или просто си рисувал нещо. Питам щото така може да се даде по-правилна критика. Все пак има детайли, които ми допадат, но от гледна точка на това, което си искал да направиш тези детайли може да не са толкова ценни...аз лично подход като този дето си избрал - първо черно/бяло и после да оцветиш не удобрявам щото е излишно, но това все пак е въпрос на индивидуалност, моя съвет е да го оставиш така - без цветове, като засилиш контраста разбира се...тази картинка е много добра основа за добре изпълнено изображение. _________________ asparta channel |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bronio

Регистриран на: 23 Юни 2005 Мнения: 237 Местожителство: sofia underground
|
Пуснато на: Чет Дек 20, 2007 11:55 am Заглавие: |
|
|
Много е як!Единствения ми съвет е да барнеш още малко чуковете за да излезат на преден план и да blur-неш задния план за да получиш повече дълбочина!Иначе КЪРТИ! _________________ www.behance.net/addicted2be |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|