Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ralica

|
Пуснато на: Пон Дек 03, 2007 5:51 pm Заглавие: Фигури от стиропор или нещо подобно |
|
|
Здравейте,
Имам един проект, за който е нужно да направя няколко еднакви фигури, високи 1 - 1.20 m.
Единия вариант е отливки от гипс, ама не ми пасва. Стават тежки, много е трудоемко. Та търся някакъв друг вариант. Гледам из интернет някви фирми, които правят фигури от стиропор и полиуретанова пяна. Обаче пак не съм много наясно. Ако някой се е сблъсквал с нещо подобно или се сеща за някоя алтернатива, моля да ме посъветва.
Мерси
PS. Проекта е личен, което означава, че и бюджета ми е доста ограничен. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Пон Дек 03, 2007 6:13 pm Заглавие: |
|
|
от полиоретан смятам че ще ти свърши работа, доста гъвкав материал е, дава възможност за доста детайл и не е тежък като гипса..
полиоретана се използва във филмовата индустрия доста, ако те интересува повече подробна информация и цени, пиши ми на лс ще те насоча към кой да се обърнеш за качествено свършена работа _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Сря Дек 05, 2007 12:01 am Заглавие: |
|
|
ами то зависи икакви са фигурите.. ако са ротационни някви, стиропор може да ти го резнат в Атиа .. иначе - на ръка ще трябва, тогава полиуретана е ок, а и е по-прецизен _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|