Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ducklin-th

|
Пуснато на: Чет Яну 03, 2008 12:02 am Заглавие: Представяне - ducklin-th |
|
|
Здравейте,
да се представя и аз.
Нов съм в тази среда и определено съм съвсем в началото на развитието си. Рисувам сериозно от малко повече от година. Надявам се от този форум да натрупам опит и да получавам креативна критика и насоки от хора, който са навътре в нещата.
 _________________ MEM Studio |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ducklin-th

|
Пуснато на: Чет Яну 03, 2008 12:15 am Заглавие: |
|
|
извинявам се, но imagevenue.com ми играят номера и две от картинките не се виждат в горния пост :( _________________ MEM Studio |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ducklin-th

|
Пуснато на: Чет Яну 03, 2008 12:21 am Заглавие: |
|
|
 _________________ MEM Studio |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cutepoison

|
Пуснато на: Чет Яну 03, 2008 12:36 am Заглавие: |
|
|
cweтовете на последното ще ме накарат да заспя неска усмихнат..по снимка ли е правено? изглежда ми нещо средно между Линкълн от ПБ и Брус уилис ?! _________________ http://www.redvertex.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
daysleeper

|
Пуснато на: Чет Яну 03, 2008 12:38 am Заглавие: |
|
|
cutepoison написа: | ... изглежда ми нещо средно между Линкълн от ПБ и Брус уилис ?! |
хахахах .. Клайв Оуен се казва тоя левент ;) _________________ daysleeper.postfolio.org
cinemotion.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ducklin-th

|
Пуснато на: Чет Яну 03, 2008 1:13 am Заглавие: |
|
|
АХАХ :D .. не успях да го напрая да прилича на него :(
да, по снимка е правено...
но пък ми хареса, че го направих детайлно, харесват ми цветовете, харесва ми излъчването :D _________________ MEM Studio |
|
Върнете се в началото |
|
 |
D3im05

|
Пуснато на: Чет Яну 03, 2008 1:37 am Заглавие: |
|
|
нищо артистично не виждам в това да направиш пълен овърпейнт на снимка .....(освен ако не е с учебна цел ) в такъв случай не го показвай за (Clive Owen говоря ) за другите ме мързи да проверя _________________ Metro 2033 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
D3im05

|
Пуснато на: Чет Яну 03, 2008 3:06 am Заглавие: |
|
|
никаде не се гледа с добро око покажи нещо твое , скици или,каквото там имаш _________________ Metro 2033 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Чет Яну 03, 2008 2:03 pm Заглавие: |
|
|
wel.©om _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
D3im05

|
Пуснато на: Чет Яну 03, 2008 3:19 pm Заглавие: |
|
|
Така... от мен да знаеш рисуване върху снимка не е рисуване :) намерих снимката от ,която си го направил на Clive Owen и я сложих под рисунката ти да проверя , съвпаднаха перфектно , (не се съмнявам ,че има много хора способни на това) но самите мазки , които правиш пo рисунката не предполагат такива умения . С нищо не искам да те засегна просто ти давам съвет ,че не се гледа с добро око , покажи нещо твое не по снимка и ако е добро аз ще съм първия човек който ще ти каже welcome :) ще се радвам да съм сгрешил в преценката си и да се окажеш един страхотен художник :) _________________ Metro 2033 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2008 1:38 am Заглавие: |
|
|
деймос, остави човека на спокойствие.. звучиш като тънкоуст дъртофел, който има прекалено голямо желание да мачка. може да е овърпейнт, но е много пластично и съвсем далеч от сухарското и кича, който обикновено правят повечето рисуващи върху снимка.. човека има вкус и пластично, живописно усещане.. предполагам, че ако седне сам да си рисува нещо по въображение би излязло доста приятно. от мен уелкъм. _________________ www.grozen.com
grozen ent. fb page |
|
Върнете се в началото |
|
 |
D3im05

|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2008 2:24 am Заглавие: |
|
|
:)))))) ем кофти ,че така звуча :) като го видя "сам да си рисува нещо по въображение би излязло доста приятно" и ако вземе та ми хареса ще кажа welcome .Това ,че поясних защо не ми харесват ,изобщо не значи че искам да мачкам човека :)чакам с нетърпение следващия му пост :) _________________ Metro 2033 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ducklin-th

|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2008 12:26 pm Заглавие: |
|
|
D3im05 е прав. И причината да не съм сигурен в собствените си идей и да ги развивам доста по-сковано е липсата на опит.
Не ме мачка и за разлика от повече дето реват от постовете му, аз се опитвам да вдена думите му. Та дори и да ми дадете права мисля да се въздържа от постове тук, докато не представя изцяло самостоятелен проект.
Иначе благодаря. :) _________________ MEM Studio |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DinYa
|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2008 4:52 pm Заглавие: |
|
|
тц, сядаш на една пейка, където минават хора (може в някой магазин на топло)
и правиш скици докато минават покрай теб.
следващата седмица да покажеш 30 скици. и без да задълбаваш! набързо.
ай : ) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|