Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
And0
|
Пуснато на: Вто Яну 15, 2008 3:45 pm Заглавие: Maлко помощ за един проект за даскало... |
|
|
Имам едно задание от даскало да направя, а времето си лети и трябва да засядам :)
Значи проекта се казва FAKe и ни разпределиха определени архитекти... След което трябваше всеки да си избере една творба от него и да и направи копие 1:1 независимо колко е голяма и с какво е рисувана.
Та на мен архитекта ми е lebbeus woods. който е много интересен човек като цяло и идеите му са невероятни. Предимно предложенията му са свързани с войни и природни предствия. Опитва се да създава архитектура от последствията от такива случки...
http://lebbeuswoods.net/
Проекта който си избрах е за наводнението над San Francisco.
Картинката която трябва да копирам 1:1
Може ли да ми дадете мнения според вас с какво е нарисувана, защото прерових целия интернет (или поне местата където мислех, че има инфо) но не намерих.
много ще съм благодарен :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Вто Яну 15, 2008 3:51 pm Заглавие: |
|
|
абе на някакви цветни моливи прилича ама де да знае човек :) _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Вто Яну 15, 2008 4:13 pm Заглавие: |
|
|
PetyoDenev написа: | абе на някакви цветни моливи прилича ама де да знае човек :) |
x2 _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Яну 15, 2008 5:44 pm Заглавие: |
|
|
пастели _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Вто Яну 15, 2008 6:51 pm Заглавие: |
|
|
Ей туй намерих - "Pastel, graphite and colored pencil on strathmore" - май всички сме прави :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
And0
|
Пуснато на: Вто Яну 15, 2008 8:58 pm Заглавие: |
|
|
Ky3Mu4 написа: | Ей туй намерих - "Pastel, graphite and colored pencil on strathmore" - май всички сме прави :) |
Toва за тази творба ли е ?
Има ли колко е голяма ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Вто Яну 15, 2008 9:44 pm Заглавие: |
|
|
За "Underground Berlin" , но по мои наблюдения техниката и материалите са сходни. _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
And0
|
Пуснато на: Вто Яну 15, 2008 11:37 pm Заглавие: |
|
|
Ky3Mu4 написа: | За "Underground Berlin" , но по мои наблюдения техниката и материалите са сходни. |
ДА, мерси МНОГО ! Златен си.... Сега остава само да намеря от някъде размера и го почвам :P
МНого ви благодаря за бързия отговор :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|