Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
LiliS
|
Пуснато на: Нед Яну 20, 2008 4:08 pm Заглавие: Представяне за Графики и илюстрации |
|
|
Здравейте, преди време бях поствала тема като тази, но нямах достатъчно неща, които да покажа и единственото, което стоеше малко по- добре беше един pic по Apocalypto. Сега освен него ще публикувам и няколко по- нови и по- стари работи и ще се радвам, ако коментирате. Благодаря ви. :-)
[/i] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Сря Яну 23, 2008 11:25 am Заглавие: |
|
|
че можеш да рисуваш се вижда и с просто око....
само че работите ти се различават много по качество...
примерно в първия и последния портрет е хванато много добро състояние, всичко е добре премерено и акцентите са на място,
а при моливните рисунки, щриха на места е хаотичен и непремерен, липсва усещането за обем....
девойката с червеният пуловер е поразкривена, следващото изглежда като репродукция снимана с ГСМ, а комбинацията между векторно лице и рисуваната на ръка коса даже не бих я показвал като опит-
за сметка на това зеленикавото профилче е много приятно като стилизация и изпълнение....
и в заключение бих казал, че искам да видя още няколко по завършени рисунки :) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

Регистриран на: 01 Сеп 2005 Мнения: 1072 Местожителство: White Birches
|
Пуснато на: Сря Яну 23, 2008 1:05 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: | комбинацията между векторно лице и рисуваната на ръка коса даже не бих я показвал като опит |
Мисля че и косата е векторна. Поне ми прилича на една четка в цорел. Ако греша сори :) Иначе и аз мисля, че са доста различни като качество нещата, но аз не разбирам, тъй че не ми обръщайте внимание :) _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LiliS
|
Пуснато на: Сря Яну 23, 2008 4:04 pm Заглавие: |
|
|
Първо благодаря на всички за коментарите.
А сега малко по- конкретно:
"само че работите ти се различават много по качество... "
Да- както съм написала постнах и стари неща (btw общо взето точно споменатите като по- лоши освен девойката с пуловера, която е нова, но недовършена- и ръката и не е разработена и има купища проблемчета). Първата и последната са наистина най- нови от всички и лично на мен също най- много ми харесват. Проблемът с това, че съм сложила и по-стари неща наистина си е валиден и аз съм си виновна, защото реших че трбва да сложа повече работи и явно се е получило за сметка на качеството...
За вектора с косата- да- корелско е и всичко е вектор- и косата...
Когато имам някакви други по- нови материали ще ги постна тук, защото стари май ще е просто грешка да показвам :)
За по- малката като формат картинка- това е всъщност A3 темпера, просто е снимана с камера на PC и то калпава...
Постнах картинката защото е единствената от показаните която не е фотощопска и е с цвят.
Но да- качеството е зле...
Графиките btw са най- стари...
Още веднъж благодаря и ще пиша пак надявам се скоро с нови неща. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juice
|
Пуснато на: Пон Яну 28, 2008 5:48 pm Заглавие: |
|
|