Graphilla.com :: Преглед на тема - Фотография - Ронин

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Фотография - Ронин

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Rhonin

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Апр 14, 2008 5:06 pm    Заглавие: Фотография - Ронин Отговорете с цитат

Казвам се Стефан и съм на 17. Занимавам се с фотография от няколко години но по-сериозно от едва 2 месеца (и продължавам да чета разбирасе). От известно време се подготвям, за да се представя тук в Графила и най-сетне се престраших (поне да получа обективна оценка на работата ми). Ето и снимките.

Съжалявам, че са малко големички, но такива ги качих в фликр. Дано ви харесат. :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
paddg

МнениеПуснато на: Пон Апр 14, 2008 7:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Nr. 7 ми допадна, но черната рамка ми идва в повече... с останалите нещо не мога да се спиятеля....
Rhonin

МнениеПуснато на: Пон Апр 14, 2008 7:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Да може би трябва да бъде малко по деликатна... ще обърна внимание следващия път като рамкирам в Photoshop.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
mim

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Апр 15, 2008 1:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

без рамки - най-добре
избирай внимателно обектите на снимане, подхождай към тях с мисъл, мерак, въображение, финес...
от красивото покажи най-красивото
Rhonin

МнениеПуснато на: Вто Апр 15, 2008 3:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Хубави думи. :) Ще продължавам да чета и снимам и ще подбера за следващия път по-добра селекция. Честно казано и аз не останах удовлетворен след като видях снимките така напльокани. Пак мерси за съвета и до след няколко месеца. :)
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети