Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Rhonin

|
Пуснато на: Пон Апр 14, 2008 5:06 pm Заглавие: Фотография - Ронин |
|
|
Казвам се Стефан и съм на 17. Занимавам се с фотография от няколко години но по-сериозно от едва 2 месеца (и продължавам да чета разбирасе). От известно време се подготвям, за да се представя тук в Графила и най-сетне се престраших (поне да получа обективна оценка на работата ми). Ето и снимките.
Съжалявам, че са малко големички, но такива ги качих в фликр. Дано ви харесат. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
paddg

|
Пуснато на: Пон Апр 14, 2008 7:30 pm Заглавие: |
|
|
Nr. 7 ми допадна, но черната рамка ми идва в повече... с останалите нещо не мога да се спиятеля.... _________________ paddg.blogspot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Rhonin

|
Пуснато на: Пон Апр 14, 2008 7:37 pm Заглавие: |
|
|
Да може би трябва да бъде малко по деликатна... ще обърна внимание следващия път като рамкирам в Photoshop. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Вто Апр 15, 2008 1:20 pm Заглавие: |
|
|
без рамки - най-добре
избирай внимателно обектите на снимане, подхождай към тях с мисъл, мерак, въображение, финес...
от красивото покажи най-красивото _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Rhonin

|
Пуснато на: Вто Апр 15, 2008 3:36 pm Заглавие: |
|
|
Хубави думи. :) Ще продължавам да чета и снимам и ще подбера за следващия път по-добра селекция. Честно казано и аз не останах удовлетворен след като видях снимките така напльокани. Пак мерси за съвета и до след няколко месеца. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|