Graphilla.com :: Преглед на тема - Представяне за 3D - darkstarbg

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Представяне за 3D - darkstarbg

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
darkstarbg

Местожителство: Лондон

МнениеПуснато на: Нед Апр 06, 2008 5:00 pm    Заглавие: Представяне за 3D - darkstarbg Отговорете с цитат

Здравейте, ето някои мои неща:

Очевидно са ползвани проекции така, че моля не обръщайте внимание на стречинга на косата, защото не е довършено :)

Следващите са in-game модели, но рендвани с MR:

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
SNUFF

Местожителство: Munich

МнениеПуснато на: Нед Апр 06, 2008 8:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

хехе, не ти харесва стречинга, а?
еми хвани си я направи сам следващия път
едно е да гледаш от туториал, мЪ тва твойто....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
SNUFF

МнениеПуснато на: Нед Апр 06, 2008 8:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

hint -> понеже не се сещах на момента как се казваше туториала, та изринах светилата, но го намерих - http://www.ballisticpublishing.com/books/essence/face/
Върнете се в началото
darkstarbg

МнениеПуснато на: Нед Апр 06, 2008 9:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Хех, благодаря за съвета, но не е недовършено от мързел или незнание :) Не съм следвал туториал, а участвах в workshop и целта му беше текстуриране чрез high-res снимки. Както казах, просто е недовършено, за което се извинявам, но нямам време в момента. Курсът ми беше много полезен за някои неща, но изобщо не съм фен на проекциите. Исках да го уточня за да не останеш ти, и останалите с погрешното впечатление, че съм го направил така понеже не ми се занимава. Напротив :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
SNUFF

МнениеПуснато на: Нед Апр 06, 2008 9:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

нямах предвид, че не си го довършил, а че от тая глава нищо не си направил ти...
иначе замъка е готин, ама кой знае дали и него не си го гепил отнякъде и да решиш да се представяш с него...
Върнете се в началото
darkstarbg

МнениеПуснато на: Нед Апр 06, 2008 10:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Не разбирам защо трябва да използваш думи като "гепил"? Обясних, че жената е част от workshop посветен на текстуриране чрез проекции воден от Paul Fedor. Не съм моделирал главата. Замъкът и колата съм си ги моделирал сам. Текстурата на замъка също е мое дело.
Вината, че не споменах за главата е моя, но тази книга и ballistic като цяло са прекалено известни за да съм мислил, че никой няма да я познае :) Лицето и беше по всеки втори банер преди време.
Имам и други неща, но някои не мога да постна заради права и т.н. Все пак ще ги пресея още и ще изровя нещо по-уникално, което няма как да съм гепил ;)
Върнете се в началото
darkstarbg

МнениеПуснато на: Вто Апр 08, 2008 3:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ето нещо, което е WIP. Не обръщайте внимание на светлината и това как прегарая (меко казано). Направих рендъра за да тествам нещо, а не за да го показвам. Има още работа по base mesha и после влиза в ZBrush.
Съжалявам, че поствам нещо недовършено, но просто с него няма да събудя подозрения, че чийтвам ;)

Върнете се в началото
darkstarbg

МнениеПуснато на: Чет Апр 10, 2008 1:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте, в правилата пише, че ако съм приет ще получа имейл, но въпросът ми е, ако не съм дали важи същото. Ако е така ще ми кажете ли за да си знам и да кандидатствам пак като имам нови неща :) В момента правя нещо за Dominance war, а и този последен рендер ще бъде заръвшен скоро и, ако сегашните ми неща не са достатъчни ще ви покажа тези. Няма да откажа и съвети или критики, ако не съм приет. Благодаря! :)
Върнете се в началото
velinov

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Чет Апр 10, 2008 1:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Никой не ти пречи да си пускаш в темата и да си я зареждаш периодично, като имаш нови неща, които си струва да покажеш. ;)))
Върнете се в началото
darkstarbg

МнениеПуснато на: Чет Апр 10, 2008 2:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ясно, благодаря ;)
Върнете се в началото
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Чет Апр 10, 2008 2:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

а и модовете на 3D секцията влизат от дъжд на ветър, така че се зареди с търпение :)
darkstarbg

МнениеПуснато на: Съб Апр 12, 2008 10:17 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ето го и моето участие в Dominance war III:

Върнете се в началото
NOX

МнениеПуснато на: Съб Апр 12, 2008 10:59 am    Заглавие: Отговорете с цитат

pone arbaleta mojeshe da ne e zalepen za rykata
darkstarbg

МнениеПуснато на: Съб Апр 12, 2008 1:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Стана за 3 дни цялата работа и наркая да не се изпусне срока... Знам, 4е позата е дървеничка.
Върнете се в началото
NOX

МнениеПуснато на: Съб Апр 12, 2008 2:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ami dobre, 4e e pozata samo...
darkstarbg

МнениеПуснато на: Съб Апр 12, 2008 2:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Просто в момента съм ангажиран със сериозен проект и не обърнах никакво внимание на турнира... За което ме е яд, но съм поел ангажимент. Вчера просто събрах нещ направени преди време и ги пратих за идеята и на олимпийския шринцип. Не е работата на живота ми :)
Прав си разбира се, но ако ми кажеш конкретни насоки ще съм ти благодарвн.
Ако бях работил по него както си трябва през тези два месеца... но ако и баба беше мъжка, щеше да има дръжка.
Както и да е, просто си ъпдейтвам темата.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети