Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
zka

|
Пуснато на: Вто Яну 08, 2008 9:34 pm Заглавие: училищен проект |
|
|
идва краят на семестъра и се наложи да седна да направя това онова за университета:) има още работа по тези неща, но ако остане време за тях, другите задачи чакат
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Сря Яну 09, 2008 1:37 am Заглавие: |
|
|
чудесни са нещата, но не мисля че от зоопарка биха ги харесали, там са консервативни хората |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Сря Яну 09, 2008 2:40 am Заглавие: |
|
|
Благодаря за коментара:)
Напълно възможно е да не бъдат възприети, то и много неща за дялкане има:) Първо, те ще стоят доста странно в соц обстановката в зоологическата ни градина, второ както каза, вероятно няма да бъдат възприети добре от управата.
Но тази визия не е и предвидена да им бъде предлагана, хубавото на учебните проекти е, че имаш наистина свободата да покажеш каквото ти мислиш за добро, а не какво си представя потенциалният клиент, поне аз така го чуствам. А и в кратката ми практика такива проекти доста често намират практично приложение:)
бтв може би скоро една от големите агенции ще поеме зоопарка, искрено се надявам да успеят да привлекат обществено внимание, дано така се подобри състоянието му:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Яну 09, 2008 2:43 am Заглавие: |
|
|
тва дето е като капка в короната не ми седи
и pls. мани дикът/нос на павиана, измисли нещо друго. мен ми харесва как седи графично ма не е практично. ша почне една... ;)
ша стане малко като сайта за химикалки pen island -> penisland.com _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Яну 09, 2008 2:44 am Заглавие: |
|
|
забравих да кажа - > много ме кефи _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
competition

|
Пуснато на: Сря Яну 09, 2008 12:20 pm Заглавие: |
|
|
imash dobra grafichna kultura i jelanie da napravish neshto razlichno, no kato cialo proekta ne mi haresva (hubavo che e ucheben...ti ne si li goliam za uchilishte be:). Ima interesni momenti v compozitziite, v tazi mreja-texturka koyato si napravil ot elementa, no kato cialo nito cvetovete, nito grafichnia element kapka ne mi napomniat za Zoo. Stilizatziite na jivotnite ne mi haresvat, opital si da sa v edin stil, no sa tvurde ralichni elementite koito polzvash (zashto ne probvash da gi napravish samo ot edni i sashti elementi). tabelite ne mi haresvat i te. izglejdat neproportzionalni (predlojenie- ako ne sa tabelki na truba, ami sa napechatani varhu edno cialo pravougulno parche plexiglass?) namen mi se struva stranno tova che shrifta-cvetove i razmeri sa razlichni. ne uspiavash da presazdadesh temata samo s shrift, taka che spored men niama smisal da sa razlichni...po obarkvashto e. mi zasega se seshtam za tova.
I vse pak ima neshto koeto dosta mi haresva :)
uspeh! _________________ * |
|
Върнете се в началото |
|
 |
M0
|
Пуснато на: Сря Яну 09, 2008 1:11 pm Заглавие: |
|
|
I men me kefi mnogo :) sladursko e :), ako mu otdelish oshte vreme sum siguren, che shte stane strahotno... mislq si che, slonche s korona i kapki napomnqshti lista, zaradi cvetovete, ne sa za sofiiskiq zoopark, no kakto ti kaza tova e kefa na uchebnite zadachi - svobodata :))
az sum fen :)
sorry, za shlokavicata :( _________________ "...Най-добрата околна среда за човека е свободата. ..." - Вацлав Клаус |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Сря Яну 09, 2008 1:41 pm Заглавие: |
|
|
благодаря за мненията, в случая наистина могат да бъдат полезни, защото мога да коригирам и да работя още върху нещата.
bio, фалосът и други го забелязаха, ще е добре да помисля за друга стилизация явно, децата тия неща още по-лесно ги забелязват:)
competition, съгласен за табелите, но за два дни е доста трудно да отделиш достатъчно време да ги разработиш както трябва, не че се оправдавам:)
Надявам се, че след като свърша другите задачи за унито ще остане време да се върна към тази. Приемам мнението за цветовете, но съм ги направил така с идеята да са по-атрактивни, аз лично имам афинитет към този тип дизайн.
Определено не са за сф зоопарк, там е доста сиво. За шрифта, мислех за тематични заглавия, т.е. да са с различно типография но не ми се вписваше в концепцията нещо.
Ще ги помисля още. А за университет, ми не съм май дърт, на 22 съм:)
МО, благодаря. Когато почнах работа по проекта точно това се чудех, защо са избрали за лого на зоопарка слон, а не лъв, които като символ носи доста повече в себе си за България. Реших да се придържам към него, но да го представя по свой начин. Ето го оригинала, които за мен е доста силен:
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Яну 09, 2008 2:50 pm Заглавие: |
|
|
свежа задачка... още малко и ще станат нещата. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Сря Яну 09, 2008 2:51 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | свежа задачка... още малко и ще станат нещата. |
_________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Яну 09, 2008 3:42 pm Заглавие: |
|
|
забравих да спомена... на слончето хобота бих го скрил вътре. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Сря Яну 09, 2008 4:27 pm Заглавие: |
|
|
малко по темата мое ти е от полза:
 _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mel

|
Пуснато на: Чет Яну 10, 2008 9:45 am Заглавие: |
|
|
има бая хляб в посоката според мен _________________ смехът е здраве, освен ако някой се смее на гроба ти:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
Пуснато на: Чет Яну 10, 2008 12:10 pm Заглавие: |
|
|
Павка бате, от вчера го гледам проекта и е много интересен. Обаче има наистина неща, които седят случйно за мен. Подходът е супер, но имаше едно мнение за стилизациите и да пробваш в някакъв грид и с примерно два-три.
п.с. не трябва ли да е birds kigDom ? _________________ http://dribbble.com/KossyoKOKALANOV |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Чет Яну 10, 2008 1:21 pm Заглавие: |
|
|
SPIT написа: | п.с. не трябва ли да е birds kigDom ? |
Kingom - това е дизайнерско решение Спит... ;)
И на мен ми е силно. Посоката на визията и стилистика в която си тръгнал е супер, но да - не е за нашото Zоо... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Чет Яну 10, 2008 2:32 pm Заглавие: |
|
|
:) еее супер, благодаря за насоките.
ахахах не, Косио, не трябва да е kiGdom, a kingdom:)))) Оправих го още вчера, но тук няма едит на мнението:) Не разбрах това някакъв грид с 2-3? Цвята предполагам?
Мучо, мерси, аз порових преди това, това слон.бг е мн симпатично.
д-р Хаус, пробвах да го вкарам хобота в силуета, доволно става:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Чет Яну 10, 2008 4:09 pm Заглавие: |
|
|
zka написа: | но тук няма едит на мнението |
ама па има реплаце на новата картинка на deviantart.com ;) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Чет Яну 10, 2008 4:36 pm Заглавие: |
|
|
deviant-а са въвели някаква нова система за именуване на файлове, има и дата вътре. Когато едитнеш картинка не заменя старата, слага ново име а старата си остава някъде по сървърите им.. и така:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
Пуснато на: Чет Яну 10, 2008 5:11 pm Заглавие: |
|
|
zka написа: | :) еее супер, благодаря за насоките.
ахахах не, Косио, не трябва да е kiGdom, a kingdom:)))) Оправих го още вчера, но тук няма едит на мнението:) Не разбрах това някакъв грид с 2-3? Цвята предполагам?
Мучо, мерси, аз порових преди това, това слон.бг е мн симпатично.
д-р Хаус, пробвах да го вкарам хобота в силуета, доволно става:) |
щото няма едит и го оставих така :)
имах предвид да стегнеш графиката само с 2-3 елемента в някакъв грид. _________________ http://dribbble.com/KossyoKOKALANOV |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|