Graphilla.com :: Преглед на тема - Мартенички

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Мартенички

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Обяви
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ValBo

Местожителство: София-Шумен

МнениеПуснато на: Вто Яну 29, 2008 10:39 pm    Заглавие: Мартенички Отговорете с цитат

Тук можете да намеритe ръчно изработени, почти без повтаряемост мартенички

Цитат:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=214156
парола mart

Историята им е следната.
Правени са от съпругата ми. С тях си запълва времето, чакайки да се появи следващият ни наследник. Но понеже станаха малко в повече (малко над 1000), решихме да да подарим част от тях на детските домове, а друга да продадем -пак за тях.

Та който иска може да си поръча. Цената е символична.
Заявки може да пращате на лично съобщение или на майл martenichki@abv.bg.
Получаването ще е по пощата, така че напишете и адреса.

Остава въпроса за плащането - има няколко начина - чрез пощенски запис, по банков път, на ръка или с наложен платеж - кой както му е удобно. Най-удобно е през e-pay, ако го ползвате, защото няма допълнителна такса.

П.С. По принцип има по няколко от вид - под всяка снимка след името пише колко броя има. Но от тези за ръка и за закичване ми е трудно да кажа. Все пак са ръчна изработка;-)
Аз предпочитам парите да се получват след доставката на мартениците, така че ако нещо от поръчкате не може да бъде доставено, ще има време за корекции.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Обяви Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети