Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Чет Фев 07, 2008 9:04 pm Заглавие: Консултантска фирма за бизнес решения |
|
|
занимават се с разни бизнес консултации
к/к ако някой има време . Благодаря предварително
 _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Фев 07, 2008 9:08 pm Заглавие: |
|
|
тая снимка като че ли са му хвръкнали каските на чичото друго трябва или ретуш. според мен. а и тва старкс не мъ кефи шрифта нещо.
другото ми се види добре кат дизайн.
и мисля че тънкия бел контур иде в повече, под чичкото дето _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Чет Фев 07, 2008 9:44 pm Заглавие: |
|
|
Мерси Био, да съгласен за сниката вече търся друга :) _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
X7r3M1s7a
|
Пуснато на: Нед Фев 10, 2008 12:39 am Заглавие: |
|
|
На мен преливката от стока към синия бокс не ми харесва. Т.е. сивото, но не знам как би изглеждало по-добре.
Другото - защо не сложиш малко цвят във футъра, например текста да е червен, или да вкараш една червена линия, може би ще е по-завършено (а може би не искаш да е така: ). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fix
|
Пуснато на: Пон Фев 25, 2008 5:04 pm Заглавие: |
|
|
На мен ми харесва, не бях се загледал в такива детайли в снимката (не съм си сложил очилата).
Все пак изглежда малко незавършено. Хеадера хубаво с тази снимки и този текст в дясно, но другото изглежа като нахвърляно във въздуха. Сложи разни панелчета или поне нещо като 'ограничители', да има някаква подредба.
На долните линкове може да сложиш някакви стрелки отпред или нещо от сорта, шрифта в хеадера (в/у снимката и този фон на небе в дясно) опитай някои различен, по-интереш шрифт.
И съм съгласен с Bio - застреляй тоя дето ти е избрал шрифт за логото :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|