Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Bio
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Съб Юни 23, 2007 11:33 am Заглавие: |
|
|
Нещо не съм много оптимистично настроен, дано да не прецакат филма радикално щото взех да губя доверие в Лукас и Спипбърг...няма да споменавам защо просто може да погледнете в филмографиите им и кви ла.на натвориха в последните години(без да броим Специалния доклад и ИИ)....но това си е лично мнение и дано да не изляза прав,много силно се надявам...:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piker

|
Пуснато на: Съб Юни 23, 2007 12:43 pm Заглавие: |
|
|
и аз нещо не им вярвам... за да е истински Индиана Джоунс трябва да почти не намесват компютри и всичко да си носи атмосферата на истинските декори... а искренно се съмнявам че ще устоят на дигиталното изкушение.... :( _________________ брадато българче. с пушка. автоматична. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Съб Юни 23, 2007 1:26 pm Заглавие: |
|
|
Напълно споделям опасенията ви, и аз искам дълбочина а не CG кухи декори, но все пак предпочитам да вярвам че ще се справят. Ще изкарам 1 година в приятно очакване. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

|
Пуснато на: Съб Юни 23, 2007 3:25 pm Заглавие: |
|
|
Ефекти да си има но да не ме удрят с правата лопата в главата(сещате се предполагам кво искам да кажа)Важното е да е забавен,да си има екшън,някъква що годе сносна история(да не е турбо мега фантастика и Индиана да не е придобил умението да трепе огромни ходещи статуи в булет тайм режим или да бяга по стените)да не забравяме хубавата мадама, шапката и камшика естествено...хехех :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Съб Юни 23, 2007 3:29 pm Заглавие: |
|
|
а и на Индиана Джонс баща му отказал да играе :))) така че незнам да се оправят. _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

|
Пуснато на: Съб Юни 23, 2007 3:43 pm Заглавие: |
|
|
Ш го пишат умрял и проблема е решен! ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Съб Юни 23, 2007 3:57 pm Заглавие: |
|
|
Симпле:
Дис ис а деад стори. Но офенсе то фановете.
Днешно време няма начин да не се оака филм с подобен сюжет.
Кинтите са на преден план, което означаа че ше додат момчетата с костумите от маркетинга и ще обозат сичко с цел да са хареса на сички:)))
Тва е холивуд там кеша е в култ, сичко останало е на заден план. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Съб Юни 23, 2007 4:56 pm Заглавие: |
|
|
Малко като Стар Варс ще стане накрая... Хем искаме да си е по старомо ама хем няма да ни хареса толкова, щото нещата са се променили сега и дори и на нас да ни хареса филма на по-новото поколение - надали... Така че очаквам да е различен - най-малкото ще ми е интересно Харисън Форд как ще язди със старчески патерици :) _________________ Отрежеш ли крилата на жената, тя ще полети на метла !
http://wickyhouse.com
http://wickywelcome.blogspot.com/
http://this-and-that.eu/
http://tui-onui.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Съб Юни 23, 2007 6:03 pm Заглавие: |
|
|
баси черногледците... кво става с вас бе хора? не е истина къв негативизъм цари тука. вие си прецаквате филма предварително, преди да е направен още. тц, тц, тц.. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Съб Юни 23, 2007 6:12 pm Заглавие: |
|
|
м Био, сега ли го забелязваш...песимизма трайно е настанен в много поколения... Както винаги съм казвал THINK POSITIVE!
На мен Стар Уорс ми хареса продължението. Сигурен съм че Индиана няма да е слаб филм. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Съб Юни 23, 2007 6:31 pm Заглавие: |
|
|
PetyoDenev написа: | а и на Индиана Джонс баща му отказал да играе :))) така че незнам да се оправят. |
Не че отричам възможността Шон Конъри да е поискал 10 милиона за 5 минути екранно присъствие и поради това Лукас да го отрязал, но съм по-склонен да мисля, че това е блъф =)
Поради две причини --
1. Спилбърг е известен с това, че ревностно пази изтичането на всякаква информация относно филмите си до деня на премиерата. И тъй като днес, "благодарение" на интернет и най-вече сайтове като aintitcool.com това вече е една непосилна задача, предпазните мерки могат да стигнат до какви ли не крайности...
и
2. Вече официално се знае, че действието на Indiana Jones IV ще се разиграва през 50-те, за да няма разминаване във възрастта между Харисън и неговия герой. Поради тази причина (и факта, че след Schindler's List Спилбърг категорично отказва да представя нацистите като комиксови злодеи), най-вероятните кандидати за ролята на лошите са руснаците. Та не бих се очудил ако цялата тази игра на шпиони и двойни агенти бъде не само част от сценария но и от самия снимачен процес.
Аз смятам, Шон Конъри ще се снима във филма, но това ще се разбере чак на 22 май догодина =P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Съб Юни 23, 2007 7:17 pm Заглавие: |
|
|
И аз мисля като Dash, още повече не знам дали на някой му направи впечатление но единствената снимка правена досега за Инди 4 е "photo by Steven Spielberg" _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

|
Пуснато на: Съб Юни 23, 2007 7:26 pm Заглавие: |
|
|
Да е ама от снимката си личи само че имат добри гримьори...хихи :Р |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Съб Юни 23, 2007 7:47 pm Заглавие: |
|
|
Dash
аз лично много бих се радвал да ги видя заедно
прост четох преди време това: http://novini.dir.bg/2007/06/08/news1760929.html
пък дали е истина нема как да знам :)) дано се навие все пак _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

|
Пуснато на: Съб Юни 23, 2007 7:50 pm Заглавие: |
|
|
Сър Шон Конъри няма да е на снимачната площадка, но това не му пречи да даде няколко съвета на Харисън Форд: "Трябва да поискаш опасните създания да са дигитални, скалите да са ниски и за бога, нека камшикът през цялото време да ти е подръка, в случай че се наложи да избягаш от координатора на каскадите".
хяхяхяхяхяхя....лудница :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Съб Юни 23, 2007 9:27 pm Заглавие: |
|
|
нека го видим първо и после да обсъждаме ? _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piker

|
Пуснато на: Съб Юни 23, 2007 11:17 pm Заглавие: |
|
|
абе как така няма да има фашаги бе?! Кви са тия 50те години?! Батко Инди е културен пресонаж с аурата на 20-30те години, когато колите са с кръгли калници, сайдармовете са револвери, авиацията е двуплощици и дирижабли а лошите са фашаги с мераци, ама все още без концлагери..... :(
50-те години са домейн на лачения 007, на на пича с кожената шапка и бича от змийска кожа. Пък и плюс това не могат да кажат че баща му на Инди е погинал, щото нали и той и Инди пиха в последната серия от живата вода и станаха леко безсмъртни - като онзи рицар.
ПЪК!.. _________________ брадато българче. с пушка. автоматична. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Нед Юни 24, 2007 2:58 am Заглавие: |
|
|
piker написа: | Пък и плюс това не могат да кажат че баща му на Инди е погинал, щото нали и той и Инди пиха в последната серия от живата вода и станаха леко безсмъртни - като онзи рицар.
ПЪК!.. |
нцъ батка =))
требеше да останат в храма зад печата, за да бъдат безсмъртни =))) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
кошмар

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|