Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Take 1

|
Пуснато на: Пон Фев 18, 2008 9:39 pm Заглавие: WEB: V.I.P.Cars - redesign |
|
|
Сайт на фирма занимаваща се с внос и продажба на тузарски автомобили.
Основната група посетители е m/18-30г.
Единственото изискване беше да е оптимизирано за монитори с разделителна способност 800х600. За останалото е виновен дизайнера ;).
Има още някои неща за оправяне, но падна доста дялкане затова ще му дам кратка творческа пауза ;).
Ще се радвам да чуя и вашите критики и мнения. 10x in advance.
Old version
Redesign:
P.S. Тъй като вече ме питаха защо не съм сложил фарове, мигачи, огледала и т.н. - ми щото всички останали имат ;) _________________ There's always a better way! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Вто Фев 19, 2008 10:37 am Заглавие: |
|
|
Хехе, и аз правя един такъв сайт за продажба на VIP автомобили сега. Ще ти го пусна на ЛС за сверка. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
exile

Регистриран на: 24 Юли 2005 Мнения: 860 Местожителство: Plovdiv, Sofia
|
Пуснато на: Вто Фев 19, 2008 11:11 am Заглавие: |
|
|
Мен не ми харесват само таблицата с характеристиките на автомобила и ефектите на текстовете за колоната с търсене.
А хеда тряа ли да е толкова висок принципно, щото ми се струва огромен, и с тея елементи около detail atutomobilu и т.н. заема толкова място, че на 800x600 само той ще се вижда? Ма аз принципно имам влечение към минимални като размер хедъри :) _________________ http://exlbrs.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Take 1

|
Пуснато на: Сря Фев 20, 2008 1:00 am Заглавие: |
|
|
@_sasho: *thumbs up* :)
@JoiNT_NaTuRe:
- Header-а в 800х600 наистина изглежда голям, но съм убеден, че освен човека дето си плаща малко други потребители карат с тая разделителна способност. Пробвал съм и по малки header-и, но при големите резолюции се губи обем. Затова се спрях на този вариант - така хем вълкът сит, хем агнето цяло ;).
- За search-a съм съгласен. Всъщност от драфт-варианта единствено търсенето остана за изглаждане.
10х ;). _________________ There's always a better way! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Фев 20, 2008 3:03 am Заглавие: |
|
|
не ми аресва тва там (навигацията ли беше? не ги знам термините) с контактите под VIPCars.
наникъде седи. колата тежи нвдясно няма баланс. много празно седи вляво. по-добре ще е ако алайнеш по центъра на левия панел, дет задваш показателите на каруците. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
exile

|
Пуснато на: Сря Фев 20, 2008 10:33 am Заглавие: |
|
|
Ем да, 800х600 си е аут ъф дейт, ма просто хем се гони нещо уж хем не :) Ма така искат хората така го правиш... :) _________________ http://exlbrs.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BORSP
|
Пуснато на: Сря Фев 20, 2008 8:16 pm Заглавие: |
|
|
С извинение за грубия скеч...
Aко така и така всичко ще е центрирано надолу, защо хедъра не е? Навигацията под логото, разтеглена по хоризонтала? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
exile

|
Пуснато на: Пет Фев 22, 2008 11:11 am Заглавие: |
|
|
Така ще е прекалено симетрично според мен. Но с навигация по хоризонтала верно може да е по-добре. _________________ http://exlbrs.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BSC System

|
Пуснато на: Пет Фев 22, 2008 12:18 pm Заглавие: |
|
|
Тунинговането на сайта е било излишно |
|
Върнете се в началото |