Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Чет Окт 02, 2008 2:45 pm Заглавие: Лого за детски спортен турнир |
|
|
Абе помолиха ме тука едни приятели за малко помощ. Ама понеже не съм хич в час с тоя занаят, реших да пусна и тука, ако някой реши да драсне нещо по темата докато аз се мъча. Става въпрос за лапетата в родния ми град, където аз също съм участвал във въпросните турнири :)
Май няма много време, та квото излезе - такова. Естествено, за работата няма пари :)
Ето ъъъ.. "брийфа":
--------------------------
Помните ли времената, през които в малките градчета имаше турнири по различни видове спорт между училищата. Ставаше голяма емоция, а децата, които не тренират организирано, се запалваха яко по играта и въобще тези турнирчета бяха тема номер едно сред децата по цял месец.
За жалост на много места тези турнири или са напълно спрени или са твърде зле организирани. По тази причина, решихме да организираме такъв турнир по баскетбол с идеята да стане традиционен и в бъдеще да обхване и близките села и градове. Освен това имаме идеи да бъде не само по баскетбол, а и по футбол, тенис на маса и т.н. За момента участие ще вземат около 400 деца от 4,5,6 и 7 клас.
Кръстихме турнира "Млади надежди" и се нуждаем от някакво лого, което ще бъде отпечатано на 400-те тениски, които ще подарим да децата. За целта и се обръщам към всички дизайнери от Graphilla, на които тази инициатива не им е безразлична да ни помогнат с уменията и сърцето си за това лого. Естествено не е нужна да е нещо "top-of-the-art", но все пак ни се иска да е хубаво и запомнящо се. Препоръчително е освен пълноцветен, да има векторен вариант, който да може да се печати само в един, два цвята.
Съвсем грубо идеята е да има деца или нещо свързано с деца, игра и някаква топка. Препоръчително е да не е нито баскетболна, нито футболна, просто някаква топка. Но всъщност няма някакви рамки, ако имате идея, която се връзва с целта на занятието - може и по друг начин да бъде. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Чет Окт 02, 2008 2:50 pm Заглавие: :-) |
|
|
Е,... *, кажи името на града, де!
Това в случая може да е важно.
Успех, и да направите нещо хубаво за децата!
:-)
* Името му не бива да се споменава
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Чет Окт 02, 2008 4:11 pm Заглавие: |
|
|
Ботевград, неколкократен републикански шампион по баскетбол... в едни други години :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Чет Окт 02, 2008 5:59 pm Заглавие: |
|
|
бръже бръже
`ко им требе вектора после - ше свиркат =)
 _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гарван

|
Пуснато на: Пет Окт 03, 2008 11:31 am Заглавие: |
|
|
Ще помисля и аз.
Още помня сладкият гъдел, когато 120-то училище размазваше 35-то again and again....and again....:)
Бяха мачовете на годината :) _________________ . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Пет Окт 03, 2008 1:21 pm Заглавие: |
|
|
/off
Гарван написа: | Ще помисля и аз.
Още помня сладкият гъдел, когато 120-то училище размазваше 35-то again and again....and again....:) |
Крайчева рулез =))) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cleos

|
Пуснато на: Съб Окт 04, 2008 1:36 am Заглавие: |
|
|
 |
|