Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Bio
|
Пуснато на: Пет Фев 29, 2008 2:42 pm Заглавие: Prista Oil - постер |
|
|
не е правено много скоро, ама пък не е пускано.
 _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DinYa
|
Пуснато на: Пет Фев 29, 2008 2:59 pm Заглавие: |
|
|
тва вече е супер яко
от адоби обаче няя си напраят фотошопа да мое да работи с алфа,
един блендинг да сложат баси хората, коя версия стана вече? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Фев 29, 2008 3:28 pm Заглавие: |
|
|
а нещо ако за алфата, то нещо немарливо сега от мен е станало. Адоб не са виновни за друго освен за тва че си вдигнаха цените. гадни монополисти. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Пет Фев 29, 2008 5:07 pm Заглавие: |
|
|
Това си е супер добро! Евала! _________________ if triangles had a god, He would have three sides |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vlad74
|
Пуснато на: Пет Фев 29, 2008 5:33 pm Заглавие: |
|
|
Не че си падам по коли ама изпълнението е много яко. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lllll
|
Пуснато на: Пет Фев 29, 2008 9:26 pm Заглавие: |
|
|
Много приятно...
Има нещо в предната гума където докосва пода...
Интересно фаровете как са правени? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Фев 29, 2008 9:37 pm Заглавие: |
|
|
местата на триене не ги взимайте под внимание. в агенцията/клиент дизайнерите си слагат прахове, почви, сякви пудри и основата на гумите даже почти не се вижда. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mav

|
Пуснато на: Пет Фев 29, 2008 9:44 pm Заглавие: |
|
|
Ей това е !!! Много е готино, спортно, мръсничко, както си требе :)))
Био, много полезно ще ми е да видя колко е детайло преди smooth-a, ама това по-сложно за показване .... и wireframe ще е супер де :)) _________________ .... listen to the waves ... everything communicates .... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Фев 29, 2008 9:47 pm Заглавие: |
|
|
а, за фаровете.
да ти кажа ако да се занимавам с това, имам само бегла идея как точно стават фаровете аз признавам си е мога да направя подобно нещо.
ходихме при колата направихме сума ти снимки и на фаровете. един от колегите който е спец по коли и разни подобни моделира формата на стъклото, релефите, разни издутини бабунки, релефчета. Направи отвътре много точно формата на хромираната част на фаровете, тази която светлоотразява. направи крушките с детайлите вътре, лудница. Друг колега спец по материалите подхвана после това как точно отразява и пречупва, falloff-и fresneli и др. подобни. И както казаха тва е всичко.
А пък и имай предвид че тва е рендвано в резолюция близо 8000х6000 пиксела в 32 бита и е още по-яко. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
themagician

|
Пуснато на: Съб Мар 01, 2008 1:54 am Заглавие: |
|
|
vsichko mnou iako iasno.
samo 2 neshta na pruv pogled.
edna ot naj harakternite chasti na kolata e reshetkata. shtoto tam ima mnogo detail kojto vliza navutre (iasno tree da disha toz radiator vuzduh) i tam chezne vinagi svetlinata. super harakterno e. tuka malko ste cheatnali s mapche tva onova... prosto v reshetkata ne moje da ima toz reflects shtoto e kuha :_)
drugoto (moje bi ste povliani ot nujdite ne znam) e che cialostno pregaria na mnogo mesta. chat pat tova e realizam, ama chat pat tva e lipsa i na detail.
inache kefi . _________________ http://themagicianbg.wordpress.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DinYa
|
Пуснато на: Съб Мар 01, 2008 5:24 am Заглавие: |
|
|
не е от теб |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Съб Мар 01, 2008 11:40 pm Заглавие: |
|
|
Вярвай няма никаква липса на детайл. Всичко е на 8000х6000 в 32 бита Vrimage формат. Не знам някой да е по-наясно кво имам впредвид :) в смисъл знаеш какво можем да направи с exposure-a на тоя рефлекшън лейър. светлината клиента я искаше така. Винаги се опитваме да изглеждат нещата както трябва/харесва или квото е там а не по някви слепи принципи за непрегаряне, черни сенки и други подобни.
За решетката да ти кажа честно нямам идея къф е случая щото Биг Рез е в студиото къдет му е мястото а аз съм си у дома. Но ми стана интересно и ще проверя. Правено е доста отдавна. Тва което помня беше че бюджета не позволяваше да се втурнем в детайли под капака. Ще видя.
Но решетката не е мап. Мапове са само рекламните надписи, имената на пилотите и кръвните им групи, калта, дисплейси разни.
Отбора на Приста си смени колата с Мицубиши малко след като направихме постерите, а помня че не беше скоро. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
And0
|
Пуснато на: Нед Мар 02, 2008 4:08 am Заглавие: |
|
|
Много е хубава колата, получила се е супер.
Можеш ли да споделиш малко детайли покрай калта, защото правя една колица от известно време и смятах да я правя кална... Как точно сте я направили, защото на мен ми изглежда доста убедително. Мерси. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Нед Мар 02, 2008 1:53 pm Заглавие: |
|
|
калта не е нищо специално. просто displace map + опасити мап. Правено е в DeepPaint от различни кални текстури с прозрачност. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DinYa
|
Пуснато на: Нед Мар 02, 2008 4:38 pm Заглавие: |
|
|
ааа дааа:
"просто displace map + опасити мап. Правено е в DeepPaint от различни кални текстури с прозрачност."
иначе нищо специално : )))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stanslavov

|
Пуснато на: Пон Мар 03, 2008 11:35 am Заглавие: |
|
|
той форума стана като ФОТО ФОРУМ :-) много реалистично - поздравления _________________ АРХИТЕКТУРНА ВИЗУАЛИЗАЦИЯ
www.projects3d.com/index1.html
on-line уроци 3dsmax, autocad, photoshop
www.bguroci.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|