Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Аватарче
|
Пуснато на: Сря Май 21, 2003 5:57 pm Заглавие: аа... мим |
|
|
глей сиа... аз лично не съм мноо съгласен така - темите в отделни "важни теми" - щот така бутаме, бутаме и накрая коментарите се изчерпват с неколко "мноо яко" или " не е добре" щото от многото постове - темата са е разводнила :))
знам па че е и тъпо някой да пусне портрет - и отдолу 10 човека в нови теми да си напускат портретите...
ама
си мисля че както си беше досия - така или иначе се трупаха някои неща в големите "тематични" теми - а когато искаш да си покажеш нещо ново (както аз неска примерно) и когато искаш коментар - си пускаш отделна тема...
пфф... дали някой ме разбра незнам - имах предвид да не ги "уважняваш" тия теми - клуба си върви добре зася :)
а
кат го прочетеш тва мое и да го делнеш.. освен ако някой не иска да се изкаже де... да ма напсува или да се съгласи с мене... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
aD

|
Пуснато на: Сря Май 21, 2003 6:34 pm Заглавие: |
|
|
Всъщност, Ави аз май най-вече бях за тези важни теми .. защото нещата много зеха да се повтарят .. виж в момента например на едно място макроси, на друго пак, утре един ще сложи някъде панорамка .. друг ще се сети и ще напрай нова тема "Една панорамка и от мен" и така се разводнява самия форум ... освен това когато снимките са тематично групирани, е по-лесно за нови юзери да се ориентират и да прегледат какво се е поствало преди тях ... другия вариант е да се разглеждат страниците с минали теми, а това едва ли е нещо което би ти се правило нали? _________________ art can not be kept in chains |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Сря Май 21, 2003 6:44 pm Заглавие: |
|
|
ми да видим на кой му харесва така и на кой не
на мен ми е все тая общо взето
реших че предложението на Ад е ок
ако пък на мнозинството не му харесва ще ги направя пак нормални
Ави, сори че не направих твоята тема важна, просто хванах тая най-отгоре, случайно беше |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Сря Май 21, 2003 6:53 pm Заглавие: |
|
|
aD написа: | Всъщност, Ави аз май най-вече бях за тези важни теми .. защото нещата много зеха да се повтарят .. виж в момента например на едно място макроси, на друго пак, утре един ще сложи някъде панорамка .. друг ще се сети и ще напрай нова тема "Една панорамка и от мен" и така се разводнява самия форум ... освен това когато снимките са тематично групирани, е по-лесно за нови юзери да се ориентират и да прегледат какво се е поствало преди тях ... другия вариант е да се разглеждат страниците с минали теми, а това едва ли е нещо което би ти се правило нали? |
оки - аз... поскоро гледам от моята си камбанария - демек аз съм мноо нов въф фотографията - и тва което показвам е с идеята коментарите да са ми полезни занапред :))
ако пък ше мислим за новите юзъри - и ти си прав... :)
mim написа: | Ави, сори че не направих твоята тема важна, просто хванах тая най-отгоре, случайно беше |
ее тва па няма нищо общо :)) аз и неща мойте теми да са важни - то няма нищо важно в тях - па и на пикс макросите дигат нивото :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DinYa
|
Пуснато на: Чет Май 22, 2003 9:22 pm Заглавие: |
|
|
а възможно ли е да се пусне тема и вътре в нея да се пускат sub-теми?
сигурно трябва да се ръчка енджина на форума..?
предполагам че нещо такова би улеснило нещата до някъде..? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dimo
|
Пуснато на: Пон Май 26, 2003 9:27 am Заглавие: |
|
|
Според мен идеята на форума и отделните теми е най-новото да е най-отпред. В сегашния вариант едни и същи снимки ще ги гледаме по много пъти, докато стигнем до новите, което с организацията на този форум не е голям проблем. Имам предвид, че можеш директно да отидеш на избрана страница от темата и новото за всеки потребител е маркирано в зелено. За мен няма голяма значение, но май съвсем малко предпочитам стария вариант.
Трябва да измислим нещо за оценяването на снимките. Сега всеки се чуди какъв по-оригинален коментар да измисли, само и само да не се повтаря, а всеки има нужда да чуе нещо за снимката си /поне аз съм така и мнението на членовете на този форум, особено на някои, чиито работа много са ме впечатлили, е много важно/. Още по-важни са съветите, но те са още по-трудни за даване. Та ако мога да разделя на две оценяването и съветите, то съветите е перфектно да се дават в сегашния вариант на форума, но за оценките ще е хубаво да измислим нещо. Аз лично нямам идеи, но силата на форумите е, че всики заедно решават проблемите. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
aD

|
Пуснато на: Пон Май 26, 2003 10:40 am Заглавие: |
|
|
Димо, ами то може и да отидеш на последната страница без да минаваш през другите. Докато си на страницата на форума "Фотография" например натискаш бялото листче до името на последния поствал в дадена тема и отиваш директно на последната страница по темата.
А колкото до система за оценяване аз май нямам нужда от нея, все пак това не е състезание или конкурс - коментарите по снимката са достатъчни за стане ясно мниението и оценката на юзерите какви са.
Но все пак ако имаш интерес към такава система за оценяване форумите имат и вариант при който да се дават оценки .. достатъчно е да постнеш и една анкета със снимката си и автоматично разделяш оценяването от съветите. _________________ art can not be kept in chains |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Пон Май 26, 2003 12:16 pm Заглавие: |
|
|
Димо, Ад ти обясни, тук предпочитаме коментарите пред оценките
от коментарите може да се научи много повече
ако се появи нужда от оценяване може и конкурс да направим или да си пускаш анкета, но не виждам чак такава полза от нея
за конкурс още не сме дорасли, мисля, може би след лятото |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|