Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
vlad74
|
Пуснато на: Вто Мар 04, 2008 7:11 pm Заглавие: oshte neshto |
|
|
edno burzo angelche:
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Joro*
|
Пуснато на: Сря Мар 05, 2008 1:03 am Заглавие: |
|
|
Layer - Matting - Remove White Matte _________________ Judge Optimized for Repair and Observation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vlad74
|
Пуснато на: Сря Мар 05, 2008 1:44 am Заглавие: |
|
|
Мерси Жоро. Всъщност ангелчето не е отделен слой. Сигурно щото го шарпнах малко та затова има леки назъбвания. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Мар 05, 2008 3:31 am Заглавие: |
|
|
хм... прилича ми на хипофизно джудже на име Густав от приказка на братя Грим. Без да звучи политически некоректно не ми е най-ангелското излъчване. може би това си търсил, не знам. силно развитата мускулатура с детското излъчване и тази леко страшна деформация ба бузите..... бр-р-р-р-р.. шубе.
прилича ми на корумпиран херувим. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
marin

|
Пуснато на: Сря Мар 05, 2008 12:28 pm Заглавие: |
|
|
бре,като никога да се съглася с Био :D ама наистна ми прилича на джyдже-олигофренче а не на дете |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vlad74
|
Пуснато на: Сря Мар 05, 2008 2:00 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: | хм... прилича ми на хипофизно джудже на име Густав от приказка на братя Грим. Без да звучи политически некоректно не ми е най-ангелското излъчване. може би това си търсил, не знам. силно развитата мускулатура с детското излъчване и тази леко страшна деформация ба бузите..... бр-р-р-р-р.. шубе.
прилича ми на корумпиран херувим. |
hahahahaha. Pravi ste s Marin. Malko creepy sum go napravil. Ne e angelche ochevidno. :) Ili angelche - no ne ot nai-dobronamerenite. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|