Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Zing
|
Пуснато на: Пон Фев 25, 2008 1:13 am Заглавие: Списание TopGear |
|
|
Купих си първия брой, обещавам да не повторя!
някой виждал ли е УК оригинала?
как може такава тЪпография, или сега тва е модерно, не му ли мина модата? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пон Фев 25, 2008 10:28 am Заглавие: |
|
|
Не съм го виждал. може да сканнеш 2 страници :)
Аз се оптвах да превъзмогна някакъв тип (ако не се лъжа Аспарух Някойси му е името) и да гледам някакво, АвтоМото незнам си кво си и разни други, ама не става... много насила го гледах. Бих предпочел да гледам българско предаване/списание пред някакво чуждо, но просто не ми е попадало нещо което да става.
Обаче от миналата седмица съм фен на предаването TopGear. Издърпах си някакъв пресен сезон и си карам 2-3 сериики на ден. Е сега точно догледах една и съм силно впечатлен и то не само от колите, но и от начина на представяне и самото шоу. Причините за това могат да бъдат две. Или съм изпаднал страшно много, или британците по някакъв начин страшно са дръпнали с чувстовото си за хумор :) Не знам кое от двете е, но си се смея с глас на някои моменти :) Пък и някакси по разбираемо ми е. Аз съм доста лаик в тая област, знам къде е кормилото и дупката за бензина и друго не ми трябва. И в интерес на истината така като ги гледам тия тримата водещи и те толкова разбират, но някак успяват да не дразнят толкова като ншите :) Даже гадният им британски акцент преодолях вече :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пон Фев 25, 2008 10:34 am Заглавие: Re: Списание TopGear |
|
|
fatwalker написа: | Купих си първия брой, обещавам да не повторя!
Мдааааа и аз много се зарадвах като го видях че се е появило това списанийце, щото съм заклет фен на ББС предаването ама си заслужаваше само и единствено заради ДВД-то :) Иначе някакси не може явно да се предаде в печатен вид чара и кефа от реалното предаване :)) _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Пон Фев 25, 2008 11:32 am Заглавие: |
|
|
spacer написа: | Или съм изпаднал страшно много, или британците по някакъв начин страшно са дръпнали с чувстовото си за хумор :) |
Хех.
BBC rulez. Нормално. _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пон Фев 25, 2008 2:41 pm Заглавие: Re: Списание TopGear |
|
|
dreamer написа: | fatwalker написа: | Купих си първия брой, обещавам да не повторя!
Мдааааа и аз много се зарадвах като го видях че се е появило това списанийце, щото съм заклет фен на ББС предаването ама си заслужаваше само и единствено заради ДВД-то :) Иначе някакси не може явно да се предаде в печатен вид чара и кефа от реалното предаване :)) |
Аз са заръчах на едни колеги да ми го вземат като се връщат от обедна почивка та ще видим :) Иначе май не е добра идея да се прекалява с това предаване. Има едно копче до волана пише DSC off. Почнах да го заглеждам вече. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пон Фев 25, 2008 4:22 pm Заглавие: ! |
|
|
bTV, програма, неделя:
...
Цитат: | 16:00 – „Зона спорт” – обзорно спортно предаване
16:30 – „Топ Гиър” – автомобилно предаване
17:00 – „Рекордите на Гинес” – с водещ Красимир Ванков
17:00 – Зона „Спорт” - обзорно спортно предаване |
... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Фев 25, 2008 4:37 pm Заглавие: |
|
|
Шоуо е супер, коментарите са върха, и аз си се смея като ненормален. И да, британците са много напред с чувството за хумор.
Вижте в youtube епизода в който отидоха в щатите и по точно селския ЮГ и нашариха колите си с надписи Nascar SUCKS! и сумати подобни за да дразнят реднековете, едвам се отърваха.Ония почнаха да се групира по некви truckove да ги гонят... веселба. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TETRAGRAMATON

|
Пуснато на: Пон Фев 25, 2008 10:04 pm Заглавие: |
|
|
Да кажа и аз съм фен,даже сега тука има някъв нов канал Dave постояно го въртят това предаване,тез са просто уникални.. кат се замисля от всички глупости по телевизията дето дават,само на това отделям някво време
Bio написа: | Вижте в youtube епизода в който отидоха в щатите и по точно селския ЮГ и нашариха колите си с надписи Nascar SUCKS! и сумати подобни за да дразнят реднековете, едвам се отърваха.Ония почнаха да се групира по некви truckove да ги гонят... веселба. |
Ами когато правиха зимни олимпииски игри с коли само,....пък в щатите те аха за малко да ги шамарят на таз бензиностанция...бе луда работа е това шоу _________________ London professional Portrait and Headshots photographer |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Сря Фев 27, 2008 4:59 pm Заглавие: |
|
|
Списанието смуче брутално, язък за дърветата.
Top Gear е просто неописуемо яко предаване, наскоро изгледах всичките 10 сезона един след друг. Не си играйте на дребно с клипове по YouTube е моя съвет. _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Фев 27, 2008 7:04 pm Заглавие: |
|
|
стана случайно, не съм виновен аз за ютуба, те колегите... _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

Регистриран на: 01 Сеп 2005 Мнения: 1072 Местожителство: White Birches
|
Пуснато на: Пет Мар 07, 2008 2:21 am Заглавие: |
|
|
Егаси якото предаване наистина :) Мерси, че ме зарибихте. Хумора наистина цепи. Никога не съм предполагал как ще се смея на брит шеги. Иии си купих списанието, за да видя все пак за какво става въпрос, но наистина е мноого зле като оформление... _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|