Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ovendelon
|
Пуснато на: Вто Мар 18, 2008 7:11 pm Заглавие: евала бре изроди! |
|
|
WORLDSHIFT
И си трайкате, а ;))
Супер много евала! От това, което видях некво се зарибявам яко, хем не обичам ртс. Графично излгежа чудесно и изобщо..бе не мога да изреждам
просто голямото БРАВО _________________ if triangles had a god, He would have three sides |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Вто Мар 18, 2008 7:36 pm Заглавие: |
|
|
Интерсно изглежда ;)
Ще минаваме на Ксенолит с кисело мляко. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Вто Мар 18, 2008 9:50 pm Заглавие: |
|
|
Явно колегите са срамежливи .. та поне аз да кажа едно .. голямо мерси ;P .. инак има какво да се оправя в момента тече опън бетата .. но това вече е в градинката на имба програмистите ;]. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DinYa
|
Пуснато на: Вто Мар 18, 2008 11:13 pm Заглавие: |
|
|
о добрее : )) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Вто Мар 18, 2008 11:48 pm Заглавие: |
|
|
Аз даже се регнах и имам кий за бетата, но не ми е останало време да поцъкам сериозно. Изгледах геймплей видеата и изглежда наистина интригуващо! В смисъл различно е мамка му :)) Браво пак! За идея, за изпълнение, за визия, за интро, за звук! Определено имате едно продадено копие в мое лице :)
П.П. Като знам колко време и колко зор е едно такова нещо браво и за това :)) _________________ if triangles had a god, He would have three sides |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vlad74
|
Пуснато на: Сря Мар 19, 2008 3:28 am Заглавие: |
|
|
Браво. Страхотно изглежда. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ALFRED HITCHCOCK

Регистриран на: 06 Юли 2004 Мнения: 603 Местожителство: с. Косталево /Врачанско/
|
Пуснато на: Сря Мар 19, 2008 10:25 am Заглавие: |
|
|
много е добра ! и модели и текстури и всичко евала .. поздрави на целия екип ,
браво пичове ! _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Fantomas

Регистриран на: 04 Мар 2004 Мнения: 148 Местожителство: Нинджанската империя
|
Пуснато на: Сря Мар 19, 2008 6:48 pm Заглавие: |
|
|
И от мен благодарско за вниманието на всички:) ,надявам се първоначалните впечатления да се оправдаят и играта да донесе поне част от фъна за играещите ,който ни донесе работата по нея :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Мар 19, 2008 7:15 pm Заглавие: |
|
|
Аз ви пожелавам кинти да донесе редом с фъна за нас. За да има още такива яки неща занапред. И по-яки. Бравос! _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Сря Мар 19, 2008 7:48 pm Заглавие: |
|
|
Браво момчета и момичета!!!
Поздравления за страхотната работа!
Ако gameplay-а е толкова добър, колкото и графиката, начи сте ударили кьоравото :)
Поздравления още веднъж, пожелания за много добри ревюта и още по-добри продажби! _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
mav

|
Пуснато на: Сря Мар 19, 2008 9:39 pm Заглавие: |
|
|
Супер изглежда всичко, следя развитието на играта от самото начало и честно казано сте номер Еденица !!! Много ми се иска да я погледна на живо вече .... и впрочем какво става с OPEN BETA-та ?
Все така и за напред !! :)) _________________ .... listen to the waves ... everything communicates .... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hicks

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Нед Мар 23, 2008 4:27 pm Заглавие: |
|
|
Глупавата ми глава не може да роди достатъчно суперлативи, братоци! Цяла събота и неделя джиткам, супер добро е. Наистина различно като геймплей. Супер добро като изпълнение, дори музиката е идеална :))
Голям кеф ако се изтърся с повечко екстри на някоя новобранка и от друга страна ако на мен ми се изтърси някой си остава кефа да съм отмъкнал някой артефакт.. Бе просто огромно БРАВО, ЕВАЛА и т.н.!!! _________________ if triangles had a god, He would have three sides |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|