| Предишната тема :: Следващата тема | 

| Автор | Съобщение | 

| Аватарче 

| 

|  Пуснато на: Чет Май 29, 2003 12:31 pm    Заглавие: аз па лично съм доволен ... |   |  
				| 
 |  
				| ся си дръпнях Мп3ката на St.Anger - и сигур треа да я чуя още неколко пъти - па и рипа не е много добър от радиото.. ама
 хмм... Ларс станал мноо добър ве...
 па завръщане в корените има...
 абе... май ше го купуваме тоя албум... мда.. сменям и афатара :Р
 |  | 

| Върнете се в началото |  | 

|  | 

| R1dler 

Местожителство: SF

| 

|  Пуснато на: Чет Май 29, 2003 12:45 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| тумбалумбатумбалумба...ай хит дъ лайтс...тумбалумбатумбалумба.........ай фийл май уърлд шейк....ляляляляляляляляляляляля. моля се останалата част от албума да е по добра.
 ееенд айййй нииийд то сет май ейнгър фриииииии....деееба.
 туй ми личното впечатление.

|  | 

| morgoth Dark Lord

| 

|  Пуснато на: Чет Май 29, 2003 12:48 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| Музиката мегаяка, вокалът - неометал :/ Не се различава особено от другите неометали.. аа, освен че Металика са с 20 години по-стари и от техните усти е по-смешно :)
 Ма може само тая песен да е де, другите може да са корави отсекъде... е, може и рап да е :)
 |  | 

|  | 

| R1dler 

| 

|  Пуснато на: Чет Май 29, 2003 12:50 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| абе...музиката...то и дивите траш банди вече не са толкоз монотонно шумни вече... тихичко се надявам да е по добро останалото....тихичко

|  | 

| ValBo 

Местожителство: София-Шумен

| 

|  Пуснато на: Чет Май 29, 2003 12:57 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| А сега ни светнете от къде да си ги дръпмен и ние. Не бъдете стипци;-)

|  | 

| Аватарче 

| 

|  Пуснато на: Чет Май 29, 2003 1:10 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | ValBo написа: |  	  | А сега ни светнете от къде да си ги дръпмен и ние. Не бъдете стипци;-)
 | 

data.bg

R1d - Frantic не е от подоброто.. :)
 ама пък за st. anger не си праф... шзнайш :Р
 |  | 

|  | 

| R1dler 

| 

|  Пуснато на: Чет Май 29, 2003 1:27 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | Аватарче написа: |  	  |  	  | ValBo написа: |  	  | А сега ни светнете от къде да си ги дръпмен и ние. Не бъдете стипци;-)
 | 
 data.bg
 R1d - Frantic не е от подоброто.. :)
 ама пък за st. anger не си праф... шзнайш :Р
 | 

ем..аз нямам намерение да споря:))шзнайш:Р
 който го кефи блъскането - да слуша:)):Р

|  | 

| Snaker Toxic Snake

| 

|  Пуснато на: Чет Май 29, 2003 2:52 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| tva koeto i az slushah v nikuv sluchai ne e melodichno ... preskachane ot tipichnite super suhi ritmi na Tupa-Tupa-Tupa-Tupa-Tupa za trash koeto az mnooo mraza - priznak za lag ot idei i saotvetno tva sa vliva v eno kuntri tai mekichko ... i posle pak ... neshto ne e v chas taq rabota ... i mi sa struva che ima neshto sburkano ili narochno ... neznam ... ne mi haresa nikak - ne e v nikva stepen nivo Metallica ... a Frantic ne razbrah zashto e napraveno ... prosto nqma obqsnenie ... ni e instrumental kato instrumental ni e pesen ... nishto ne e ... mnoo mi e tujno da go priznaq ama purvite mi vpechatleniq sa dosta poshlavi za toq album :( na taq titanichna banda ... i sushto tai ako tiq tupa tupa istorii sa idei na noviq im basist prosto e vreme s purviq album da se iznasq ... ako shte da e virtuoza na nashto vreme s basa ...
 imah chustvoto che ne polzva barabani ami polzva probiti tupani i ogunati teneketa ... super suhi i razstroeni kitari ebasi ... edni drunchat i drugite im prechat ... i izvednuj nekuv vokal izrevava nekuv fragment v still neo banda s rap vokal otzad i pak Tupa-Tupa-Tupa-Tupa ...
 emi de da znam ... az sam sviknal kato slusham metallica da slusham kak sa prai metal deba ...
 |  | 

|  | 

| koceto 

Местожителство: Plovdiv

| 

|  Пуснато на: Чет Май 29, 2003 3:28 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| бляяяя ебаси кенефа бляяяяяяяя :((( тва е не тупа тупа лупа ами си чисто бенг бенг дряуууу плиии тяууууу и т.н. баси и отврата. Аааааааа паднаха ми в очите тия момчета (поне с това дето чух). тва малко като .. събрали се мангалчетата от квартала в една глуха уличка, събрали кофите за смет, единия почва да налага по тях с к'вот намери , един дърпа там някви жици,а един се изтупал отпреде да реве деба... Ма то туй не е старата Металика баси, аааааа...

| Аватарче написа: |  	  | хмм... Ларс станал мноо добър ве... па завръщане в корените има...
 абе... май ше го купуваме тоя албум... мда..
 | 
 ко муй убууто брееееее , а?
 :)))) :Р

|  | 

| Аватарче 

| 

|  Пуснато на: Чет Май 29, 2003 4:35 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| па секи си има право на мнение бре, коце? нъл тъй...

за мене тва е нещо много добро изезнало от металика в позледните години, заявка за сериозна работа - за вас е тупа лупа - ок - не е проблем, ще се види след време - след кат целия албум чуем, кат поотлежи...

няма да е за първи път нещо да е отричано а после да е станало култово :))

не твърдя, че с тва ще стане така - може би на повечето фенове няма да им хареса - ще си искат старата металика - за мене пък тва е крачка в правилната посока...

деа знам - колкот хора - толкоз вкусове...
 |  | 

|  | 

| koceto 

| 

|  Пуснато на: Чет Май 29, 2003 5:06 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | Аватарче написа: |  	  | па секи си има право на мнение бре, коце? нъл тъй...

за мене тва е нещо много добро изезнало от металика в позледните години, заявка за сериозна работа - за вас е тупа лупа - ок - не е проблем, ще се види след време - след кат целия албум чуем, кат поотлежи...

няма да е за първи път нещо да е отричано а после да е станало култово :))

не твърдя, че с тва ще стане така - може би на повечето фенове няма да им хареса - ще си искат старата металика - за мене пък тва е крачка в правилната посока...

деа знам - колкот хора - толкоз вкусове...
 | 
 ууууууууу, чи ти си бил голиям мятал ба, а !!!!!!!! брях :)))))))))
 Ави праФ си бе, никои не отрича музиката бее, ти са дан са обидиш нящо!!!!! Я са земи в ръце :))) "качествено дрънчене" ша го наречеме ОК, така бива ли :))))
 хахаха, а е поне тва дето го чух деба не струва за мене беее, па са не сам казал другите парчета че няма да са убави - мое па да са върхъ на сладоледа деба :))))) лично аз нямам търпение да ги чуя и останалите :)))) То и от досегашните им албуми има парчета дет не ма кефят ти нимой 100% убуу ся :))))

|  | 

| BadmotherfuckeR Kill 'em All

| 

|  Пуснато на: Чет Май 29, 2003 5:22 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | koceto написа: |  	  | ... Ма то туй не е старата Металика баси, ааааа | 

em ne e starata Metallica....mda..mma to sia i az kato si pogledna KURA i toi ne e staria da eba... kuvto beshe predi 20 godini..basi... tva dali go pravi po malko KUR ???
 |  | 

|  | 

| morgoth Dark Lord

| 

|  Пуснато на: Чет Май 29, 2003 5:30 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| Мене музиката ме кефи, особено моментът с двете каси.. верно че много хардкор, ма кво да правиш, хората демонстрират бясна нужда да се развиват... само дето много приличат на много други групи, вокално особено :/ Ма това е една песен де, тия от Metal Hammer разправят, че другите песни са бая брутални, ще видим...
 |  | 

|  | 

| 

|  Пуснато на: Чет Май 29, 2003 5:33 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| em az gledam sia  video klipa na ST. Anger...ot MTV-to... klipa e strahoten dea znam...za vokala na Jaymzz nema koda kaja... 
 sia go kachvam koito iska da si go svali da si go gleda...
 |  | 

|  | 

| P E T R O V mnmlst

Местожителство: Earth

| 

|  Пуснато на: Чет Май 29, 2003 5:34 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| eii napushi ma na smiah dea.. sory che ne moa da zema otnoshenie po vuprosa za metalika... ne ia chuvam taia banda az... :)))) _________________
 asenpetrov.com
 |  | 

|  | 

| Аватарче 

| 

|  Пуснато на: Чет Май 29, 2003 5:37 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | morgoth написа: |  	  | Мене музиката ме кефи, особено моментът с двете каси.. верно че много хардкор, ма кво да правиш, хората демонстрират бясна нужда да се развиват... само дето много приличат на много други групи, вокално особено :/ Ма това е една песен де, тия от Metal Hammer разправят, че другите песни са бая брутални, ще видим...
 | 

ми ако тия двете са прелюдията... шсе кефим... :)
 |  | 

|  | 

| mucho 

Местожителство: София

| 

|  Пуснато на: Чет Май 29, 2003 5:56 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | implant написа: |  	  | .... ne ia chuvam taia banda az... :)))) | 

... ma implante, ma to 6oto rabotnoto ti mqsto takoa be :))))))))
 |  | 

|  | 

| koceto 

| 

|  Пуснато на: Чет Май 29, 2003 5:58 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | BadmotherfuckeR написа: |  	  |  	  | koceto написа: |  	  | ... Ма то туй не е старата Металика баси, ааааа | 

em ne e starata Metallica....mda..mma to sia i az kato si pogledna KURA i toi ne e staria da eba... kuvto beshe predi 20 godini..basi... tva dali go pravi po malko KUR ???
 | 
 Ами незнам, па и неща да знам дали го прави или не го прави. Зависи какво разбираш под не е съшия - към добро или към лошо. Щотои дядо по едно време викаше че вече не му бил като едно време ...
 Е па ко са, тряа ли да харесам новото парче на металика са еееее...
 Ако ш си говорим простотии...

|  | 

| 

|  Пуснато на: Чет Май 29, 2003 7:54 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | koceto написа: |  	  |  	  | BadmotherfuckeR написа: |  	  |  	  | koceto написа: |  	  | ... Ма то туй не е старата Металика баси, ааааа | 

| 
 Ами незнам, па и неща да знам дали го прави или не го прави. Зависи какво разбираш под не е съшия - към добро или към лошо. Щотои дядо по едно време викаше че вече не му бил като едно време ...
 Е па ко са, тряа ли да харесам новото парче на металика са еееее...
 Ако ш си говорим простотии...
 | 

Mi ti samo gluposti govosh bre pich iskash ta tzitiram li?

"bliaa ebasi kenefa...."
 "basi i otvarata..."

tva ko e ??? mi kato ne ti haresvat...nema problemi..vij pitai dedo si tam i si pusni Kichka Bodurova i sa radvai...

ei tuka koito ne go e gleal  oshte  - 57mb

http://machine36.com/floor7/st.anger.mpeg
 |  | 

|  | 

| pif_a 

Местожителство: Sofia

| 

|  Пуснато на: Пет Май 30, 2003 4:17 am    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| Mi ne sa sashtite, to tova e iasno i na malkite deca. Niama ia melodiata, niama ia harmonia i e napalno normalno noviat album na metallica da ne se haresa na pove4eto hora, sviknali v dneshno vreme da slushat komersialni bokluci. Ama pak da se praviat sravnenia s mangal4etata v kvartala... Ima niakakvo zavrastane kam korenite, no se useshta, 4e mom4etata sa se postarali noviat album da ne zvu4i savsem kato starite.

Novoto zvu4ene edva li e idea na noviat basist. Dokolkoto sam zapoznat toi se prisaedeni kam bandata sled kato Rob Rock beshe zapisal ve4e vsi4ki bas partii za noviat album...

|  | 

|  |